Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#480444 Frontin Előzmény: #480436

Otp 5 percesen volt egy ékelődés fölfelé, abból tört le és teljesítette a célárat 4010 körüli értékkel.

#480436 Frontin Előzmény: #480423

A telekomot leszámítva nulla forgalom van mindenben, úgy tűnik holnapra marad a döntés.

#480422 Frontin Előzmény: #480396

Bux 30 percest nézve egy sávban mozog aminek most a tetejénél van. Az alja 18.800-nál a teteje kb. 450-nél van. Amerre kilép arra lesz kb. 600-650 pontos mozgás.

a mai döntést nem ismerj…

#480404 TROPHEUS

a mai döntést nem ismerjük még csak valószínűsítjük ,meglesz az ámen a hitelre

a holnapi reakcióra leszek kiváncsi ill. hogy ki fog ma délután jobban fosni a pozija miatt

nemcsak a shortosok félhetnek szvsz

#480396 Waszeitung Előzmény: #480372

Előbb utóbb jól esz :D

Hallgatom a rádiót és mondják hogy áprilisban meg akarnak egyezni imf-el,nem tudom hogy hogyan gondolják,gyakorlatilag semmi érdemi előrelépés nem történt még idén ebben az ügyben...nem olyan sürgős most úgy látszik ilyen szép napos időben.

Közben látom a görög komédia százharminctizedik részét látjuk,este vagon megegyezés vagy nem egyezés?

Mekkora gyík vagyok! Nyi…

#480372 Fornit

Mekkora gyík vagyok! Nyitóban nem is zártam shortot, hanem még ráadtam. Úgy megszoktam h eladással zárok mostanság... :S

Örülnék végre ha lezárul…

#480371 Frontin

Örülnék végre ha lezárulna már ez a görög dráma a mai nap folyamán, és nem tudnák erre való hivatkozással ráncigálni a piacokat.

#480368 lyonell Előzmény: #480363

Gondolkodj forditva,mostmár elhiszed,sőt sc látsz.Ez short.18200-17200,ha ott megáll 24.

#480367 Ibiza Előzmény: #480365

egyelőre manuális.. 250en adok még rá..

ott van iráni kártya.. zsidóknak viszket a tökük.. eldurran egy zacskó és annyi..

azt hiszem lyonelltől ha…

#480362 TROPHEUS

azt hiszem lyonelltől hallottam itt először a 22k -s célárról még 17k tartományban

akkor nem hittem ,most már igen

#480361 lyonell Előzmény: #480358

Az biztos,hogy ha a telekom száguld a többi maszatol,pár nap és kori van.Egyépként azt hiszem,hogy csináltak valami csúcsszuper mobilnet hálózatot,ami az országban egyedül álló.Ami lehet jó,mert sok ügyfelet vonz elvileg oda.Hoszútávon kérdéses,mert drága,és a többi szolgáltató is elő áll vele,ráadásul jön az upc,is nyáron a mobilnettel és belép még pár mobilszolgáltató,ami elvihet ügyfelet.Szóval ez inkább olyan rövid öröm,hosszútávon stagnálás vagy veszteség inkább.