Üdv Papa!
Sikerült talpra állni a pénzügyi csődjéből? A R.G. shortokra gondolok.
Üdv Papa!
Sikerült talpra állni a pénzügyi csődjéből? A R.G. shortokra gondolok.
Még mindig engem támad, és nem a papírt védi.
észérvetelt --> észérvet
Ne moralizálj,Lupinné, nem áll neked jól.
Te szoktál itt minősítgetni (amatőr szerencsevadász, tolvaj, lúzer)...mindenféle logikus, tényeken alapuló levezetés nélkül.
Ha pedig valaki felveszi ugyanezt a stílust, megsértődsz...Ritka egy skizó alak vagy, az egyszer már szent.
Egyébként ne szociografálj, mert láthatólag abban sem állsz valami jól...Ez nem megvetés, hanem a magyar nyelvben jelzővé rögzült kép. Gondolom nem feltételezed, hogy mindenki megveti a kocsisokat, amikor a káromkodásra a foglalkozásukat idézik meg.
Lupinné, ez is kapufa volt....
"kussolj, ne ronsd itt a levegőt a húgyszagú alsóddal és húzz vissza a tieid közé"
Nem fog tőlem megszabadulni. Kimondottan jó vagyok ebben a sportban.
Nem sok észérvetelt tartalmazott a hozzászólás arról, hogy miért is fog emelkedni a papír.
Amúgy a házmesterné, viceházmesterné és mosónő minősítések a beíró egyes társadalmi rétegek iránti mély megvetését tükrözi.
Kezded elveszíteni a türelmed,mosónő...
Honnan veszed a negatív szaldót,te matekzseni?Mennyi most a papír árfolyama?
Lúzer az , aki téged a világrasz..rt, te szerencsétlen proli..te nem szoktál beragadni, hisz minden fórumot teleböfögsz a zótépédéjtréd mágusságoddal...ott meg nincs átvitt pozi vagy lumpenéknél mást jelent a déjtréd, mint általában?
Egyébként végigshortoltad az E-Star esést?Mert ha nem, akkor légy magadhoz következetes, kussolj, ne ronsd itt a levegőt a húgyszagú alsóddal és húzz vissza a tieid közé
Ősz óta valóban igen jó szériám volt BUX-ban és OTP-ben, most kellene megint egy felrántás. Nyáron volt egy csúnyán benézett DAX és BUX longom, nem is osztottam az észt. Egy spekinek meg kell tanulnia csendben lenyelni a bukót, ha a forgandó szerencse úgy hozza.
Soha nem viceházmesternéztem le másokat a bukóm miatt. Aljas,ordenáré és jellemtelen dolog. Ettől ráadásul nem fog feljebb menni a papír, mivel nem a beíró nyugodtságát sugallja, hanem azt, hogy alig várja, hogy végre kiugorhasson.
De gondolom most megy a szekér, azért osztod itt az észt...
"cég vezetésben kicsit sok a bankár.."
Ezt már én is többször szóba hoztam:
http://stocklandyard.hu/forum/topic/109/103/#post454247
http://stocklandyard.hu/forum/topic/109/25/#post474566
Az olyan kupi, ahol több a közgazdász, mint az örömlány, ritkán lesz profitábilis.
"A történet a 2000-es beszállástól indult, úgy kerek."
Szerintem pedig aki emelkedésben végig veszi a papírt, majd bamba ökör módján végigül egy harmadolást, az ne ossza az észt és ne "vice-házmesternézzen". Az ilyennek lúzer a neve.
Negatív szaldó mellett a kuss a korrekt megközelítés.
Én is szoktam csúnyán poziba ragadni, nem is osztom az észt olyankor.
Virágszál,ne ragozd már tovább,látszik ki akarod forgatni a szavaimat,ez tipikus vesztes hozzáállás.Az a jó,hogy itt nálad értelmesebb emberek is vannak,értik miről beszélek.Nekem sok ilyen beállítottságú alkalmazottam van mint te.Tapasztalatból ítéllek meg,kérlek, ha neked nem fontos,akkor fejezzük be a társalgást. ui:
azt majd meglátjuk. :)
A projektekkel hidd el, nincs baj....Abból Dunát,Oltot lehetne rekeszteni...
A sztori egy kicsit a pénzügyi vonalon lett elgaloppírozva. Sajnos tankönyvi az eset és nagyon bosszant, hogy megtörténhetett. De túl sok mindenkinek(köztük nekem is:-)) fontos, hogy ezt és itt most nagyon gyorsan rendbekapják...
Öles léptekkel haladnak, de nem tudom, ezt mikor veszik észre az igazán nagyok is...
Persze folytathatnám, hogy lenézed az alkalmazottakat, akik nem maguk vállalkoznak, szerinted ők nem vállalnak kockázatot, nem bizonyítanak és a "védőháló" szerinted csak úgy lesz.
No arra kiváncsi leszek, mert ha sikerül nem csak pü vonalon teret nyerni, akkor lehet nagy sztori. Azonban energetika elég leosztott piac szvsz, iszonyat pénzzel és lobbival. Ha elég aktív kapcsolatrendszere volna, sokkal több projektnek kellene lennie...
Szerintem ne becsüld le a mostanra kiépült hátterét..Lehet benne 1-2 meglepetés..:-)
Nem arra, hanem hogy te megmondod, hogy kinek mennyi pénze van, illetve nincs, és közben eljátszod, hogy te szarod a spanyol viaszt.
Egyébként nem vagyok beosztott, "látod, hogy semmihez semmi közöd"?
azt néztem, hogy Soós BÉT érdekvédelmi klubtag... :)
Azért messze van a VIP-től szvsz. Azért lett akvi szvsz, mert mondták, hogy mi a kotta ami alapján játszhat itthon, no ez meg valszeg nem tetszett. Jóval tőkeerősebben illene piacra lépni, nagyobb piacra.
"Közgazdász, tanulmányait a Budapesti Üzleti Akadémián és a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán folytatta, majd elvégezte a Bankárképző Központ tőzsdei képzését. Az E-Star megalapítása előtt a pénzügyi szférában dolgozott - Internet Securities Kft, WestLB Befektetési Rt, Erste Bank Befektetési Rt. -valamint a Built-Up Ingatlanfejlesztő Kft-ben."
A cég vezetésben kicsit sok a bankár..
:)
mert privát üzenetbe való, nem ide... Former is annyit írt volna törlöm... Semmi személyes, de ez fórum. Azért van privtá üzenet, hogy lehessen rendezni a partyt, nem szétcseszni a topikot... :)