sziasztok. van valakinek ujabb infója ,hogy mi történt pontosan.A pénz visszautalásra kerül valamiféle módon vagy örökre áment lehet mondani rá?
sziasztok. van valakinek ujabb infója ,hogy mi történt pontosan.A pénz visszautalásra kerül valamiféle módon vagy örökre áment lehet mondani rá?
Az idézet nem csak a brókerre igaz, hanem az egész pénzvilágra. De inkább ne menjünk bele, mert akkor egy egész estét ezzel töltenénk.
Tudod nem is sokszor az utalásokkal van a baj, hanem azzal amit a háttérben művelnek. De ahol postázni kell sokszor olyan drágák a költségek és alattomosak a háttérben, hogy azért megy el a kedve az embernek. Nem egy brókercégről tudok akik vadásznak, nem csak a looserekre, de sokszor azokra is akik sikeresek.
Sokszor kihasználják, hogy az ember hiszékeny, keresi az olcsó megoldásokat és szeret minél kevesebb erőfeszítést megtenni a dolgok érdekében.
Ilyen világban élünk, meg kell tanulni talpon maradni, még ha közben az élet osztja is a pofonokat!
További szép napot mindenkinek!
Nagyon igazad van!
Láttam a filmet és tényleg nagyon ide illik a hasonlat! :-D
Hát igen a bróker-ek megint egy külön világ!
Oldalakat írhatnék a tapasztalataimról és a beragadt pénzekről.
Nagyon körültekintően kell eljárni!
Sokak csak azért nyitnak számlát egyik másik csaló brókernél, mert milyen könnyű is az!!
Elég csak kitölteni egy oldalt, feltölteni egy bescannelt igazolványt, számlakivonatot és már mehet is bankkártyáról vagy paypal-ról az utalás!!
NA ez nálam a legutolsó vagyis inkább nem is szempont!!
A legfontosabb szempont, hogy vissza is tudd hívni a megkeresett pénzedet!
Nagyon jól elvoltam amikor még postán kellett kiküldeni a hitelesített dokumentumokat a brókernek és csak utalást fogadott el.
Köszi a megértéseteket!
Kemény világ a pénzvilág ezt mindenkinek tudni kell. Sokan megkeresnek kezelt számla ügyben és mindenkinek elmondom, hogy vegye ki havonta, de egyszerűen nem akarják megérteni miért.
Mindenki a kamatos kamat világában él és a 10 év alatti 1mioból 1mrdot csinálunk éltetni.
Bárki aki kezelt számlára adja a fejét annak a kockázattal tisztában kell lennie! Ha okosan csinálod akkor is eshetsz pofára, hát még ha bután.
Csak kicsit a kézi kerekedésről, attól, hogy magad kezeled a számlát az FXbróker még csúnyán átverhet. Még úgy is hogy későn veszed észre.
Mindenki pénzből él, csak van egy szint ahol már semmi sem elég!
Tudjátok nekem mi jut eszembe erről, illetve a kamatos kamatról? - Nézzétek meg a Money never sleeps c filmet. Abban van egy jelenet, mikor a bróker srác kap egy álláslehetőséget és megkérdezi a leendő főnökét, hogy neki mi a száma (az a szám amivel abbahagyná az egészet és elmenne "nyugdíjba") - a válasz a TÖBB
Csak gondoljatok bele így működik a pénzvilág és az pénzrendszer.
Tökéletes amit írtál!!!!
Én is ezt ismételgetem unos-untalan!
Ez a világ farkasok és bárányok harca!
Sajnos tele van csaló, rosszindulatú emberrel a pénzügyi világ!
Azért mert én kiállok és megpróbálom felnyitni egyesek szemét, hogy nincs ingyen ebéd és nagyon-nagyon körültekintőnek kell lenni a befektetéssel kapcsolatban én kapom a fejemre a rosszindulatú megjegyzéseket!
Aki most csöppen bele ebbe a világba az rácsodálkozik, hogy itt mennyi pénz és mennyi „jó indulatú” számlakezelő van aki csak arra vár, hogy neki évente 100% hasznot generáljon!
