Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#480358 Frontin Előzmény: #480356

Mtelekom felfelé áll, Otp nagy talány, Richter sem egyértelmű, Mol nálam inkább lefelé, bár lehet benne mozgás rövidtávon felfelé is. Mi fog ebből kisülni nem tudom.

#480356 Frontin Előzmény: #480347

Hát ja, 5200 körüli célár adódna. Napos bolli szűkülőre fogta, nagyobb elmozdulás várható rövid időn belül. Mondanom sem kell, nem igazán örülnék ha megvalósulna az alakzatból a fölfelé kitörés, de sajnos az esélye megvan.

usa ma zárva..futival dz…

#480354 Ibiza

usa ma zárva..futival dzsojsztikez valami kis pajeszos..

AU/USD chart dupla zigza…

#480324 Talasz

AU/USD chart dupla zigzag....kitörés előtti állapot....réz leading diagonál.....bármikor fordulhat felfelé

prompt 19500 -ot ha átvi…

#480319 TROPHEUS

prompt 19500 -ot ha átviszi...elszállunk

40 pötty addig

Hati shortot még nyitóba…

#480315 Fornit

Hati shortot még nyitóban zártam, DAX-ot meg nemrég :S

#480311 Frontin Előzmény: #480299

Dax nekem továbbra is tetőépítés fázisában egyelőre, persze ez változhat még nap végéig, ha esetleg sikerülne 6950-7000 között zárnia. Telónál kíváncsi leszek mi van a háttérben, mindenesetre durva hogy pénteken kitört a zászlóformációból, és már karnyújtásnyira van a 600-610 forintos célárzóna, ami még a héten meg is lehet talán.

#480302 BudFox Előzmény: #480295

majd meglátjuk...az emelkedéshez nem kell semmi pozitív hír, mint tudjuk :D

na,..majd jövök zárásra.

#480300 BigRabbit Előzmény: #480295

Hat en nagyobb felfele ugrast vartam nyitoban a Japan-Kinai hirre, szoval pozitiv meglepetes. Viszont MOL jelentes penteken, MTEL szepen zuzodik felfele, OTP is 4000 felett vagy kornyeken, szoval lehet itt felhuzas. Annyira nekem nem tunik egyenlore shortosnak a dolog, aminek nem nagyon orulok. Ma egyebkent USA nem segit be az emelkedesnek. Meglatjuk mi lesz ma, de nagyon keteselyes az irany sztem. Ma sokat nem irogatok, mindenki oromere (:D) sok a melo, majd olvasgatok neha. Szep napot Mindenkinek

#480295 Frontin Előzmény: #480286

Egyelőre érdemben nem változott semmi péntekhez képest. Ha tippelnem kéne a mai napot illetően, akkor egy forgalom nélküli zöld gyertyát várnék.