http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/109/2/#post479966
Tudományosságot pedig ne akarjon egy viceházmesternétől. Vannak itt bőven okostojások, azoktól kérjen. Bár nem tudom, miért jobb tudományosan átb*szva lenni.
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/109/2/#post479966
Tudományosságot pedig ne akarjon egy viceházmesternétől. Vannak itt bőven okostojások, azoktól kérjen. Bár nem tudom, miért jobb tudományosan átb*szva lenni.
ne várj megerősítésekre, a rv. jó. Mással ne foglalkozz ;)
Nem kérek eszet, nem kell aggódj, hogy neked nem marad semmi. :-) Annyi elég, ha megindoklod, hogy hogyan lehetsz ennyire magabiztos.
Értem én, hogy szubjektív valószínűség, az kb. olyan mint az "ezer százalék", de még ilyen esetekben is illene valami tudományosságot belevinni a dologba.
A hangya élettartama eddig még ismeretlen. Egy igen kiváló természettudós egyszer meg
akarta állapítani, s e célból figyelni kezdett egy fűszál árnyékában fekvő hangyát. Két évig
figyelte, de akkor megunta a további figyelést, és megfigyelésének eredményéről írt egy hetven
íves munkát, amelyben kimutatta, hogy a hangya legalább két évig okvetlenül elél. Később
azonban egy másik, még kiválóbb természettudós kimutatta, hogy az első számú kiváló
tudós megfigyelése értéktelen, mert hitelesen megállapította, hogy az általa megfigyelt hangya
már a megfigyelés első pillanatában döglött volt.
Nagy Lajos
Vagy megtanul olvasni és szöveget értelmezni, vagy ***** marad. Észt nem tudok kölcsönözni, állítólag nekem is kevés van.
Kétlem, hogy ha olyan jelentőségű indoklás lenne, amely ilyen bizonyosságot megenged, akkor nem emlékeznék rá.
Természetesen a lehetetlen nem azonos a 0%-os valószínűséggel, ezért tettem "vagyot" a két dolog közé, de jelen esetben a 0%-ot megindokolni is elég lenne. Mondjuk ehhez nem elég feltételezéseket írogatni, olyan minőségi és objektív érvelés kellene, amit tőled még eddig nem láttam.
Legalább ötször leírtam az indokokat. Olvasson vissza.
A szubjektív valószínűségnél van olyan, hogy lehetetlen. Az még a nulla valószínűségnél is kizáróbb.
Azt is megtudhatnánk, hogy miért tartod kizártnak a banki hitelt? Mivel kevés lehetetlen dolog van, vagy aminek a bekövetkezési valószínűsége 0%, elég alapos indoklás kellene ennek alátámasztására.
2011 Q3-ban ezt írták:
EBITDA (millió euró)
2012. évi terv
Magyarország
6,0
Lengyelország
5,1
Románia
5,1
Központi ráfordítások
-3,9
A januári adatok pedig:
Magyarország
0,582
Lengyelország
0,841
Románia
0,104
Központi ráfordítások
-0,293
Mr. Roger (Soros co.) megkezdte ezüst poziciói leépítését a múlt héten. New Yorki villáját is eladta. Végre valami izgalom.
buxer koma megjelenésével pontosan ilyen irányt szokott venni egy topik, ne lepődj meg rajta :D
50 ezer cég van emelkedő trendben a földön kb. Talál a pénzének helyet, nyugi papa.
Szerintem nehéz lenne itt két olyan embert találni, akik a- tol z-ig semmiben nem értenek egyet.
Gondolkodó emberek, más jellemmel, habitussal, neveltetéssel , de a gondolkodás ereje időnként a teljesen szemben állókat is egy platformra tereli. Az idióta politikusaink időnként sokat tanulhatnának egy- egy ilyen fórumon.
ez egy egészen káprázatosan szórakoztató nap volt a topikban. :) Estére egész emberi is!
Mivel a banki hitelt kizártnak tartom, ennek jó részét nem fogja tudni a cég visszafizetni, hacsak Soós nem nyom be egy újabb adag saját pakkot. Azt pedig a mostaninál alacsonyabb áron fogják megvenni tőle.
ezen a ponton összeborulsz mindjárt Lüpennel :)