De akkor kérdem én miért havonta vesznek el hasznot ezek a „számlakezelők”?? Főleg, hogy a nem lezárt kereskedések nem számítanak bele a „haszonba”???
Miért nem teszik ezt úgy mint minden rendes, szabályozott IGAZI számla vagy portfolió vagy alap kezelő és évente vesznek csak el hasznot és csak a lezárt MEGKERESETT profit után????
Hát elmondom miért:
Mert a csalók csak arra mennek, hogy nekik meglegyen a jutalékuk minden hónapban és mire összedől a rendszer ők már nagyon szép summát tettek zsebre!
Ennyi…
Ez nem erről szól! Menjetek át a QXXL-es topikba egymást piszkálni!
Ez nem csak Neked szól, hanem annak is aki felveszi veled a harcot! Téged is kérlek Kedves Platina!
Tudod én nyugodt vagyok.Azért vagyok csak egy picit izgatott,hogy abból amit pl én írtam ezt következteted.Én lennék a legboldogabb,ha mindnekinek minden ilyen dolga jól sülne el.Én egyet látok külföldön,hogy hajlamosak a szélhámosságra sumákságra,hidd el,láttam már egy két izgis dolgot.
És sanszos az is,hogy itt szélhámosság történt.csak az tudom kívánni,hogy több csapatnak nem
Én egy barátom külföldi befektetéseit követem nyomon.Hát döbbenet,mit csinált már végig.és mókás,mert hiszi hogy ott kint biztonságban van....
Hmmm egy picit a pénzvilág kezd szabad rablássá alakulni,Sajnos ennek néha vannak áldozatai.Szeretném hinni,hogy egyes robotok működtetői tényleg hasznot szeretnének az ügyfeleknek és abból szeretnének részesülni.
És hogy miért gondolod,hogy mindenki vért kíván ebből,szerintem ezt nem jól látod.Hidd el,én hiszek abban,hogy többen becsületesen dolgoznak ebben a szakmában.de mindenki tudja,hogy sokszor érik a befektetőket meglepik.vannak szabályok,stb,majd jön egy emberi szarzsák és borul minden,mert úgy gondolja majd ő megússza neki lehet.
Az emberi hülyeség ellen nincs védelem,sem a kapzsiság ellen.De hidd el,van egy mag.aki nem ilyen.Elég régóta nyomom ám a gombot.:-)A többi meg nem érdekel.Viszont a barátaim pénzének a sorsa érdekel.ezért írtam be amit....
Inkább élek így mint a rózsaszín ködben és vesztem el a pénzem!
Nevess csak nyugodtan a hozzászólásokon, de tudod az nevet igazán aki végén nevet!
Nem tudom mi a rossz abban, hogy egy sz..r termékről megmondjuk az igazságot???
Talán rontom az üzletedet?
Nem végre van valami hír hanem most van az igazság pillanata!
A q- robot üzemeltetője és a másik magyar csapat "vezetője" "fejlesztette" ki a csoda robotot!
Ugyan az a robot fut több helyen és az egyik helyen tegnap elszállt!
Ez a tény!
Csúcs vagy a hozzászólásaiddal! Remélem büszkén hátba veregeted Magadat, ennyit tudsz!
Jókat nevetek a beírásaitokon. A média többsége is a vérről, bűntényekről, gyalázkodó politikusokról fröccsög, miért tennél Te is másképpen. Van végre valami negatív hír, már általánosítani kell, és mindent elpusztítani. Ez megy kis hazánkban, világban...
ezért érdemes élned, élnetek - igazán Bravo!!! Szép teljesítmény!!!
Már tudom én is!
Eljött amit én régóta mondogattam már itt és máshol is!
Egy szintén magyar csapat (nevet nem írok nehogy engem is "megfenyegessenek") tegnap elégette kb 1000 embernek a pénzét!
Közel 400 kötést zártak! (ezt a tadawul tette közzé!)
Több mint 1 milló dollár szállt el!
