Nem Rád gondoltam, de most elárultad magad :D Mid van magasról?
Nem Rád gondoltam, de most elárultad magad :D Mid van magasról?
10k-s OTP-sek és 2000-es Telefonosok???? Hááá.. mekkora gyíkok! Igazi kóklerek! :))
Nomen est omen :D
Itt a jelentkezési felület: http://stocklandyard.hu/events
Jó emberek jönnek, értelmes és vidám társaság. A 10k-ba ragadt OTP-seket meg a 2k MTEL-eseket se neveti ki senki :)
Tudom már elhangzott/leíródott, de hol lesz a találka pénteken és mikor? Ki jön/megy?
csakhogy jobb legyen a kedv péntekre :)
A Cégnél valószínű. Az ország sajnos egyre nagyobb veszélyben van az említett buta megosztottság miatt. Gondolj bele, potenciálisan 2-3 millióan állandóan önkéntelenül is haza árulok , vagy legalábbis ellen drukkerek vagyunk. Az egyik van hatalmon, akkor a másik hívei kéjes örömmel figyelik emezek kudarcait, fordított esetben ugyanez történik. . Márpedig a gyűlölt mindenkori kormány kudarca a Haza kudarca. Mi meg hogy tapsikolunk, úgy kellett, meg - érdemlik a ****ok. Nos, ebből az önsors rontó őrületből kéne értelmes vitákkal kitörni.
Na, azért remélem, hogy a potyautas kapitányt kidobták, a léket befoltozták, irány Észak!
Magyarország a zsigerből egyet nem értő emberek országa. Ezért kéne ÉRTELMES , tényszerű, egymást tiszteletben tartó vitákat folytatni. Amíg erre képtelenek vagyunk, addig csak idióták fognak vitatkozni egy süllyedő hajón arról, hogy ki legyen a kapitány.
A te írásaidon szórakozom, bár a tartalommal nem mindig értek egyet. Ez pl. szimpatikus (a hangyás is, bár az idézet).
Visszaolvasva a hétvégi hozzászólásokat, olyat tett amiről már teljesen lemondtam Öntől. Többször már érveléseken alapult a hozzászólása, mintha picit utána is nézett volna a cégnek. Bár nagyon sok mindennel nem értek egyet amit írt, mégis a vita így sokkal értelmesebb volt, mint amire már valaha számítottam volna Öntől.
Soha nem azzal volt a baj, hogy másképp látja a dolgokat, mint mi többen itt, hanem hogy érvek és utánanézés nélkül tette mindezt, tényként kezelte gondolatait és a bizonytalan jövőben bekövetkezhető eseményeket valamint, hogy rendszerint csak a legfájóbb pillanatban írt ide a fórumba.
Azt megköszönöm, ha ezentúl a most megismert módon folytatja itt a fórumozást.
Bár nekem nem szimpatikus a stílusa, nem is várom el, hogy változtasson rajta, de egy vitához elvárom, hogy a magabiztossághoz érvek társuljanak. Illetve mostmár azt sem.
Ki dönti el, hogy kedves szavaival élve ki az " okostojás" és ki a bölcsek bölcse?! Objektív zsűri dönt? Ki dönti el, hogy a zsűri objektív?
Vagy a többség, demokratikusan? A demokráciának pont az a lényege, hogy tömegek döntenek arról, amiről fogalmuk sincs. Vagyis ?
Mi ez ahhoz képest, hogy ő eszet adna nekem kölcsön, ha lenne neki. (Ezt is ő írta.)
de miért? miért nem jó úgy, ahogy van? Ezek költői kérdések tőled, nem Tibi bácsi kívánságműsora van, ahol minden fórumtag pont olyan habitusú, mint amit megkívánsz :)
" A gyémántokat egyelőre Soós kezében vannak, Azért is fogják kivenni a céget a kezéből. Lehet, hogy ehhez ekl kell még adatni Soóssal egy újabb pakkot. Ehhez az a jó, ha nincs hitel és nem emelkedik az árfolyam."
Szóval ez lenne a "kizártnak tartom" alapja? Akkor nincs több kérdésem.
Kéretik Lupint nem sértegetni, mert megint büntetni fog minket a piac!