Köszi
S.CS. jól csinálja. Befektető nyugtató lépéseit a nyilvánosság elé tárja a szakmai oldalakon. Ilyet az Econetben nem nagyon láthattunk.
Köszi
S.CS. jól csinálja. Befektető nyugtató lépéseit a nyilvánosság elé tárja a szakmai oldalakon. Ilyet az Econetben nem nagyon láthattunk.
Írhatnám azt is, hogy E-star évi 20%, de abban semmi extra nincs, pedig a hazai alapok csak álmodnak ilyen hozamokról.
Jó tudom nekik vagy 30 E-starra lenne szükségük, hogy be tudjanak szállni.
Az mind1 :D :D
10 bef. tippemből 5 legalább bejön, de Ő mind1iket leszólja. Pontosabban amelyek bejönnek arra nem szól semmit, ami hosszútávú :D pl: FHB azokkal pedig szét cikiz.
Tartom az álláspontom, ha 1szer kapok tőled elismerő szavakat abbahagyom a fórumozást v. a tőzsdézést :D
az alacsony forgalomra hívtam csak fel a figyelmet...de a szarkazmus ezek szerint nem jött le
azt hittem, Phyl még nem blue chip :O
És azt is hittem, hogy egy ilyen elit rv-nek több forgalma kéne legyen, már csak azért is, mert A és B kategória...
Szóval junkot junkkal hasonlíts össze ;)
Képzeld, a telkó forgalma meg 53-szor volt nagyobb a Phylaxiáénál. :)
nem akarom a nagy örömöt elrontani, de a phylaxia forgalma kétszer akkora volt ma, söt, majdnem háromszor, mint ezé. :)
Valaki veszi azért szépen.
1k-s beetetős pakk 4100-on, szvsz kiugrik úgyis.
Az is lehet, hogy most tette vissza az alapba az E-Start, lásd macika jogos kioktatása. Bennfentes nagyfiúk többet mozgatnának. Mondjuk az Aegonnak tényleg jól jönne egy emelkedés.
Megnéztem a kötési listát, hihetetlen mennyi kisbüfi dobálja a nem is tudom hogy nevezzem olyan kicsi pakkjait.
Vagy S.Cs. is vehetett néhány 100 db-ot, lásd előző héten csak Ő generált emelkedést.
Természetesen bárki vehetett, nem nagy tételekben csipegetnek.
Még egy apró megjegyzés: ha nettó 10 millióért vett E-Start--feltételezve, de meg nem engedve, hogy indexkövető alapba vette--, akkor vagy 2 milliárdért vett nagyjából a mi napon egyéb papírokat is. Ezt én ma nem láttam.
Ha viszont túlsúlyozta az alapjába, akkor van számodra egy rossz hírem: sokkal komolyabb emelkedést feltételez a közeljövőben ettől a papírtól, mint a piaci átlagtól.
Akkor viszont kicsi eséllyel a csődöt árazza..vagy a kifacsarást....
Én továra is tarrtom, hogy az Aegon növeli a pakkját...