Egy-két rövid telefon után az is kiderült, hogy ez a csapat a qxxl beta nevű robotját használta!
Hogy a robot „bolondult-e” meg vagy nem tartották be a kockázati szintet azt nem tudni, de nem is ez a lényeg, hanem hogy minden grid és martingale alapú robotnak ez lesz a vége!!!
Ha ti még továbbra is reménykedtek, hogy a quantum az nem lesz ilyen az a ti bajotok a ti pénzetek!
De aki a programot irta az több helyre is dolgozik és az egyik helyen elégett a tőke, ez nem gondolkodtat el senkit???
Ezért van a topik, hogy a tényleg szép hozamok mellett a kockázatokat is átbeszéljük és tisztában legyünk! Nem csak a rózsaszín köd létezik!
Nektek meg azért írtam, mert nem szeretném, ha a qxxl-es topik szintjére süllyednénk.
no ezt én is köszönöm
ezért kérdeztem,és nem rosszindulattal,de legalább én is megtudtam valamit,amit továbbítok.
nem akartam belekotyogni,és senkinek kellemetlenséget okozni,de azért reálisan kell látni a dolgokat.
Rendben, akkor várjuk a fejleményeket! Sok szerencsét!
Kérték a diszkréciót amíg le nem zárul a vizsgálat, de a vagyonkezelőnek ehhez nem sok köze van, inkább a számlakezelőnek, de amíg nem kapjuk meg a vizsgálat eredményét nem szeretnék ócsárolni senkit! Nálunk nem mlm rendszer volt úgyhogy nem tudok róla hogy nagy volumenű pénz áramlás történt volna! Teljesen irreális kötéseket csinált a robot, amit kizártnak tartok hogy azért csinálta volna mert sokan kivették volna a pénzüket :)
Annyit hallottam egy másik fórumon, hogy korábban volt már panasza másnak is a tadawullal kapcsolatosan! ÉS mint az előbb is írtam 2 ciprusi szakjogásztársasággal és egy magyar jogász csapattal is felvették a kapcsolatot aki egyelőre bizakodóak!
Köszi a hasznos infókat.
Ha tényleg Tadawul hiba történt, remélem sikerül legalább a tőkét visszaszerezni. Pumukli azt írta, hogy azért ment tönkre a rendszer, mert sokan kivették a pénzüket. Akkor ez szemben áll azzal, hogy TD-nál belső hiba történt.
Meg tudnád mondani, a vagyonkezelő nevét?
Nekem is az irbenis a számlakezelőm! Több mam számlájukon vagyok ügyfelük (az egyik robot ugyan az mint nálatok az alpha(70%-os tőkevédelem stb...)) és kedden az összes számlám nullázódott! Állítólag a tadawulnál történt valami rendellenesség ezért kérték hogy senki ne terjesszen rém híreket egyelőre! 48 órán belül kapunk választ a tadawultól és a független ciprusi jogászoktól is akik foglalkoznak már az ügyünkkel és azt mondták hogy bizakodóak!
Egyelőre ennyit tudunk! Kicsit izgulok azért mert ahol én vagyok vagyonkezelő ott kicsit magasabb volt a min. beszálló mint nektek a quantumnál, ráadásul nem egy számlám van...
köszönöm a választ! Az ismételt bejegyzésért elnézést, kiszerettem volna törölni, de utólag nem engedi.
Hagyjátok, mert kimoderálom mindkettőtöket. Vita lezárva. Tessék érdemben hozzászólni és nem egymást b..latni!
Az ügy annyiban haladt előre, hogy megkaptam Pumukli POA-jat illetve az utolsó Tadawul kivonatot.
POA-n rajta a cégnév. Valami IRBENIS LTD a számlakezelő. Bejegyezve: Crystal Office, OT Center, Victoria, Maha, Republic of Seychelles
Megígérte, hogy este átküldi nekem a részleteket (tőkevédelem, hozam, stb). Addig is kíméljétek a topikot a felesleges dolgoktól, főleg a személyeskedésektől! Köszi