Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: Öntés

#479317 Arsene Lupin Előzmény: #479315

"De azt nehéz lenne elvitatni, hogy törekszenek a hibák kijavítására, s a bizalom visszaszerzésére."

Ez nagyjából annyi, hogy Juliska eljár a nemi gondozóba, törekszik a hibák kijavítására, s a bizalom visszaszerzésére. De a spekiknek még mindig fáj a pisiliés.

"Minden komoly cégismeret nélkül vádaskodsz"

Lehet, hogy hülye vagyok, lehet, hogy gyenge a cégismeretem, de aki azzal dicsekszik, hogy ismeri a céget és mégis végigülte a harmadolást, az még nálam is háromszor nagyobb ökör.

"sőt szerintem Soós Cs. is súlyos stratégiai hibákat vétett"

Nofene, ez új Öntől.

#479315 Formerplayer Előzmény: #479306

Te sem a papír ellen érvelsz, hanem bután mocskolsz..Nem tényekkel bizonyítod az igazad, sőt ha azokkal találkozol, mindig messzire futsz.

Majd újra kezded ugyanazokat az unalomig ismert és cáfolt fantazmáidat. Minden komoly cégismeret nélkül vádaskodsz...Volt itt már minden:zseniális Makra-csel, kifacsarás,életmentő pakkátadás kisbüfik megszívatásával fűszerezve...Szánalmas egy figura vagy te,Lupinné....

És még véletlenül sem állítom, hogy minden rendben a cégnél, sőt...privátban egy pár emberrel--nem csak feltétlenül "szektatagokkal"-- már kitárgyaltuk az eseményeket...

Azt is tudják sokan, hogy dühös vagyok emberekre, sőt szerintem Soós Cs. is súlyos stratégiai hibákat vétett--nekem ez a kései felismerés tízmillióimba került.

De azt nehéz lenne elvitatni, hogy törekszenek a hibák kijavítására, s a bizalom visszaszerzésére. Ezt nem észrevenni befektetői vakság, s primitív érvekkel savazni a mostani események"motorját" pedig elvakult irígységet takar.

Re: nincs cím

#479310 tigus Előzmény: #479069

akkor jönnek a román beruházások:)

ehhez kellenek a hitelek.

ha nem lesz hitel, tolódik a beruházás, megint elmarad, vagy 3 millió eur ebidta.

a januári adatokból azért kiemelném a lengyel adatot (magyarral sincs gond):

1 hónap alatt 0,8 M Ebidta,

2010-ben Mielec és Gorlice csinált 3 M Eur-t, 2011-ben hasonló volt a várakozás.

úgy néz ki a gázmotoros beruházás tényleg Ebitdát robbant.

ez igaz lehet a román projektek esetében is, vagyis a hitel megszerzése ezért rendkívül fontos, nem a likviditás miatt (azt SCs megoldotta.)

a központ ebidtában még a régi költségstruktúra értéke szerepel, ez várhatóan februártól fokozatosan lecsökken SCS által említett szint környékére.

január végén 4,5 millió eur a cash. ebből az következik, hogy a kötvénykamatra kellett gyorsan a pénz. (kb. 600 millió Ft)

az tény, sokmindent elkövetnek az árfolyamkarbantartásáért (havi jelentések), mondjuk a funda adatok soha nem ártanak a felhasználóknak.

#479307 tigus Előzmény: #479069

akkor jönnek a román beruházások:)

ehhez kellenek a hitelek.

ha nem lesz hitel, tolódik a beruházás, megint elmarad, vagy 3 millió eur ebidta.

a januári adatokból azért kiemelném a lengyel adatot (magyarral sincs gond):

1 hónap alatt 0,8 M Ebidta,

2010-ben Mielec és Gorlice csinált 3 M Eur-t, 2011-ben hasonló volt a várakozás.

