a likviditás miatt rövid és középtávon minden felfele áll szvsz
a likviditás miatt rövid és középtávon minden felfele áll szvsz
Mtelekom felfelé áll, Otp nagy talány, Richter sem egyértelmű, Mol nálam inkább lefelé, bár lehet benne mozgás rövidtávon felfelé is. Mi fog ebből kisülni nem tudom.
Hát ja, 5200 körüli célár adódna. Napos bolli szűkülőre fogta, nagyobb elmozdulás várható rövid időn belül. Mondanom sem kell, nem igazán örülnék ha megvalósulna az alakzatból a fölfelé kitörés, de sajnos az esélye megvan.
Egy ezres felfelé benne az némileg megbolygatná itten az "állóvizet".
Az Otp mozgása érdekes lehet. Egy zászlószerű v.mi formálódik, a mozgása térben stimmel, és időben is jó lenne, ha ma vagy holnap kitörne belőle fölfelé. Idáig a forgalmi adatok is alátámasztják a létjogosultságát. Kíváncsian/izgatottan figyelem, különösen úgy, hogy shortokon csücsülök.
http://kepfeltoltes.hu/120220/OTP_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
mostanában tényleg csak egy de lesz ez még fordítva is
AU/USD chart dupla zigzag....kitörés előtti állapot....réz leading diagonál.....bármikor fordulhat felfelé
A tőzsdén két irány létezik...a béten egy! :D
Dax nekem továbbra is tetőépítés fázisában egyelőre, persze ez változhat még nap végéig, ha esetleg sikerülne 6950-7000 között zárnia. Telónál kíváncsi leszek mi van a háttérben, mindenesetre durva hogy pénteken kitört a zászlóformációból, és már karnyújtásnyira van a 600-610 forintos célárzóna, ami még a héten meg is lehet talán.
majd meglátjuk...az emelkedéshez nem kell semmi pozitív hír, mint tudjuk :D
na,..majd jövök zárásra.
Hat en nagyobb felfele ugrast vartam nyitoban a Japan-Kinai hirre, szoval pozitiv meglepetes. Viszont MOL jelentes penteken, MTEL szepen zuzodik felfele, OTP is 4000 felett vagy kornyeken, szoval lehet itt felhuzas. Annyira nekem nem tunik egyenlore shortosnak a dolog, aminek nem nagyon orulok. Ma egyebkent USA nem segit be az emelkedesnek. Meglatjuk mi lesz ma, de nagyon keteselyes az irany sztem. Ma sokat nem irogatok, mindenki oromere (:D) sok a melo, majd olvasgatok neha. Szep napot Mindenkinek