az egy évvel korábbihoz képest azért van benne egy közepes ~70%-os diszkont.
az egy évvel korábbihoz képest azért van benne egy közepes ~70%-os diszkont.
Nyomakodnak az eladók,nem kell kapkodni,én3,9k-n és 3,8k felett állok picivel,veszem sávosan...
akciós??????? Duplázott értéken kapható rövid pár éves tözsdei bevezetéséhez és létrehozásához képest!!!!
Napi minimum: 3 930 Ft
Napi maximum: 4 070 Ft
Nyitó: 3 955 Ft
Előző záró: 3 911 Ft
Utolsó kötés: 4 050 Ft, 4 db (139 Ft, 3.55 %) (2012.02.15 12:19:13)
Összforgalom: 58 kötés, 2 270 db, 9 080 775 Ft
Vétel
Cég Aj. Db Ár
1 1 25 db 4 001 Ft
1 1 10 db 4 000 Ft
1 1 80 db 3 980 Ft
1 1 12 db 3 961 Ft
2 2 80 db 3 960 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
4 050 Ft 116 db 1 1
4 059 Ft 60 db 1 1
4 060 Ft 476 db 2 2
4 070 Ft 90 db 1 1
4 085 Ft 17 db 1 1
köszi
Jelenleg 4000 az árfolyam, de ha benyomsz vételre 460db-ot 4000Ft-ig, megkapod :)
egy könyvet tenne be valaki? Míg ti vitatkoztok, én szép csendesen csipegetnék - ha már akciós a részvény...
Köszi
Én csak ritkán idegesítem fel magam, de mivel számítógépen "dolgozom", ezért néha többször, máskor kevesebbszer beírok ide.
szerintem nem kell itt idegeskedni minden nap, amiatt, hogy néhány darabokkal huzigálják az árfolyamot! fel fog ez menni, kérdés, hogy mikor.. szerintem amúgy nem kell sokat várni, max 1 év és megint "magasan" lesz az árfolyam.
Gyanítom, nem az volt a célja, ha egyáltalán volt. :-)
Ettől most hitelesebb lett a cég?
20112 . Január 31.
"nem igazán merek bármit is ígérni a hitel időzítésével kapcsolatban." Soós Csaba
Én személy szerint nagyon kevés lennék mindenféle fel vagy lebeszéléshez, nem is áll szándékomban. Viszont Önnek kéne a legjobban tudnia, hogy az ország talán legnagyobb baja, hogy van minimum 1 millió ember, aki a kormány bénaságait elvtelenül zsigerből szubjektíven ítéli meg, és ily módon támogatja a baromságok tömkelegét. Azért említettem ezt, mert az objektivitás hiánya borzasztó kártékony tud lenni, mindig, mindenhol.
"mert nem szeretne segget csinálni a szájából.+
Már csinált.
Emlékeztetőül.
Miért szállt vissza az Aegon?
Loncsák András, az Aegon Alapkezelő befektetési igazgatója a Portfolio.hu-nak kiemelte, hogy már korábban, két évvel ezelőtt is tulajdonosi szerepet vállaltak az E-Star-ban, majd az árfolyam nagy emelkedése közepette túlértékeltté váló piacon fokozatosan leépítették pozíciójukat. A cég fundamentumait jól ismerik, és azóta is folyamatosan figyelemmel követik a vállalatot. Most elérkezettnek látták az időt, hogy újra növeljék részesedésüket.
Loncsák szerint a társaság likviditási problémái a most bejelentett tranzakciónak köszönhetően megoldódnak, és később ilyen jellegű problémák várhatóan akkor sem merülnek fel, ha az OTP-s hitelt szélsőséges esetben mégsem tudná megszerezni a cég. A magyar és lengyel operációt erősnek tartják, az új menedzsment pedig képes lesz a helyes irányba állítani a vállalatot.
A társasággal kapcsolatos rossz hírek Loncsák szerint már beépültek a részvények árfolyamába, még az általuk konzervatív feltételezések mellett készített várakozások alapján is.
Van még olyan ember a Földön, aki ne tudná, hogy neked ez a véleményed? Miért érezted úgy, hogy megint le kell írd ugyanazt? Ez főleg annak tudatában ostobaság, hogy Soós az utolsó interjúban elmondta, hogy nem igér időpontot, mert nem szeretne segget csinálni a szájából.
Pü ment