2-kép zsír a víztől....
kreggel is ))
phyl tesó
már nem azért, de a humettel csak bukni lehetett... :)
vagy még egy lehetőég van. Jenő a Csereklei vagy a Galambos... netán CJ...
több ötletem nincs.. :))
persze ))) és meg teréz anya vagyok
A tisztán látás végett nagyon nagy pénzt ¤ kerestem a bnaci és a pénznyelő ingyenes segítségével. ¤ Nekem nagy.
még 25-nél vettem egy jelképes pakkot a 100 éves bulira ))
ami csárton illeti látszik kb meddig mehetne fel a maffiózók szerint, bár sztem a gyüli után öntés lesz
legalábbis eddig az volt mindig (176 darabos ogli ez volt az előző gyülinél is)
no meg a kisröfik 90%-a biztos bukni fog itt hosszabb távon ezt le merem fogadni: ingyé kényér nincs sehol se!!
miért?
mert évek óta folyamatos rv hígítás nagy a semmire
az utolsó nyolcadolás változatlan rv szám mellett is egy gigászi hígítás volt!!
csodálom hogy nem esett 6 forintig
29 évesen azért olyan fiatalnak se vagyok mondható:)
NBM te már vettél?
szerinted mi lesz most? mi az esélyesebb? fel, a végtelenbe és tovább, vagy lesz benne hét elején egy kis speki felfelé 30-32 ft-ig, (ott kiszálltok :)) ) aztán 27-éig lecsorgás, majd a részletek ismeretében vagy tovább le, vagy netán elszabadul a pokol , és raaaalllly 100g? :)))
ja, és március 20-ig kijön az éves jelentés...
ami ugye rossz lesz, de tuggyukmiért...
Én is ezt várom már, dacból én se adom el, pedig még 50% bukó is jobb mintha a teljes pénzem hasalnám.
Én azt mondom továbbra is, ha 1 hónap múlva 100on el tudnám adni, akkor se felejteném el ezt a több éves hülyítést.
Off.
Ha másért nem is, a korod miatt szívesen cserélnék veled. :) Mi még páran emlékszünk Gusztávra. Ezzel kezdődött szombat este a főműsoridő.
Tudjátok,mint már írtam is,én már szeretném ha lezárulna ez a fejezt az életben (PHYLAXIA).
A Phyl álltal megtanultam,hogy mi a MAGYAROK ISTENE !!!
Már úgy vagyok vele,hogy POZITIV vagy NEGATIV a végkifejlet, csak legyen már végre VÉGE.
5 év alatt mindenben volt részem a phyl részéről. Részletezhetném ,de nem látom értelmét.
A lényeg,hogy megvezettek minket rendesen.
Engem már t.p.-től Mórétól úgy ahogy van nem érdekel az egész.
Most is bármit mondanak az igazat úgy sem tudhatjuk meg.
"humetnél csak CJ lépett le, az alatta lévők léptek előre."
azok meg kilopták a céget ))))
jenőbá meg bukott
itt fordítva van, ezek már rég kilopták a céget, eltőzsdézték, el apportozták, )))
Én attól félek csupán, hogy kitalálnak valami őszi időpontot, hogy akkor majd jó lesz. Megint várhatunk hosszú hónapokig.
várjuk meg a 27-i napirendi ajánlásokat, közgyűlési határozatok kibontását.
ha nem magukat jelölik újra, hanem új, "ismeretlen" arcokat, akkor van remény a fordulatra.
humetnél csak CJ lépett le, az alatta lévők léptek előre.
ha új nevek lesznek, akkor nem áll fent a lábtörlő szerepe számunkra... legalábbis én így gondolom... fontosak lesznek még a kisbefektetők... megfordulhat a kommunikációs stílus... ebben bízom.. meglátjuk, jó lenne nem csalódni megint.
Fel sem merült bennem kérdésként az ellenkezője.
Hát ki van a képen ?
Az apránként vásárló,minket félreinformáló BUXER !!!!
:-)
ui:pohártörő
Szerintem az első közgyűlés határozatképes lesz.
Tomi bá, ezt már mondta nekem vmikor úgy 3 éve. Azóta a lelki békém kedvéért nyolcadolt a papír. Elviselném, meg ki is rázhatnak, csak ahhoz túl magasra kéne menni, mert az 5ös könyvben nem állok bent, de még a 20asban sem látszom. :-)