Írtam, hogy megnőtt annak az esélye, hogy előbb-utóbb kiveszik ma céget Soós kezéből.
Írtam, hogy megnőtt annak az esélye, hogy előbb-utóbb kiveszik ma céget Soós kezéből.
Akik adják, azoknak nem újdonság a hír.
"Az E-Star emellett a mai napon 10 097 darab saját részvényt értékesített 4000 Ft-os átlagárfolyamon, valamint további 75 000 darab saját részvény értékesítésére folytat előrehaladott tárgyalásokat (ami a potenciális veszteségek forrását jelentő határidős vételi pozíciók leépítését is jelen" 2012 Február 01.
Tehát vásárolni kell a jóárasított pépört, amíg adnak 4000 alatt.
romantikus alkat vagy :)))
Teljesen egyetertek veled Lxrose. Bar q4-tol mint ahogyan emlitettem nem varok "portfoliot hanyattvago" szamokat, de remelem lesz a gyorsjelentesben valamifele helyzetjelentes. Ez az ev tuti vizvalaszto lesz, es remelem most latjuk az aljat az arfolyamnak. Bar rendesen kifacsartak minket...
Én a gigászok szót egy másik szóval helyettesíteném, mégpedig .asz.ALAPok.
Amennyiben nem veszi meg 1 forint különbséggel, az arról árulkodik, hogy az eladóin is ő van, és inkább megvárja a verebet, mint ahogy meg is jött. Szerintem.
Valaki nagyon unatkozik :)
Gigászok küzdelme. Az eladó egy órája bent áll 4000-en, most megjött a vevő 55 db 3999-ért.
Kié lesz az 55 forint?! Hallatlan izgalmak...
Szerintem 10000 körül még nem volt túlhevült az akkori számok alapján, ahhoz képest is van 60% minusz. Szerintem az ezévi számok alapján se fog rosszul járni, aki mostanában vesz.
Az se nagy baj,van belőle bőven,tőlem mehet felfelé is :)
Lehet, hogy majd visszajovok meglepodni, de szerintem a konyv szerinti ertek ala hosszu tavon nem fogjak beboritani.
Érik egy borítás,messze még a nap vége :)
igazából én is 3900 fölé álltam kicsivel. Ha ma nem, akkor holnap megkapom. Ha honlap sem, akkor örülök, hogy a már meglévők emelkednek. (azért jó lenne, ha megkapnám)
ennyi erövel bármelyik évet kiragadhatnád...a tözsde ilyen, fel-le hullámzik, de nem véletlen, hogy min. 3-5 éves idötávon értékelik a bankok is a teljesítményét értékpapírpiacoknak
p.s. nagyon szakmaitlan diszkotnak nevezni, ha vminek esik az ára egy túlhevült csúcsról