jöhet a hajfestés kisember
a képen ki van? melik mszps marha ? ))
jöhet a hajfestés kisember
a képen ki van? melik mszps marha ? ))
OK, örülök, hogy írsz.
Reméltem, hogy tyúkrallyra előkerülsz, csak etikai van.:-)))
Titok kincsem. :-)).
Jajj Buxim, egyem a szivedet, úgy legyen.:-)
Ki ez a szép ember itt az avatarodon? :-))
Jövő héten felfüggesztik a papírt Zoltán. Szépen konszolidálódik névérték felett...
Tevékenységi kör módosítása
új apport cég.
mi más?
Szerintem azt nem merik megcsinálni. A phylaxia neve egybeforrt a gyógyszeriparral. Meg Móré csak úgy grátisz megkapja a pharmát?
Tevékenységi kör módosítása.
Kérdés mire? Gondolom gyógyszergyártás kikerül, már nem aktuális.
27én kiderül. 10nap érdektelenség következik.
forró tavaszi szél
re márciusi ifjak
Ez még rosszabb mint a humet, habár az se volt/van(?) piskóta.
Ilyen gátlástalan hazudozásra ott nem emléksszem.
Ha jól értelmezem, itt nincs felmondás. Tisztújítás van. Szvsz le van zsírozva minden, ahogy szokott lenni. Valamiért új fazon kell. (Mondjuk a régi a tőzsdén már eladhatatlanná vált.)
Nem érzek semmi nyugtalanítót. Már az alapon túl. Mi veri ki most a biztosítékot a fórumokon?
Komolyan nem értem. Mondjuk nagyon nem zavar. Majd egyszer én is meg fogom érteni.
Nekem az a nagyon fura, hogy se nem adják se nem veszik. Nincs kereskedés kisbüfik, spekik révén. És ki tudja mióta! Nagyon fura ez nekem.
Az biztos,hogy bármelyik szálon is futunk végig,hát érthetetlen az egész.
Még a humetnél sem egyszerre mondtak fel.
A pf-en én is most írtam,hogy igazából már úgy vagyunk vele,hogy történjen már valami.
Zárjuk le az egészet osztán :-) készen van.
Nem mernék vállalkozni nyílt színen a kérdések megválaszolására. Ezt mindenkinek belül kell végiggyötörnie, majd a belőle adódó döntéseket meghozni.
Ha arra gondolsz, hogy ilyen áron történő kivásárlásra készülnek, hát elég merész. Mondjuk nem egy gátlásos társaság, az biztos. De akkor ezt miért nem TP-vel csináltatták meg? Az ő hitelén már nem rontott volna. Azután pedig jöhetnek a tiszta új fiúk.
Nem tudom. Miért venne egy ekkora balhét a nyakába egy új ember?
De most kicsit csapongunk. Menjünk végig egy gondolatmeneten. Ha csőd van, akkor minek itt kivásárolni a sz@rt? Ha meg nincs csőd, akkor a szemét munkát a hitelteleneknek kellett volna végigvinni. Logikailag nekem ez visszabeszél. Mindegy. Én is csak csócsálom.
Meglátjuk jól okoskodok-e.
Nagyon remélem, hogy valami konkrét kdierül ma végre, nem csak annyi, hogy május 14.-én lesz egy közgyülés.
Lassan 3 év alatt belefáradtam, elfásultam. Derüljön ki végre mi van.
Ez az írás így ahogy van,NAGYON KORREKT !
Ennyira átlátszó ez a kereskedés is ami most folyik.
Esetleg nem azért lehet ez, hogy egy átlagáron tartság a részvényt? Ugye ennek egy esetleges felvásárláskor lehetne szerepe. Ez sem egy elvetendő ötlet szerintem, lévén, hogy az egész bagázs lemond, ráadásul volt a névérték és tőkeleszállítás is. Ez is ezt a célt szolgálná.
Szimpatikus kérdések. Az igazi válaszokat majd a tőzsde fogja megadni. Én is csak kérdezni tudok:
Miért van az, hogy ha lehetőség adódik emelkedésre, akkor azonnal felülről is odakerülnek a fékek? Az elmúlt 2-3 hónapban lett volna lehetőség emelkedésre. Itt megállt az idő.
Olvasom a félelmet néhány fórumozótól. Nem szeretnék senkit befolyásolni. Akik kezdenek idegileg fáradni, azokkal valszeg el is fogják dobatni. Talán Zotya által felvetett lerántásban.
Senkit nem szeretnék befolyásolni. Én valahogy nem tartom életszerűnek a villanyoltást. Azt más forgatókönyv szerint kellene csinálniuk.