Re: nincs cím
Tavasz Előzmény: #479171Tudod én nyugodt vagyok.Azért vagyok csak egy picit izgatott,hogy abból amit pl én írtam ezt következteted.Én lennék a legboldogabb,ha mindnekinek minden ilyen dolga jól sülne el.Én egyet látok külföldön,hogy hajlamosak a szélhámosságra sumákságra,hidd el,láttam már egy két izgis dolgot.
És sanszos az is,hogy itt szélhámosság történt.csak az tudom kívánni,hogy több csapatnak nem
Én egy barátom külföldi befektetéseit követem nyomon.Hát döbbenet,mit csinált már végig.és mókás,mert hiszi hogy ott kint biztonságban van....
Hmmm egy picit a pénzvilág kezd szabad rablássá alakulni,Sajnos ennek néha vannak áldozatai.Szeretném hinni,hogy egyes robotok működtetői tényleg hasznot szeretnének az ügyfeleknek és abból szeretnének részesülni.
És hogy miért gondolod,hogy mindenki vért kíván ebből,szerintem ezt nem jól látod.Hidd el,én hiszek abban,hogy többen becsületesen dolgoznak ebben a szakmában.de mindenki tudja,hogy sokszor érik a befektetőket meglepik.vannak szabályok,stb,majd jön egy emberi szarzsák és borul minden,mert úgy gondolja majd ő megússza neki lehet.
Az emberi hülyeség ellen nincs védelem,sem a kapzsiság ellen.De hidd el,van egy mag.aki nem ilyen.Elég régóta nyomom ám a gombot.:-)A többi meg nem érdekel.Viszont a barátaim pénzének a sorsa érdekel.ezért írtam be amit....