"ismét elmondom, nem tudom mire ez a para."
Ismét elmondom: ha egy vezető azt mondja, hogy "napokon belül", aztán másfél hónapja csak kussol, az nem egy megbízható ember.
"ismét elmondom, nem tudom mire ez a para."
Ismét elmondom: ha egy vezető azt mondja, hogy "napokon belül", aztán másfél hónapja csak kussol, az nem egy megbízható ember.
Amíg nincs hír a biztos finanszírozásról, addig oda nyomják le, ahová akarják.
Sőt úgy, hogy mindig visszavesz annyi mennyiséget lefelé sávosan, amivel lenyomja :)
Egyébként bízom benne, hogy 3800-at nem töri, de várok, mit akarnak az "erők".
ismét elmondom, nem tudom mire ez a para. Az elmúlt 3 évben még mindig felülteljesíti a rv. a bux-ot, többi indexet, mindent. Nem lett belőle egyelőre Apple v. Google sztori, mert csak ezek voltak képesek arányaiban olyat csinálni, ami azt az elvárást támaszthatná, hogy most is legyen 10e felett. Teljesen helyén van az ár, nincs itt semmi tragédia, csak sok profit a részvényeseknek.
Ha vki irreális csúcson száll be, az más kérdés. Tech bubi csúcsán beszállók is pórul jártak, és nem értették, mi történi az internet+tech szektorral, ami azóta is köszöni jól van, és felülteljesít.
::D:D:D
3800-ról pattannia illene egyébként, amúgy mehet le egy sávval ~2800-3200-ra...
Még senki sem látta egyben, csak részletekben, akkora... :D
Várok, max. ha hirtelen kivirul, akkor sem fog limitre csapódni napokig, max. pár százalékról maradok le a visszavételnél.. Ekkora bukónál az meg szinte elenyésző :) Ha meg lefelé zúzzák tovább, akkor jól is járok!
Hú,basszus! :(
Remélem,mielőbb visszakeresed valami mással.
SCS-nek évekbe fog telni szvsz,mire visszaszerzi a bizalmat a cég iránt, amit eljátszottak 9 hónap alatt. Még azt is megkockáztatom,hogy új vezető nélkül ez nem is fog menni. Elképesztő,hogy mi lett ebből a papírból. :(
Te nem objektív vagy- azt senki sem mondta rólad- csak kibic! :-P
ilyet se olvastam még itt, hogy objektív szerű vagyok... :)
Izé... benéztem kicsit, jövő pénteken lesz, 24-én :)
Te meg ki vagy? :D
Nem szoktál se felbeszélni, se lebeszélni, így ne vedd magadra :)
szóval nem ismered az arcom? :) kösz...
Mi neked a többség? 1 milliárd csak elkelt pár napja, most meg pár milliókat adogatnak.
Ha ez van, akkor bankot kell rabolnom, hogy nullában legyek... :(
Komolyan, néha olyan érzésem van, hogy egymást hergeljük, páran meg "jó szándékból" segítenek 10k óta, hogy el kell adni, mert szaR. Sajnos többnyire ők olyan emberek, akiknek soha senki nem látta az arcát, nem ismerjük kicsodák, mi a céljuk. Utólag most mi vagyunk megokosodva, hogy rájuk kellett volna hallgatni. De megint csak utólag. Annyira valószerűtlen az egész E-Star-story, hogy csak azért se adom el. Pénteken meg gyertek inni, jó lesz! :)
Megeshetne, de eddig azt tapasztaltuk, hogy ha Lúdláb Gizi levált a fűtésről ,azt valamelyik helyi lep megírta, és megint más ide szorgalmasan belinkelte. Akkor hogy tudna ilyen titokban teljesen tönkremenni?!
ja és mi van akkor, ha az a ház nem beázott, hanem kiégett és az oltás során a tűzoltók által használt víz alámosta a falakat és most már életveszélyes -hogy a TV2 bármelyik híradójából idézzek...
Talán azért zuhant az árfolyam, mert beszámoltak a károkról. Egy ideje meg mindenki csak találgat, hogy már csak a hisztéria viszi lejjebb, vagy már összedőlt, csak titkolják. Az utóbbi verzió mindig mindenhol megeshet, de momentán nem látom és hallom az összedőlős verzió bizonyítékait. Még egyszer mondom, más kérdés, hogy mennyi az árfolyam, meg más a pánik okainak valós vagy vélt feltételezése. Véltet már sokan írtak, valóst meg semmi olyant, amit a Cég vezetése ne ismertetett volna.
sztem teljesen alaptalanok ezek a hasonlatok. Semmi köze a cégnek egy beázott házhoz. Másrészt számos okból ázhat be, és bizony komoly gondok lehetnek, ha már beázott egyszer, lehet, az egész szigetelés katasztrófa, sose tudod, mennyit kell még rákölteni, nem hiába kerül vmit a többség.
Megesik, hogy egy ház, amit a piac 100 millióra értékel, mondjuk beázik, és veszít az értékéből.
Az is lehet, hogy tatarozás közben csak a spekulánsok kerülgetik. Azt viszont senki nem gondolhatja komolyan, hogy ettől a valós értéke a helyrehozatal költségének a többszörösével csökken. Vagyis lélektanilag és spekulációs alapon átmenetileg lehet ennyi az ára,de nem ez a reális, még "beázva" sem.