Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

ds

#478379 Waszeitung

Múlt héten még Kína elzárkózott attól hogy segítsen Eu-nak,ma már azt mondták hogy minden téren segítenek...nesze neked kereskedhetőség.

uramatyám mi van itt már…

#478373 szotyi

uramatyám mi van itt már megint...

mennyi lesz ma a dow 13000?

Re: ma

#478363 rbbj11 Előzmény: #478356

úgy tűnik, a short teljesen értelmetlen fogalommá vált, könyvekből is ki kell irtani, vagy melléírni a pénzégetést, mint szinonímát. Nyilasi: "A tőzsdei árfolyamok tükrében úgy tűnik, egyetlen valódi VÁLSÁG van jelenleg a világban: Azoké, akik kimaradtak a tőzsdei duplázásból és triplázásból. "

#478351 Hathor Előzmény: #478158

Yo reggelt!

A mindenit, a mindenit mi van itt a határidős termékekben. UP,UP,UP.

Nyitóra nézek egy kis longot hátha lesz sc.

Topik krémje kiírta mind, hogy shortban, sejtettem, hogy ez mára sok lesz. :(

Tegnapi összes instrumentum meghozta az elvárt emelkedését.

Dax futi egy 15percesen látható dupla alj nyakvonalánál zárt, abból meglesz a célár nyitóban 8.00kor

Re: nincs cím

#478267 rbbj11 Előzmény: #478246

egy nap nekem semmi ahhoz, h. meggyőzzön akár csak rövid távú irányról is. Essen mondjuk heti 30 pontot, az már vmi

napi max közelében eladt…

#478227 Ibiza

napi max közelében eladtam a tegnap 20k-n eladott és 750en visszavett longok felét..

sajna a 20k körülit pakkomat ma nem kapták ki..

vissza sem vettem semmit mert nem ment le értem,...

#478197 Klebbsiella Előzmény: #478191

a tegnapi rést ma sem tudta visszatolteni , és ez nem jo elojel, esesre számitok sot otp.ben sziget van. Mi a véleményetek ?

Reggeli longot tizenakár…

#478189 Fornit

Reggeli longot tizenakárhány pont nyerővel lezártam.

#478186 Frontin Előzmény: #478182

Én itt biztosan nem zárok, vagy lejjebb ahol a szinteket gondolom, vagy ha kistoppol, bár az jóval feljebb van 20K fölött. Inkább a határozott lefordulást várom már, és hogy annak a visszahúzásába beleadhassak újfent.

#478182 BudFox Előzmény: #478178

MOL most adta meg magát...

de nekem gyanús ez az USA most...attól tartok hogy zárás után megint szépen elindulnak fölfele...de akkor se zárok most.. mert hátha esés lesz ebből..

#478178 BudFox Előzmény: #478161

Ez igy van...ha picit látni hogy indulni akar fölfele..vagy megy a szöszmötölés, gondolkodás azonnal zárni kéne a shortokat...

persze én biztos nem tudom megint lezárni...nehéz elhatározni...majd meglátjuk.

Re: nincs cím

#478174 BudFox Előzmény: #478142

USA a szokásosnál nagyobb forgalommal esik..mi egyelőre itt kolbászolunk..nem nagyon akar esni...OTP -be közepes a forgalom. Telekomot meg tépik fölfele.

Richternek szokás szerint nem okoz gondot az erős forint :D megint kihoznak egy új gyógyszert.

MOL még gondolkozik.