"Ha reorganizálják a céget, könnyen kiszervezhetik a gyémántokat, a spekiknek meg megmarad a sz*r"---> ja,OTP,Aegon,Utilico és a többi kisbüfi speka meg csak néz,ahogy szétlopja egy"szakember" a céget, életszerű..:)))
"Ha reorganizálják a céget, könnyen kiszervezhetik a gyémántokat, a spekiknek meg megmarad a sz*r"---> ja,OTP,Aegon,Utilico és a többi kisbüfi speka meg csak néz,ahogy szétlopja egy"szakember" a céget, életszerű..:)))
Nekem nem kerek ez az esés. Gond esetében 1-2 száz milliót esne. Ezt a mostani mutatványt egy gyűjtögető bróker cég 3-5 ezer részvény ide oda tologatásával - úgy , hogy közben összeszedi a lepattanót - megcsinálja.
honnan tudod, hol vagyok én nullán? én nem emlékszem ígérgetésekre a részvényárfolyamot illetően... és jól figyelj!!! ígérgetésekre, nem kívánságokra!
:)
innen duplázással vagy pl. te is nullán, nehogy már ne emlékezz, mennyien ígérgetitek itt egymásnak, hogy nyerőben szálltok ki....
ki ígért duplázást, triplázást? mikor?
Rendben. Akkor viszont mégiscsak új hír. És felmerül a kérdés, hogy Soós vajh miért nem hisz a duplázásban, sőt a triplázásban, miként azt itt egyesek tutira beígérték.
Ott srv-ről volt szó, ez meg a SCS-é volt. Az még eladó.
75000 helyett 77000 lett. És a bennfentesek nem tépték ki a könyvet a mai napon.
A várt hiteleknek semmi esélye ebben a helyzetben. Durva kivéreztetés folyik.
Amúgy azt hallottam, hogy Makra jó szakember, de arról nem tudok, hogy Teréz Anya rokona lenne.
Ha reorganizálják a céget, könnyen kiszervezhetik a gyémántokat, a spekiknek meg megmarad a sz*r. Nem egy, és nem is két hasonló eset volt már a tőzsdén. Makrának meg többszörösen visszajön majd a mostani felár.