Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#479054 Arsene Lupin Előzmény: #479045

"Nem, csak változatos vitákat mindig más megközelítésből."

Ugyan már. Aki itt mást mer állítani, mint a vezér-onanizáló, az minimum buta házmesternének lesz minősítve. Amúgy ugyanez történt a Phyl esetén is. Csak ott még közgyűlési napirendi pont is voltam.

#479052 exmnbs1 Előzmény: #479045

most hogy Arsenet így kitárgyaltátok jöhetne a közölt számok pl bevétel EBITDA értékelése

#479045 Lxrose Előzmény: #479006

Nem, csak változatos vitákat mindig más megközelítésből. Értem, hogy ez nem mindenkinek egyszerű, de próbálkozni kell, mert a remény...

#479019 Előzmény: #479006

Mondjuk ha azt vesszük alapul, hogy az onanizálás bizonyos értelemben pótcselekvés, amikor is nincs "birtokunkban" a nemi örömek elsődleges forrása, akkor el kéne ezen tűnődnie, kedves Vitriol úr.

#479015 exmnbs1 Előzmény: #479013

engem az öntő személye is érdekelne, nemcsak az, hogy SCS visszavette az eladott pakkja kevesebb mint 1 %-át

Nem cicóznak, öntik tová…

#479013 zeeh_

Nem cicóznak, öntik tovább.

3980 Ft, 1014 db-ot öntöttek eddg be.

#479011 Arsene Lupin Előzmény: #478999

"Önnek mi a meglátása a tegnapi hírek, közlemények után?"

Megírtam. Lépésről-lépésre kiszedik a céget Soós kezéből, reorganizálnak, a spekikkel ki lesz b*szva.

#479006 Arsene Lupin Előzmény: #479003

"Nekünk nem kellene többet olvasnunk, te meg nem fárasztanád magad mindig ugyanannak a leírásával. "

Értem. Zártkörű mentális onanizálóklubot szeretnének.

#479003 Lxrose Előzmény: #478943

Javaslom, legközelebb akkor írjál, ha változik a mondandód! Nekünk nem kellene többet olvasnunk, te meg nem fárasztanád magad mindig ugyanannak a leírásával. :-) Vagy néha változik a véleményed is? Na azt a 2-t évente nem bánja senki szerintem.

#479000 Formerplayer Előzmény: #478991

Ha a dislexiádat le tudnád győzni, Lupinné, láthatnád, hogy a "hülyítésen" kívül próbálom az általad feldobott habkönnyű lufikat kiszurkálni. Tényekkel....melyek láthatóan borzasztóan zavarnak...

Erkölcsről a te szádból hallani...hát...aksztott ember házában a kötél emlegetése.

#478999 Bendeguz Előzmény: #478996

Tisztelt Lupin Úr! Kérem ne veszekedjenek. Adatokkal alátámasztott érveknek van értelme. Önnek mi a meglátása a tegnapi hírek, közlemények után? És most vonatkoztasson el a fehér kanapétól és a 2 naptól. Az már a múlt zenéje, változtak a körülmények. köszönöm!

#478996 Arsene Lupin Előzmény: #478951

"Láthatóan a cég és a részvény is hidegen hagy, igazán Soós van a bögyödben."

Sosem tagadtam, hogy nálam több ügyben is erkölcsi minimumszint alá ment.

#478994 exmnbs1 Előzmény: #478993

Az időszak végi, azonnal rendelkezésre álló készpénzállomány nagysága 4,5 millió euró volt.

időszak vége ez esteben jan 31.

#478993 Bendeguz Előzmény: #478989

Hajrá, hajrá! Derítsük fel a pénzügyeket! Szerintem a feb 15-i kp állomány már kamatfizetés utáni állapot.

#478991 Arsene Lupin Előzmény: #478947

"Lupin úr, ez a mondanivalót már huszonhatszor hallottuk. Köszönjük 27edszerre is! "

A "Lupinné" csak ilyeneket tud írni. Viszont Formerplayer is csak "lupinnézni" tud a hülyítés mellett.

#478983 zeeh_ Előzmény: #478976

Igen, ezért nem látok tisztán.

Ha benne van, akkor egyértelműen forráshiány volt (valószínűleg OTP & EBRD hitel hiánya miatt), ezért kellett 4 ezerért eladni a sok részvényt.

Ha nincs benne, akkor viszont az pozitívabb, mert jóval több cash van náluk.