Ugyan, szerintem képtelenség.
Magyarországon tőzsdézenek 50e-en, nehogy már ennek 10%a phy részvényen üljön és várja a csodát.
Szerintem jó ha 500 kisbüfi van, de lehet az is sok. (biztos)
Ugyan, szerintem képtelenség.
Magyarországon tőzsdézenek 50e-en, nehogy már ennek 10%a phy részvényen üljön és várja a csodát.
Szerintem jó ha 500 kisbüfi van, de lehet az is sok. (biztos)
maga szerint is 4-5e kisröfi van?
A krém már csak egy retro story.
dettó, mint e-starban... sajnos :(
és hol van az a 4-5e kisröfi?
4-5e kisröfi van a cégben..
stzem 50-60%-ban, a böjte után.
elötte 60-70% lehetett az arány
Hogy hosszú távon el tudjunk igazodni, ahhoz csak annyit kellene tudnunk, hogy is áll ez a 100% közkéz? Ha ezt jól ítéli meg valaki, akkor mindegy mi volt idáig.
Rövid távhoz továbbra sem fogalmazok véleményt.
lehet.. de remélem végre nem nektek lesz igazatok... :))
várjuk ki a hétfőt...
Kogart-nak saját illata van.... :))
http://www.gazdasagiradio.hu/vendeg/74468/
amúgy érdekes egy figura, érdemes meghallgatni...
1500 eur/óra a szakmai óradíja...
50-60?
Nem lesz ez még 40 se, ha nem lesznek százmilliós forgalmú napok. Nem láttam ma, de gondolom tele volt az eladói oldal rendesen, ha 35 után 32-n zárt. Most is úgy gondolom, néhány speka forintozásán kívül nem történt semmi sem, akik a közeledő eseményekre kicsit megrángatták a papírt. Lehet még emelkedés, de további komoly vételek kellenek.
hosszútávon már láttuk mi történik.... esik.. és ha 0 közelébe ér, akkor hüp-hüp-hüp Petya-trükk, felszorozzák, és folytatja az esést...
rövid táv nekem a legutóbbi közgyűlési meghívó -> hétfő -> és a közgyűlés vége közti időszak.
Ebben az időszakban nem várnék esést, hanem inkább fel 50-60ig, amihez a muníciót a jövő hétfő és a közgyűlés eredménye, és még 1-2 hír adhatná...
ott majd újratervezés következik.... :)
Ha így rövid távra gondolod, akkor azzal nem tudok vitázni. Rövid távon akár ezért, akár 100 más dolog miatt is ugrálhat az árfolyam. A darazsat amúgy is betetted a fülembe a múltkor. (A komoly emelkedés előtti lerántást logikus gondolatnak tartom még ma is.)
lehet, hogy mindegy az it összetétele, de miután mindenki változást vár, és ha ez személyekben nem következik be, garantált az esés, mert akinek még van, vagy emiatt vett, annak elege lesz és kivágja a fenébe... és ha 32ről várjuk a hétfőt, és nem jön össze az amire sokan várunk, (szerintem) garantált a limites cummancs, 1-2 napig... szóval a 25-ös árfolyam még erősen a fejünk felett lebeg...
Rövid távon a legnehezebb megtippelni a történéseket. De ha elindulna úgy komolyan, akkor se szabad azt gondolni, hogy egyenes és gyors út vezet a csúcsokra. Én inkább a lassabb emelkedésben reménykedem. Az szvsz tovább vezethet.
vki szórakozik a könyvvel, de sz*patják :))
szurkolok, hogy ne kapjál... :))