Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#478253 taresz Előzmény: #478248

2011-ben.

Vannak EBRD-s tárgyalások E-star részéről, csak az OTP fényében annyi esélye van, mint trójai falónak a Budapest Derby-n. Itt nem kell hinni már semmiben.

Február végén gyj-től nem tudom mit lehet várni, de ha az előző 2-őt nézzük akkor egy max egy "Profit warning"-ot.

#478222 rbbj11 Előzmény: #478218

tényleg nem érted v. csak irónikus költői kérdés volt? Ill. vársz rá választ? Csak mielőtt az jön, hogy "okoskodok", feleslegesen már nem "ismétlem magam".

#478220 rbbj11 Előzmény: #478171

alapszabály: ha gond van bármilyen céggel, a kötvényes mindig jobban jár, mint a részvényes.

#478219 rbbj11 Előzmény: #478139

nem jött be.

Forgalmas ütés, szint alatt zárás. Val.szeg a fekete katonasor első tagja, holnap és holnapután gyorsulást várok és még nagyobb forgalmat. Aztán jöhet az agónia akár hónapokig a rv. háza táján.

#478218 Lxrose Előzmény: #478171

Én azt nem értem, hogy ha egyben jó volt 4000-ért páruknak, akkor piacról miért nem veszik látványosabban? Nekik is a fillérek számítanak?

#478198 Mancs Előzmény: #478165

"Bevételük van, legfeljebb nem fejlesztenek és nem terjeszkednek, ha nincs hitel."

Fejlesztés, terjeszkedés és pláne egy már beígért hiteltől való elesés hiányában viszont az elkövetkező években nem is lesz, ami árfolyamfelhajtó hatással bírna. Legjobb esetben is pangás.

#478177 Primo Előzmény: #478171

Nem lehet egy olyat elképzelni,hogy az Utilico és az Aviva kezéből szeretnék kicsavarni a papírt? Pár száz ft és harmadolnak.

#478171 matgab Előzmény: #478155

Nem értem mire megy a para.

Az az ismeretlen 100k aki megvette Soós Csabától a részvényeket valamilyen oknál fogva 4000-ért, az szórja most a nyakunkba. Logikus, fantázia számokkal: tartozik nekem vki 5 millával, azt mondom neki, hogy kap 100 milla értékű részvényt 90 milláért. 5 millát simán nyer az ügyön, ha elég okosan önt.

Nyilván ha több ilyen szereplő van, akkor azok játékelméletek alapján adogatják egy ideig, majd beönti amelyiknek előbb fogy el a türelme, veszteségminimalizálás céljából.

Ez ráadásul még aktivál néhány stoppot is, tehát ha 3,8- 3,9-ig öntik tegyük fel, akkor ott még a stoppok miatt lemehet még 3,5k-ra is simán a részvény értéke, ami utána nem is nagyon korrekciózik addig amíg marad a 100k-ból az illetőknek.

A cég jól járt rövid távon, mert ki tudja fizetni a kötvényeket, de a részvényesek - a nagyokat is beleértve szarul. Persze amíg nem jönnek egy cégről jó hírek, addig egyre csak szarabbul fogunk mi tulajok járni.

#478165 Bendeguz

A kötvényt kifizették, egy ideig nem kéne problémának lenni. Bevételük van, legfeljebb nem fejlesztenek és nem terjeszkednek, ha nincs hitel. Csőd? Az a csőd, hogy ebben a papírban vagyunk... :(

#478153 zeeh_ Előzmény: #478146

Szerintem a végén lesz tűzijáték, eddig nagyon ugyanaz a forgatókönyv, mint a korábbi paráztatásoknál.