Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#478911 taresz Előzmény: #478908

Tudom, hogy Te örök optimista vagy, és ezért irigyellek is néha.

Az, hogy Ők mit írnak az Nekem mindegy. Hiteltelenek és ezért hitevesztett lettem. Nagyotmondás ellen a nagyothallás a legjobb orvosság.

Soós pakkja viszont fogy, és ez nem jó jel. Nagyon feldarabolódott a részvényállomány.

#478908 Bendeguz Előzmény: #478904

Idézem a rendkívüli tájékoztatóból:

"„A Sandling Enterprises Limited közép-európai befektetési statégiájának részeként kíván E-Star részvényeket venni. Az E-Star részvényeiben egyértelmű növekedési potenciált látunk” – jelentette ki Martin Palmer, a Sandling Enterprises Limited ügyvezetője a megállapodás aláírását követően."

Ez mit jelent? A válaszokat előre borítékolom, Lupin, exmnbs, rbbj11: "megy a kamu duma, ilyen pozitív üzenetekkel tömik a jónépet"

Többi optimista: "venni kell, innen meg se állunk 17 ezerig"

:)

bocs... :)

#478907 Előzmény: #478904

Nem lehet nagy a baj, ha alig 400 millióval segíteni lehetett.

Amúgy több mint 1 milliárd volt. 264 000x4000

#478902 Előzmény: #478897

Én ez ügyben csak azért aggódom, hogy benne legyek, amikor elindul felfelé.

#478899 rbbj11 Előzmény: #478896

nem azért nem pályáznak és nyernek, mert nem tudnának, csak egy oka lehet: nem tudják mellé rakni az önrészt.

#478898 rbbj11 Előzmény: #478895

na te se nyertél még EU-s pályázatot ill. nem írtál nyerteset. Fideszhez oly kevés köze van...

ez is szokásos összeesküvés elmélet fabrikálás. Van korrupció az országban, de nem ilyen mértékben és nem ilyen formában.

#478895 Előzmény: #478889

Ahogy én látom, Soós úr túl tehetséges és ambiciózus, és mint ilyen nem állt be a kisszerű megélhetési Fidesz seggét nyalok körébe. Nem jó pont olyan időkben,mikor rokonokon meg alázatos szolgákon kívül senkit nem engednek semmi okosság közelébe.

#478893 Előzmény: #478883

Grandiózus különbség, valóban , 1,69% !

Én azt látom, hogy ha nekem lenne 1-2 millió részvényem, és pár százezer darab eladásával átsegíteném a Cégem egy nehéz időszakon, egy percig nem tétováznék. Hogy közben a hivatásos keselyűk mit gondolnának, az érdekelne a legkevésbé.

#478892 kelvin Előzmény: #478889

Egy 7 számjegyű Ft összeg (lehet a legkisebb is) + cafetériáért vállalom!

#478889 Kissherceg Előzmény: #478883

elég gyenge a cég salese, hogy nem használják ki az EU-s projekteket... tiszta kabaré, komolyan. Ha akarnának projektet simán lehetne csinálni...

#478883 Arsene Lupin Előzmény: #478872

"Azt meg végkép nem értem, hogy Soós Csaba 30 % helyetti 26% -os részesedése miért bizonyítja " kiszorítását" ?!"

24,31%

Ha nem látja az egyértelmű folyamatot, akkor magára vessen.

#478881 Előzmény: #478871

Én is védtem a 10 ezret, figyelmetlen és ostobán naiv voltam, megfizettem érte a saját pénzemmel, nem máséval. Ez a helyzet most más, akkor részvényesek tömkelegének volt az akkori ár harmadáért papírja. Mára ez nem igaz .

Amúgy az egyszerű "napszámos " pénzkereseti manipulációkat nem neveztem összeesküvésnek.

#478875 exmnbs1 Előzmény: #478872

arra emlékszel mikor esküdözött hogy ő egy db-ot sem szándékozik eladni? a lelépése egy folyamat lesz amely megkezdődni látszik

Kassai kiszorítása is egyszercsak megtörtént

#478873 Arsene Lupin Előzmény: #478871

A szellemi onanizálásukkal semmi baj sem lenne. De nekitámadtak mindenkinek, aki mást mert mondani. Szegény "Lupinné" is tiszta ideg lett.

#478872 Előzmény: #478858

Igen, de ez nem úgy tűnik. Nincsenek érvek a 3000 forintos árfolyam mellet. A Te , vagy Vitriol úr mélyen pesszimista beállítása nem bizonyíték. Azt készséggel elismerem, hogy Magyarországon általában jóval nagyobb sikerrel kecsegtet a dolgok rosszra fordulását jósolni, mint derűlátónak lenni. De néha vannak kivételek.

Azt meg végkép nem értem, hogy Soós Csaba 30 % helyetti 26% -os részesedése miért bizonyítja " kiszorítását" ?!