ezt szeretem......indulok..))
ezt szeretem......indulok..))
köszi, csak most néztem ide, végül nem szálltam be a történetbe
a tőkegarancián kívül semmi nem látok benne, meg persze a vélelmezett hozamot :))
ha magadnak megvenned miutan megnezted akkor nekem is jo. Megköszönim.
9-ig nyitva van, ha eldöntöd, átmegyek, és megveszem.
itt van mellettünk, 5 perc séta.
a következő nyitási napon megveszem, ha van itt mellettünk, de szerintem biztos van, ha nem lenne, megírom.
nem tudom, hogy jó e, az ára miatt, még lehet jó..
a 6000 ft-os köralaku terasztisztito. Meg is lehet szakerteni. Garazsba kellene komintas padlolapra.
mi kell pontosan?
Sziasztok,
a központi regioban venne nekem valaki ilyet?
http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/lidl_hu/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=24649
Jövő héten kifizetem es elhozom...
Remelem kompatibilis a mosómmal...
Ha megnézed a hozamot, költségeket különböző díjakat ilyen olyan %-ok a hozamból ezek le jönnek. Most 8% körül lehet a cib -nél a postánál 9% kb. Bármikor feltudod használni stb. Öt évre lekötöd nincs adó . Állam kötvény kkülönbözö papiroknak is van asszem hozamuk ekkora.
Valaki biztos othon ebben.
:(((
Mikor kicsi voltam jó párszor voltunk ott, Sárospataktól nincs messze.
Ez nagyon szomorú..... milyen ember az ilyen !
Leégett a krasznahorkai vár tetőszerkezete
Lángokba borult a krasznahorkai vár, az egyik legszebb felvidéki építmény. A tűz oltása még mindig folyik, biztos, hogy jelentős a kár, a tűz a kápolnát is elpusztította.
sziasztok, ránézne valaki hozzáértő erre a termékre?
Groupama
OMEGA Tőkevédett Portfóliók
biztosítást nem kötnénk hozzá, csak megtakarításként gondolnánk
http://www.groupama-garancia.hu/-gyfelszolg-lat/contact-us/elerhet-segeink-@/article.jspz?id=56729
vagy ha valakinek van ennél jobb ötlete esetleg
köszönöm :)
nincs, csavaros.
Ezek szerint nincsenek lehegesztve az alátámasztási pontok.
Ok. Így még jobb!
:)
azért univerzális, mert a hossza állítható, elöl, hátul a felfogatási pontok áthelyezhetők, legfeljebb egy adaptert kell az autóhoz készíteni.
Az "alátámasztók" szintén áthelyezhetők, csak a hosszát, és az alvázra rögzítést kell megváltoztatni típusonként.kitaláltuk jól, szerintem
tudta, mert utána néztem, mielőtt nekiálltam.
Valóban.
Ráéreztél, vagy tudtad, de ez a lényeg: a felújítás minden lépését dokumentálni kell. Még a készülékek elkészítését is ...
Igaz, nem univerzális, de egészen jónak tűnik. Ha végeztél a felújítással, biztosan tudok segíteni benne, hogy megszabadulj tőle!
:)