úgy néz ki a gázmotoros beruházás tényleg Ebitdát robbant.

ez igaz lehet a román projektek esetében is, vagyis a hitel megszerzése ezért rendkívül fontos, nem a likviditás miatt (azt SCs megoldotta.)

a központ ebidtában még a régi költségstruktúra értéke szerepel, ez várhatóan februártól fokozatosan lecsökken SCS által említett szint környékére.

január végén 4,5 millió eur a cash. ebből az következik, hogy a kötvénykamatra kellett gyorsan a pénz. (kb. 600 millió Ft)

az tény, sokmindent elkövetnek az árfolyamkarbantartásáért (havi jelentések), mondjuk a funda adatok soha nem ártanak a felhasználóknak.

#479301 Formerplayer Előzmény: #479296

Te aztán nagyon tudod, minek mi a feltétele,Lupinné...

Az utolsó mondatod meg értelmezhetetlen....Bár annak azért legalább van valami jelentése, hogy te sem vagy rokona Einsteinnek...

#479296 Arsene Lupin Előzmény: #479277

Lantos segítsége nélkül biztos nem jött volna létre a csődtől megmentő 4000-es pakk-átvétel. Amúgy tudtommal Lantos sem rokona Teréz Anyának.

#479292 susnye Előzmény: #479272

ma olvasgattam vissza topciban.. azért tanulságos.. :)

tavaly ilyenkor mászott 10e felé, amit márciusban lépett át..

most meg, így 1 évvel később a 4k alatti higításért megy a rima.. :) hihetelten..

#479288 Előzmény: #479273

Meglehet, úgy működik az OTP hitel is, mint az IMF. Sem egyik, sem másik nem ad pénzt rosszul működő gazdasági résztvevőknek. . S,CS. nyilván azon munkálkodik, hogy ne ez legyen a megítélés. A havi jelentés erősen pozitív szimbolikus jelentéssel bír az új időket illetően.

#479277 Bendeguz Előzmény: #479273

ne aggódj, mindjárt jön a magyarázat, hogy lantos csak a kamu díj gründöléséhez kellett, hogy legyen miről menőzni a bőrkanapén fehér garbóban.

#479273 Muskatli Előzmény: #479264

én kifejezetten örülök, h SCS visszavette a vezetést a cégben. nála motiváltabb, elkötelezettebb nincs. vele a transzparencia mintha már túljutott volna a mélypontján, remélem a részvényárfolyam is....

ez az otp hitel nehezebb szülés lesz, mint gondoltam... pedig láttam már rengeteg ennél nagyságrendekkel vontatottabbat is, de lantossal a háta mögött azt hittem ennél azért valamivel olajozottabb lesz a dolog....

#479272 Grizzly Géza Előzmény: #479264

Szvsz nem marad el. Csak jó számokat tartalmazzon :))

Mondjuk jó lenne 4 k alatt higítani,még 700 db-ot szeretnék apránként beszerezni.

#479264 Ronin_ Előzmény: #479217

Nekem az mindenképpen pozitív hír volt, hogy havonta lesz eredmény jelentés.

Ha ez elmarad, az már gyanús lesz.

#479217 Grizzly Géza Előzmény: #479181

Nekem is a 4000-ből kellet csipegetnem,bár kaptam egy kis aprót 3933-on is

Miért nem borítanak? :) Nem értem.Minden esik...

Akkor van, ami nem válto…

#479216 zeeh_

Akkor van, ami nem változik. Az én tolvajmédiával kapcsolatos bejelentéseimet is egytől-egyig lesöpörték az asztalról.

#479211 exmnbs1 Előzmény: #479208

már akkor is az volt

akkorra kiderült hogy úgy vették meg EETEKet hogy azt sem tudták miből fizetik ki

#479208 Bendeguz Előzmény: #479203

Semmi, lesöpörték. Utólag valóban nevetséges az egész, hiszen igazuk volt. Ami számomra gusztustalan, hogy egy "magyar" cég CSAK a külföldi tulajoknak írta meg. És AZÓTA SE(!!!) láttam azt az ajánlást, SENKI se linkelte be. Ennyire titkos lehet vajon?