Ez egész biztos így van, mert negatív a számlám.
Ha Te kevesebbet tévedsz, akkor pluszos a számlád, egy éve nem írsz be pozikat hatiba, amit beírtál, az velem együtt mínuszos volt.
Múlt nem érdekes, a jövő a lényeg..
Ez egész biztos így van, mert negatív a számlám.
Ha Te kevesebbet tévedsz, akkor pluszos a számlád, egy éve nem írsz be pozikat hatiba, amit beírtál, az velem együtt mínuszos volt.
Múlt nem érdekes, a jövő a lényeg..
Csak szép lassan, óvatosan, szakaszosan, és határozz meg egy stopszintet is mindenképpen.
többet tévedsz, mint gondolnád...
az igaz arra mutyizzák,de ott van a hirtelen bumm is.....hol a sp képed,beteszed?köszi:)
az S&P napos képemen reggel mutattam, hogy micsoda akadályok vannak. Tegnap doji a fordított fej-váll célárán, és ott a kék ék, ami nagyon be van szűkülve. Óvatos vagyok ne félj.
Nincs éles longom. Ha lesz is, akkor is körültekintőbben.
Mondtam nem látok jövőt előre, így napi chartot olvasok. Ellenben felfele mutató hatások vannak a világban szerintem.
BUX 194-500alatt, ami még mindig nem longos egyelőre.
NA OTP 4020on..
ebbe a szarkeverő,mutyi hír világba elég 1 óriási kaki hír vagy jó,rögtön tépik vmerre,felesleges közepes trendet nézni
a tőzsde cseles,alattomos,ne engedj a érzelmeidnek,de le-fel támaszok ellenállások,stop szinteket láss,és forogj......
azok se nagyon mernek hencegni most,imádkoznak menjen még:)
de emlékezz hol vesztettél pénzt és miért párszor.....nem bántóan szánom,de ugyan ilyen szitura emlékszek 2re,pont a tető környékén rózsaszínb lettél,addig meg néztél
no ez nem azt jelenti én látom jól:)
igyekszek korrigálni ha rosszul trédelek majd
NE FELED A SP 500 RSI MOST 75!!!!daylin
Hol vannak a longosok? Egyelőre sokan nem jelentkeznek sehol. Ez eddig SC felhajtás. A nagyok meg ha nem TAznak és nézik a szinteket, akkor látják 20Kt mint ellenállás, De azt is látják, hogy még a világot nem hatotta meg, talán azt is gondolják van még potenciál, mert a piacokat nem árfolyam esésre találták ki alapból. A szükséges rossz megvolt előre árazva.
mindig a legnagyobb happybe kapják kést a longosok a szívükbe.....szvsz
Én is globális világot vizsgálok, ha ez a chartokból még nem jött volna le.. :D
de érzik közeleg a vég,meg látják,vix index dolgozik bennük:)
nagyok nem technikáznak (max ell,támaszok,rsi)és nem a bux a globális ta...de usa ,meg dax,kína:)
Nem olvastam de egyik nem zárja ki a másikat, követhetik egymást bvármilyen formában.
Gondolom elliott alapján le 3350, előtte meg záaszló alapján 5K.
Én is nézem mindkét eshetőséget.
Bezárogattam a shortot, túl stabil a Ft... Már van egy kis longom is. Még növekedhet, ha teljesülök a hullámzásban.
Hívott az egyik broki haver, hogy állítólag OTP vételi order van az egyik nagynál... Utálok ilyenre kereskedni, mert lehet háromszor annyi eladási másnál, amiről nincs infó.
Unalmas lesz ez, nem is kellett volna trédelni egy ilyen szutyok napon!
Hát ha a technikai kép azt mutatja persze hogy nem veszik, mi sem veszünk MÉG!
Csak a szikra kell hozzá.
Nézük tovább a piacot:
Mondjuk Daxot röviden, mert reggel írtam hosszan:
http://postimage.org/image/4rnt5c6xh/full/
Rövid kéen lehetett volna egybe vágva a piaccal egy fej-váll tető, pirossal jelőlve.
Na de ezzel a reggeli kiugrással nem csúnya kicsit? De igen..
akkor mit nézek? Hogy jött a rövid dupla aljszerűm, ami mehet még fel, vagy kékkel fordított fej-váll? Egyre megy..
Szerintem ez reálisabb most: