hehe tegnap még károgás volt a telkóra ))
Amint már az elmúlt hetekben is előre jeleztem, Mackó talán még tavalyról is emlékszik rá: belevágtam a tegyünk fel mindent 1 lapra a Telekom osztalékrally idején című játékba.
2012. 02. 17.
Instrumentum: E-star
Bekerülési ár: 5620 Ft
Piaci ár: 3930 Ft
Referencia szint:0,6989
Portfolio részaránya: 21,64 %
Instrumentum: FHB
Bekerülési ár: 491 Ft
Piaci ár: 508Ft
Referencia szint: 1,0346
Portfolio részaránya: 9,17 %
Instrumentum: OTP
Bekerülési ár: 3226 Ft
Piaci ár:3945 Ft
Referencia szint: 1,2229
Portfolio részarány: 7,12 %
Instrumentum: MTELEKOM
Bekerülési ár: 549 Ft
Piaci ár:573 Ft
Referencia szint: 1,0437
Portfolio részarány: 62,07 %
Cash: 0 %
Összesített referencia szint: 0,9513
Az E-star teljesítményére most nem térnék ki külön, mondhatjuk gyászos képet mutat.
Már megvannak az újabb kiszemelt papírok, az osztalékrally után tovább hajkurászom az osztalékos és megújuló energiával foglalkozó papírokat.
Kirobbanó formában volt ma a Magyar Telekom, amely töretlen napon belüli emelkedés után végül 5,5%-os pluszban zárt. A részvényárfolyam szárnyalása az átlagot jóval meghaladó, 2,9 milliárd Ft-os forgalom mellett zajlott. Az emelkedés hátterében egyrészt egy gyorsjelentés előtti rali állhat, másrészt az elmúlt időszakban jelentősen csökkentek az állampapír piaci hozamok (a január eleji 10,8 százalékról 8,5 százalék közelébe), ami miatt az távközlési cég osztalékpapírjai egyre vonzóbbá váltak a befektetők szemében. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy a távközlési különadó 2013-as kivezetésével a társaság ismét képes lehet 70 Ft-os egy részvényre eső osztalékot kifizetni.
Akivel valóban fogadtam az meg fogja kapni, egyébként mások véleményét nem veszem magamra, csak nincs kedvem még olvasni sem :D
Mi sem egyszerűbb ezt bizonyítani, elég egy sreenshot.:D
A tavalyi év +30%-ához is.:D
nem baj, akkor maradunk Ricsivel ketten
egyébként ahhoz komoly lombard kellett
Arra az elhatározásra jutottam, hogy nyilvánosan nem vezetem tovább a mintaportfoliomat.
Nem akarok céltáblájává válni az alaptalan, de olvasóként mégis elgondolkodtató mocskolódásoknak.
Például ma a tőkém 150%-ával belenyúltam 549-es átlaggal (reggel) a Telekomba.
Amennyiben mástól olvasnék napon belül utólag leközölt hasonló tradeket, Én sem biztos, hogy elhinném. Sajnos nincs időm korábban közzé tenni.
Szia
Látod ezt meghagytam, az értelmetlen tölteléket kitöröltem, bár aki leleményes így is látja mik a törölt post-ok.
Jövőhéten esedékes némi Telekom vásárlás, már csak az a kérdés hol kapok.
4000-nél készítsd elő a sárgbogyót ))
elemzésre emlékxünk?
Még nem is meséltem az esedékes hajmeresztő húzásomat.D
Úgy érzem komoly lombardos pakk nyitására itt a kiváló lehetőség :D
A jelszó: győzelem vagy diliház !
te kis pénisz pumpa... :) E-Starom sose volt :)