Otp 5 percesen volt egy ékelődés fölfelé, abból tört le és teljesítette a célárat 4010 körüli értékkel.
Otp 5 percesen volt egy ékelődés fölfelé, abból tört le és teljesítette a célárat 4010 körüli értékkel.
A telekomot leszámítva nulla forgalom van mindenben, úgy tűnik holnapra marad a döntés.
Hati még 250-300 közé felnézhet, ott lehet talán majd a teteje.
Bux 30 percest nézve egy sávban mozog aminek most a tetejénél van. Az alja 18.800-nál a teteje kb. 450-nél van. Amerre kilép arra lesz kb. 600-650 pontos mozgás.
a mai döntést nem ismerjük még csak valószínűsítjük ,meglesz az ámen a hitelre
a holnapi reakcióra leszek kiváncsi ill. hogy ki fog ma délután jobban fosni a pozija miatt
nemcsak a shortosok félhetnek szvsz
http://kepfeltoltes.hu/view/120220/K_p_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
sp 500ba 3as tető is lehet,és utána jönne a über brutál ko,mire kicsit jobb lenne a reál gazdaság,addig meg mutyiba hoznák be a lét a piacokra,ez is egy verzió
SHORTBA SE ÜLÖK BE KÖZÉP TÁVRA BIZTOSAN...
Előbb utóbb jól esz :D
Hallgatom a rádiót és mondják hogy áprilisban meg akarnak egyezni imf-el,nem tudom hogy hogyan gondolják,gyakorlatilag semmi érdemi előrelépés nem történt még idén ebben az ügyben...nem olyan sürgős most úgy látszik ilyen szép napos időben.
Közben látom a görög komédia százharminctizedik részét látjuk,este vagon megegyezés vagy nem egyezés?
Mekkora gyík vagyok! Nyitóban nem is zártam shortot, hanem még ráadtam. Úgy megszoktam h eladással zárok mostanság... :S
Örülnék végre ha lezárulna már ez a görög dráma a mai nap folyamán, és nem tudnák erre való hivatkozással ráncigálni a piacokat.
Benne van a pakliban egy 350-400 közé felrántás ha nagyon happy lenne minden.
a 18k -hoz már valóban fordítva kéne gondolkoznom
de azért kösz
Gondolkodj forditva,mostmár elhiszed,sőt sc látsz.Ez short.18200-17200,ha ott megáll 24.
egyelőre manuális.. 250en adok még rá..
ott van iráni kártya.. zsidóknak viszket a tökük.. eldurran egy zacskó és annyi..
Lejöhetne 18200-ig.minimum.Dax is,6700-as ba.beshortoltam meginnt.most.
azt hiszem lyonelltől hallottam itt először a 22k -s célárról még 17k tartományban
akkor nem hittem ,most már igen
Az biztos,hogy ha a telekom száguld a többi maszatol,pár nap és kori van.Egyépként azt hiszem,hogy csináltak valami csúcsszuper mobilnet hálózatot,ami az országban egyedül álló.Ami lehet jó,mert sok ügyfelet vonz elvileg oda.Hoszútávon kérdéses,mert drága,és a többi szolgáltató is elő áll vele,ráadásul jön az upc,is nyáron a mobilnettel és belép még pár mobilszolgáltató,ami elvihet ügyfelet.Szóval ez inkább olyan rövid öröm,hosszútávon stagnálás vagy veszteség inkább.