Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#490238 _pda_ Előzmény: #488407

köszi, csak most néztem ide, végül nem szálltam be a történetbe

a tőkegarancián kívül semmi nem látok benne, meg persze a vélelmezett hozamot :))

#490231 hosszhuszár Előzmény: #490228

a következő nyitási napon megveszem, ha van itt mellettünk, de szerintem biztos van, ha nem lenne, megírom.

nem tudom, hogy jó e, az ára miatt, még lehet jó..

#490228 Amatoregy Előzmény: #490225

a 6000 ft-os köralaku terasztisztito. Meg is lehet szakerteni. Garazsba kellene komintas padlolapra.

#488407 katika64 Előzmény: #479739

Ha megnézed a hozamot, költségeket különböző díjakat ilyen olyan %-ok a hozamból ezek le jönnek. Most 8% körül lehet a cib -nél a postánál 9% kb. Bármikor feltudod használni stb. Öt évre lekötöd nincs adó . Állam kötvény kkülönbözö papiroknak is van asszem hozamuk ekkora.

Valaki biztos othon ebben.

#488400 hAliG Előzmény: #488399

:(((

Mikor kicsi voltam jó párszor voltunk ott, Sárospataktól nincs messze.

Ez nagyon szomorú..... m…

#488399 Wall street

Ez nagyon szomorú..... milyen ember az ilyen !

Leégett a krasznahorkai vár tetőszerkezete

Lángokba borult a krasznahorkai vár, az egyik legszebb felvidéki építmény. A tűz oltása még mindig folyik, biztos, hogy jelentős a kár, a tűz a kápolnát is elpusztította.

http://kuruc.info/r/3/93276/

átálltunk a programmal? …

#484710 Ibiza

átálltunk a programmal? hirtelen lett 13 üzenetem..

Re: Honlap

#477843 hosszhuszár Előzmény: #477840

azért univerzális, mert a hossza állítható, elöl, hátul a felfogatási pontok áthelyezhetők, legfeljebb egy adaptert kell az autóhoz készíteni.

Az "alátámasztók" szintén áthelyezhetők, csak a hosszát, és az alvázra rögzítést kell megváltoztatni típusonként.kitaláltuk jól, szerintem

tudta, mert utána néztem, mielőtt nekiálltam.

Re: Honlap

#477840 GáborGábor Előzmény: #477836

Valóban.

Ráéreztél, vagy tudtad, de ez a lényeg: a felújítás minden lépését dokumentálni kell. Még a készülékek elkészítését is ...

Igaz, nem univerzális, de egészen jónak tűnik. Ha végeztél a felújítással, biztosan tudok segíteni benne, hogy megszabadulj tőle!

:)