2010-es Egri Bikavér, lejáratása a márkanévnek. S vajon mért kell egy egri bort Badacsonyörsön palackozni? (Elkövető: Varga pincészet!)
Ez a bor merénylet a jóízlésű fogyasztók ellen.
2010-es Egri Bikavér, lejáratása a márkanévnek. S vajon mért kell egy egri bort Badacsonyörsön palackozni? (Elkövető: Varga pincészet!)
Ez a bor merénylet a jóízlésű fogyasztók ellen.
Tegnap véletlenül betévedtem és vettem 2 üveg jégert, csak 3k.
Muszáj vigyek, mert asszonyka megfázna. Majd valahogy megoldom azért, hogy minden elférjen. Neked külön félrerakom az édesre sikerült rosét:D
Úgy látom, lassan fel kell raknod egy dobozrendszert a Hondára, h Alsóörsre elférjen a sok kóstolni való pija.. sátrat ne is hozz, az csak a helyet foglalja! :-)) Csoki sem hozott tavaly..
Többen vannak és rá fogok kérdezni, hogy rokonok-e?
Az én boraimból? Szombaton délután voltunk kinn a tanyába egy igazi bor kóstolón (kb. 12-en voltunk) és nem hagytak békén a kollegák, barátok, kellett lepalackozzak a szürkebarátból mintát a pénteki borversenyre. Pedig nem akartam versenyre küldeni, de rábeszéltek. A rosét meg felszénsavaztuk amit én még sosem csináltam és úgy palackoztuk le, azt ha már van akkor abból is küldjek már a versenyre. Aztán addig-addig, hogy az ezerfürüből is és a kékfrankosból is készítettünk mintát, úgyhogy 4 fajta borral indulok a versenyen:))
Sose voltam még és az eredményről majd beszámolok:)) A mintaküldést is megbeszélhetjük majd, mert ma hozzák meg a borcimékéket, lassan készülhetek a palackozásra....
Ez a mohácsi, de nem kizárt hogy Szekszárd környékén is termel. Mondjuk sváb név, sváb könyék, lehet többen is vannak :) Te boraidból mikor kapunk ízelítőt? A pálinkák jók voltak, amiket Bényére küldtél :)
A szívem most megállt majdnem, mert az én pincémtől lejjebb hárommal is van egy Eberhardt pince és neki is nagyon jó a merlotja, blauburgja, cabernet franc és sauvignonja is.
Kár érte... Hogy ajánljak valami nagyon jót és élvezeteset igen olcsón:
Kiváló a Merlot!!! Jelenlegi kedvenc vörösborom. Nekünk házhoz hozza a borász úr 1500/palack áron. Múltkor 6 kartonnal rendeltünk :)
Bartos Möster mai italajánlata, aholis kedvenc bora kerül bemutatásra:
Köszönöm a szíves invitálást, nagyon jó volna, csakhogy nem mehetek. Munka, munka és munka, ha viszont az nem volna, sok magyar emberhez hasonlóan én is nagy bajban lennék, úgyhogy ennek kell örülni! )
Köszönöm a szíves invitálást, nagyon jó volna, csakhogy nem mehetek. Munka, munka és munka, ha viszont az nem volna, sok magyar emberhez hasonlóan én is nagy bajban lennék, úgyhogy ennek kell örülni! )
Szerintem, a lefolyóban végzi. Hacsak, nem tudtál neki 10-12 fokot biztosítani ...
háát, ebbül mán jól nem gyüssz ki azmá szent..))
Lépjünk túl ezen, úgy látszik veszettül szarul fogalmaztam meg, senki se érti :)
A hányás csak végső megoldás. A bort élvezni kell és ez csak bizonyos mértékig terjedően lehetséges.
Van egy üveg spanyolom, lassan 6 éve a szekrénytetőn lakik. (Torres syrah-monastrell) Majd idén sort kerítek rá...
Nekem is a magyar borok jönnek be a legjobban, főleg Szekszárd: Sebestyén, Bodri, Takler.. 2 hete kóstoltam a Bodri 2007 QV, ajánlom mindenkinek, felkerült a listámra. Spanyol vörösborok is horzsolnak..:)