Múlt héten még Kína elzárkózott attól hogy segítsen Eu-nak,ma már azt mondták hogy minden téren segítenek...nesze neked kereskedhetőség.
Múlt héten még Kína elzárkózott attól hogy segítsen Eu-nak,ma már azt mondták hogy minden téren segítenek...nesze neked kereskedhetőség.
uramatyám mi van itt már megint...
mennyi lesz ma a dow 13000?
úgy tűnik, a short teljesen értelmetlen fogalommá vált, könyvekből is ki kell irtani, vagy melléírni a pénzégetést, mint szinonímát. Nyilasi: "A tőzsdei árfolyamok tükrében úgy tűnik, egyetlen valódi VÁLSÁG van jelenleg a világban: Azoké, akik kimaradtak a tőzsdei duplázásból és triplázásból. "
Yo reggelt!
A mindenit, a mindenit mi van itt a határidős termékekben. UP,UP,UP.
Nyitóra nézek egy kis longot hátha lesz sc.
Topik krémje kiírta mind, hogy shortban, sejtettem, hogy ez mára sok lesz. :(
Tegnapi összes instrumentum meghozta az elvárt emelkedését.
Dax futi egy 15percesen látható dupla alj nyakvonalánál zárt, abból meglesz a célár nyitóban 8.00kor
egy nap nekem semmi ahhoz, h. meggyőzzön akár csak rövid távú irányról is. Essen mondjuk heti 30 pontot, az már vmi
USA eléggé elgyengült..szóval a shortokat msot talán lehet tartani
napi max közelében eladtam a tegnap 20k-n eladott és 750en visszavett longok felét..
sajna a 20k körülit pakkomat ma nem kapták ki..
vissza sem vettem semmit mert nem ment le értem,...
egyre színvonaltalanabb ez a xar....
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-482176
Fel se tűnik nekik, hogy cím és az első sor tartalma ellent mond.
a tegnapi rést ma sem tudta visszatolteni , és ez nem jo elojel, esesre számitok sot otp.ben sziget van. Mi a véleményetek ?
a tegnapi rést ma sem tudta visszatolteni , és ez nem jo elojel, esesre számitok
short 19718 stop 19850
plusz a tenapi shortok 19811-ről
Én itt biztosan nem zárok, vagy lejjebb ahol a szinteket gondolom, vagy ha kistoppol, bár az jóval feljebb van 20K fölött. Inkább a határozott lefordulást várom már, és hogy annak a visszahúzásába beleadhassak újfent.
MOL most adta meg magát...
de nekem gyanús ez az USA most...attól tartok hogy zárás után megint szépen elindulnak fölfele...de akkor se zárok most.. mert hátha esés lesz ebből..
Ez igy van...ha picit látni hogy indulni akar fölfele..vagy megy a szöszmötölés, gondolkodás azonnal zárni kéne a shortokat...
persze én biztos nem tudom megint lezárni...nehéz elhatározni...majd meglátjuk.
USA a szokásosnál nagyobb forgalommal esik..mi egyelőre itt kolbászolunk..nem nagyon akar esni...OTP -be közepes a forgalom. Telekomot meg tépik fölfele.
Richternek szokás szerint nem okoz gondot az erős forint :D megint kihoznak egy új gyógyszert.
MOL még gondolkozik.