Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Öntés

#479571 Arsene Lupin Előzmény: #479517

"remélem, idén én kapom az EY év üzletembere díjat..."

Megfelelő "támogató" nélkül nincs esélye. Szerintem próbálkozzon inkább az "Év fehér garbós bukója" versenyen. Ott saját tehetsége alapján indulhat. Bár az első díjat ott sem lesz már könnyű megszerezni.

#479556 Bendeguz Előzmény: #479550

Jó, de Greta Garbo se fekete garbót húzzon :)

"White turtle neck"-re keressetek rá, lesz egy csomó kép :)

#479549 Bendeguz Előzmény: #479517

Hehe, jó ötletet adtál! Ezennel kihirdetem a "fehér garbó hétvégéjét". Aki Soós Csaba mellett áll, tegyen ki egy fehér garbós képet :)

#479544 Grizzly Géza Előzmény: #479537

Önthetnék már rám,976-tól 853-ig bent állok 6 tétellel és az öntő pont már vett ki szabadnapot. Vagy elfogyott neki?

#479537 Grizzly Géza Előzmény: #479517

Én meg kijelentem,hogy napokon belül megkötöm a sufni- és felnihitelt az OTP-vel.(persze uána jó mélyen hallgatok és nem is veszem fel...)

Mindjárt jön a válasz:"Azé' mer' maguk itten jól szórakoznak,a papír ára nem megy feljebb :))

#479525 taresz Előzmény: #479517

Hiàba a sok szép ruha

ha f..od minig puha,

legyél inkább csóró szegény

de a f..od legyen kemény.

#479485 Lxrose Előzmény: #479471

Bár én nem csináltam statisztikát ebből, esetleg az is benne lehet, hogy te meg gyakrabban vagy itt, ha a részvény esik, mint ha emelkedik.

Mondjuk ennél a részvénynél 3% alatti esés vagy emelkedés stagnálásnak számít, bár neked éppen jelenthet pár ezer forint hasznot az adott napra, ha megjátszod.

#479480 Formerplayer Előzmény: #479465

Nem először próbálkoztál nálam, hogy a veszteségből/nyereségből valami komolyabb következtetést vonj le, hogy"nem is azt csinálod, amit mondasz", vagy legalább is utalj ilyenre.

Ugyan mi egyéb dologért lehet fontos, hogy valaki számszakilag mennyit nyert/veszített, sőt ezt, mint egy jó könyvelő, hónapokra visszamenőleg séróból idézed?

Persze, hogy érzékeny vagyok erre, mert elég gond, hogy ezt történt. Ha még olyanok is kétkednek a tényekben--egyben emlékeztetve az egészre-- akiknek az eladása után 2 nap alatt 20%-ot emelkedett a papír,hát, nem a leglazább formámat hozom, ez kétségtelen..