Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#478496 Hathor Előzmény: #478492

Ez egész biztos így van, mert negatív a számlám.

Ha Te kevesebbet tévedsz, akkor pluszos a számlád, egy éve nem írsz be pozikat hatiba, amit beírtál, az velem együtt mínuszos volt.

Múlt nem érdekes, a jövő a lényeg..

#478494 Frontin Előzmény: #478462

Csak szép lassan, óvatosan, szakaszosan, és határozz meg egy stopszintet is mindenképpen.

#478491 big-ebuy Előzmény: #478490

az igaz arra mutyizzák,de ott van a hirtelen bumm is.....hol a sp képed,beteszed?köszi:)

#478490 Hathor Előzmény: #478485

az S&P napos képemen reggel mutattam, hogy micsoda akadályok vannak. Tegnap doji a fordított fej-váll célárán, és ott a kék ék, ami nagyon be van szűkülve. Óvatos vagyok ne félj.

Nincs éles longom. Ha lesz is, akkor is körültekintőbben.

Mondtam nem látok jövőt előre, így napi chartot olvasok. Ellenben felfele mutató hatások vannak a világban szerintem.

BUX 194-500alatt, ami még mindig nem longos egyelőre.

NA OTP 4020on..

#478488 big-ebuy Előzmény: #478487

ebbe a szarkeverő,mutyi hír világba elég 1 óriási kaki hír vagy jó,rögtön tépik vmerre,felesleges közepes trendet nézni

#478487 big-ebuy Előzmény: #478485

a tőzsde cseles,alattomos,ne engedj a érzelmeidnek,de le-fel támaszok ellenállások,stop szinteket láss,és forogj......

#478485 big-ebuy Előzmény: #478483

azok se nagyon mernek hencegni most,imádkoznak menjen még:)

de emlékezz hol vesztettél pénzt és miért párszor.....nem bántóan szánom,de ugyan ilyen szitura emlékszek 2re,pont a tető környékén rózsaszínb lettél,addig meg néztél

no ez nem azt jelenti én látom jól:)

igyekszek korrigálni ha rosszul trédelek majd

NE FELED A SP 500 RSI MOST 75!!!!daylin

#478483 Hathor Előzmény: #478482

Hol vannak a longosok? Egyelőre sokan nem jelentkeznek sehol. Ez eddig SC felhajtás. A nagyok meg ha nem TAznak és nézik a szinteket, akkor látják 20Kt mint ellenállás, De azt is látják, hogy még a világot nem hatotta meg, talán azt is gondolják van még potenciál, mert a piacokat nem árfolyam esésre találták ki alapból. A szükséges rossz megvolt előre árazva.

#478480 Hathor Előzmény: #478472

Én is globális világot vizsgálok, ha ez a chartokból még nem jött volna le.. :D

#478472 big-ebuy Előzmény: #478467

nagyok nem technikáznak (max ell,támaszok,rsi)és nem a bux a globális ta...de usa ,meg dax,kína:)

#478469 Hathor Előzmény: #478466

Nem olvastam de egyik nem zárja ki a másikat, követhetik egymást bvármilyen formában.

Gondolom elliott alapján le 3350, előtte meg záaszló alapján 5K.

Én is nézem mindkét eshetőséget.

#478468 sultan2004 Előzmény: #478432

Bezárogattam a shortot, túl stabil a Ft... Már van egy kis longom is. Még növekedhet, ha teljesülök a hullámzásban.

Hívott az egyik broki haver, hogy állítólag OTP vételi order van az egyik nagynál... Utálok ilyenre kereskedni, mert lehet háromszor annyi eladási másnál, amiről nincs infó.

Unalmas lesz ez, nem is kellett volna trédelni egy ilyen szutyok napon!

#478467 Hathor Előzmény: #478457

Hát ha a technikai kép azt mutatja persze hogy nem veszik, mi sem veszünk MÉG!

Csak a szikra kell hozzá.

#478463 Hathor Előzmény: #478451

Nézük tovább a piacot:

Mondjuk Daxot röviden, mert reggel írtam hosszan:

http://postimage.org/image/4rnt5c6xh/full/

Rövid kéen lehetett volna egybe vágva a piaccal egy fej-váll tető, pirossal jelőlve.

Na de ezzel a reggeli kiugrással nem csúnya kicsit? De igen..

akkor mit nézek? Hogy jött a rövid dupla aljszerűm, ami mehet még fel, vagy kékkel fordított fej-váll? Egyre megy..

Szerintem ez reálisabb most:

http://postimage.org/image/dmk2246b1/full/

#478462 BudFox Előzmény: #478454

Oké, nem veszítem el a türelmemet...adok még azthiszem..ha feljebb bátorkodna.