Jobban is megválogathadnád,kivel állsz szóba :)))
Jobban is megválogathadnád,kivel állsz szóba :)))
lehet ám a segítő szándék oka az is, hogy viszonylag kevesen maradnak ebben a világban talpon, és ezért kialakul egyfajta empátia a korábban magunk által is átélt bukovárikkal szemben. Arról nem is beszélve, hogy sztem a legtöbb jó ideje talpon lévő kereskedőnek is segítettek - akár több öreg róka is - az elején, ezért egyfajta erkölcsi kötelesség ezt viszonozni az új generáció felé.
De igaz az is,, h. olyan indíttatás is lehet, amiről te írtál
Te egy egyszerű,de annál tudálékosabb emberke vagy,lefogadom a környezeted is nehezen bír veled.
Valami hasonló fogalmazódott meg bennem is.....
Kár ezért a topic-ért. Kár ezért a papírért. Kár ezért a "szakmai" színvonalért. No nem károgok tovább.
.
Ez egy tőzsde fórum, ahol kőkeményen a pénzről van szó. Nem caritas tevékenységek, jótékonykodók gyűjtőhelye.
Mégis egyesek "kötelességüknek" érzik, hogy jótevőként jó tanácsokkal lássák el a "köznépet" felbeszélőként vagy lebeszélőként.. Ráadásul ezt úgy teszik, hogy vagy nem volt soha ilyen részvényük, vagy eladták már búsás haszonnal, vagy nem is tervezik a beszállást.
.
Egyszerűen a legtöbb ilyen hozzászóló klinikai eset. Valószínű, hogy csak itt tudják kiélni beteges hajlamaikat anonim módon. Ez a virtuális világ egyik káros mellékhatása.
Nem kell reagálni a megnyilvánulásaikra.
"Sok sikert mindenkinek a jövőben."
Szerintetek jól érzem, hogy ez egy végleges elköszönés volt?
Kérdezném a gyülekezet tagjait,kit érdekel ,hogy SCS vagy CSS a tulajdonos,(látjátok csak egy betű csere)ha Nullában!!??ki tud szállni?Mert itt közületek senki nem fog nyerni az biztos.Nehogy itt bárki is elhiggye,hogy érdekel valakit is a szocproblémája?.A Former meg a nevében hordozza a ti befektetési múltatokat és az Ő kiszállóját.Sok sikert mindenkinek a jövőben.
Tény , nem adta ( adták) el. Velünk ellentétben, mondjuk 4000 k vásárolhat (nak) annyi papírt , hogy idővel az átlag 0 vagy pozitív legyen. Amennyiben bukóban ülsz , ebben bízhatsz. Igaziból ezt akartam megvilágítani, nyilván nem kibicek győzködése volt a célom.
Ha a bivaly tőkeerős befektető nem adta el a pakkját, azt tényleg le lehet hülyézni.
Semmivel sem jobb a meglátása nálunk. Szerintem ők sem tudják, hogy lessz-e még a büdös életben 10k felett. Arról nem is beszélve, ha sok befektetésével így gazdálkodik, nem sokáig lesz tőkeerős, legfeljebb csak bivaj. Lupent pedig hagyhatnátok már a fenébe, mert kezd szánalmas lenni ez a szakmainak induló fórum. Nem a partvonalon kívűlről szemlélem én sem sajnos a papírt, mert nyakig ülök a bukóban. A harmadolás eléggé megviseli az idegeimet.
"Amúgy a "mellett" két t-vel íratik"
Egyrészt kisszerű jellemre vall ilyesmibe belekötni, másrészt kerülendő a régies írásmód alkalmazása nem megfelelő szövegkörnyezetben ." íratik"
Na de sebaj, azért elmondom a helyes választ, mivel jó ember vagyok.
Amennyiben legszebb vágyai ellenére sem megy tönkre a cég, akkor viszonylag rövid időn belül meg fog érni vagy 6- 8 ezret. Ami a 10-hez képest még mindig bukás, kivéve , ha jó pillanatban elkezdenek erőteljesen vásárolni. amit abban a pillanatban megtesznek, amint a " rendcsinálás" hasznai mutatkoznak. Márpedig ha vásárolnak, azt nem két darab lesz, és egyéb vevőket is generál.
elég beteges gondolkodásmódra vallana, hogy ha drogban és prostitúcióban látná a lehetőséget, hogy a sorsa jobbra forduljon.
szóval, kockázatkerülő. fura. ön szerint az a kockázatkerülő, ha észre se veszi. nos, kockázatkerülő spekuláns úr, sok sikert a kockázatkerüléshez. nyugtasson meg minket, hogy ezt nem gyakorolja pl. a közutakon, vezetés közben. ott valamiért az "észre se vettem" nem a kockázatkerülés szinonimája.
.
3930
Mennyin zárt? Jó hétvégét mindenkinek! Kivéve Lupinnak, mert árulkodott a PIAC-nak, aki megbüntetett minket... de DÚÚÚLVÁN! :D
Kockázatkerülőnek. Nem is figyeltem a papírt a büdös díjig.
Lánykereskedéssel és drogügyletekkel állítólag még többet lehet keresni, az sem érdekelt soha
hogy hívja azt a spekulánst, aki egy tízszerező papírra csak utólag figyel fel?
Már ilyesztgetős pakkra sem futja záróban... semmi izgalom...
Jó 7végét minenkinek :)