Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Öntés

#479470 Grizzly Géza Előzmény: #479467

Nem,lemaradtam róla,almát kellett kellett reszelnem a kölöknek...:) Eladásiról kapták ki vagy a vételit borították be?

#479465 matgab Előzmény: #479428

"általában akkor villanyozódsz fel,már nem először, amikor a másik zsebében lehet vagy kell turkálni"...

Ha-ha-ha... Fizetem a stoky-találkozós vacsorádat, ha be tudsz linkelni bármilyen hozzászólásom az utóbbi egy évben, ahol én a mások zsebében turkáltam! :-)

Kicsit hiperérzékeny kezdesz lenni, mindent személyed elleni támadásnak veszel, kicsit olyan vagy, mint egy egyszeri kambodzsai, aki még 20 évvel a vörös khmer diktatúra után is összerezzen, ha piros színt lát maga előtt, másrészről viszont olyan vagy, mint egy törpespicc: félelmében nekitámad mindenkinek.

Piece öreg harcos, piece! Aki nem te vagy, az még nincs feltétlenül ellened!

#479456 Ronin_ Előzmény: #479428

Mondjuk erre én is azt írtam volna, hogy kinek mi köze hozzá...

Nem ismerem matgab-ot, lehet hogy a nyulat akarta kiugrasztani a bokorból, de pont egy ilyen kérdés nekem is beugrott az hsz olvasásakor.

Aztán azt gondoltam, hogy te is higíthatsz, mint én tettem 5400-on és 4500-on és 4100-on.

Persze korán, de ki találja el az alját?

Mire nyugdíjba megyek (ha lesz vagy ha megélem), csak feljebb megy.

#479446 susnye Előzmény: #479389

"Nem a kötekedés kedvéért ", de ez a hsz olyan fehér garbós-bőr kanapés szintű volt.. ;))

Azon fennakadni, h most tízmillióim vagy több, mint száz millám.. :)

#479428 Formerplayer Előzmény: #479389

Az azért elgondolkodtató, hogy általában akkor villanyozódsz fel,már nem először, amikor a másik zsebében lehet vagy kell turkálni. Nyilvánvaló a szándék, hogy valami olyan ellentmondásra kellene rávílágítani, ami hiteltelenné tenné a másikat. Esetemben ez sokadszor is csak kapufa...

Szóval, százmilliókat nem írhattam, mert az nem lenne igaz...A tízmilliók pedig egy 1 és 20 közötti számra egyaránt utalhatnak. Vicces és a dolgok lényegét nem érintő lett volna, ha azt írom:"egy száz millióm és 3 tizmillióm bánta" vagy "12 és 14 darab közötti tízmillióm bánta"

A lényeget, hogy sok tízmillióm bánta, semmin nem változtat. Ha erre gerjedsz, még rugózhatsz egy párszor rajta.Aki ismer, tudja miről beszélek,te pedig csak huzogasd az abakuszodon a gömböket, méricskélj, turkálj....

#479389 matgab Előzmény: #479315

Former,

Nem a kötekedés kedvéért inkább a tisztázás miatt- bár ha nem akarsz rá írni semmit, akkor is igazad van, mert nincs közünk hozzá- de ha már leírtad akkor engem összezavartál ezzel a mondatoddal:

"Soós Cs. is súlyos stratégiai hibákat vétett--nekem ez a kései felismerés tízmillióimba került."

Azt nem értem teljes egészében, hogy amikor a részvény ára 5500-6000 körül volt akkor azt írtad, hogy addig 80 milliót buktál a tartással. Addig a részvény ára kb. a felére esett, azóta meg kb. a harmadára. Tehát ez számszakilag nem jön össze nekem, mert akkor már vagy inkább 100 millióról kéne beszélj tízmilliók helyett, vagy hogy kell ezt nekünk követőknek értelmezni?

Mondjuk végülis k. mindegy... Bukó, bukó

#479361 Bendeguz Előzmény: #479356

100 milliója maradt zsebben, abból vehet eleget. Amíg a nagyok nem támasztanak, vagy nem vesznek erőből, addig nem megyünk sehova. OTP, EBRD hitel nélkül biztos nem. Ennek kell drukkolni most. Uff.

#479360 rbbj11 Előzmény: #479356

bár ma esett, de végül felszáradt. Nem is esett, hanem csak hullott - a hó. De sokan azt gondolhatják, hogy az jobb ha hullik, és egyébként is, ha beborul, akkor ki is derülhet. Én remélem, kiderül. Ahogy mindig is, optimista vagyok a hóviharban.

Vegyetek inkább US Steelt.

#479356 Lxrose Előzmény: #479351

Talán más okunk is lesz a mosolyra a metafórákon kívül. A mai nap nem volt éppen teljes az optimizmustól a világban, de a részvény mégis szépen tartotta magát. Mostanra meg éppen megint megoldották a görög helyzetet, úgyhogy holnap akár lehetne is valami említésre méltó a részvényünkkel is. Lehet, hogy másnak is tetszik a havi jelentés ténye, esetleg a benne szereplő számok is. Vagy aki eddig adta, ennek tudatában már nem merte, vagy nincs is több neki, esetleg a vételi oldal megtréfálta, bár sok nem kellett hozzá. Elég sokféle lehetőség van, de talán megindulunk lassan. Soós még vehet, ha akar a felszabaduló pénzéből, bár ma lehet, hogy nem vett.

#479338 Arsene Lupin Előzmény: #479336

"De Juliska fiatal, tanult belőle, rájött, hogy ha családanya akar lenni hosszú távon"

Azon lehet vitatkozni, hogy Juliska a megesett lyány vagy pedig markecolós k*rva szerepét játszotta.

"Nem a cégismeretem, az emberismeretem hagyott cserben."

Egy ilyen one-man-show esetén a cégismeret 90 százaléka az emberismeret.

"De Istenem, a zótépé déjtréd megkeményíti a lelkeket"

Az biztos. Kemény világ, főleg rossz széria esetén.

#479336 Formerplayer Előzmény: #479317

A házmesterné stílusú példádnál maradva: Juliska valóban eljár a nemi gondozóba. Akitől összeszedte a szifiliszt, az már messze jár, pedig évekig hitegette, hogy hűséges..

De Juliska fiatal, tanult belőle, rájött, hogy ha családanya akar lenni hosszú távon, ahhoz kevés, ha vadmacskának tetteti magát heti háromszor. Jobb, ha alaposabban megválogatja,kivel hentereg, így aztán manapság inkább a kis fürge ujjait használja, ha rátör a vágy...

A spekik meg egy pár hónap után értékekni fogják, ha Juliska decens és láthatólag tartja magát, kigyógyult és újra kívánatos. Aki nem mond le Juliskáról, az egy pár év múlva lehet, hogy újra megkaphatja egy viharos nyári bulin...Persze, akinek esze van, ezután duplarétegű kotonnal közelít majd hozzá...És talán így mindenkinek jobb lesz...

Nem a cégismeretem, az emberismeretem hagyott cserben. De gondolom Soós Cs sem örül, ha a most eladott papírjai egy fél évvel ezelőtt pont 3 milliárddal értek többet. Ő gondolom közelebb volt nálam, neki ez a tanulópénz..

Látod, ilyen az, akinek van önkritikája....De Istenem, a zótépé déjtréd megkeményíti a lelkeket, az ilyen úri huncutságban utazók bizony nem híbáznak. Ők a tőzsde Chuck Norrisai...Lupinné, te is elszámoltál ma már kétszer végtelenig?