De hitel (OTP, EBRD) nélkül tök mindegy milyen projekteket nyernek meg :(((
De hitel (OTP, EBRD) nélkül tök mindegy milyen projekteket nyernek meg :(((
Az eves jelentesben sajnos en sem nagyon bizok. A december nagyon langyos volt. En inkabb varnek mar egy hirt a keszthelyi Onkormanyzatrol...
Már nem kell sok és meglesz az 1000Ft :)
http://www.kephost.com/images4/2012/2/13/aa0wzuq5syjhaomaddf9.png
Szerintem fog jönni egy kva szar éves jelentés, amire még jobban beadják majd...
Mekkora halnak kell lenni ahhoz, hogy mindent fel tudjon szívni, ha egy másik nagy is épp kiszállna?
Gyertek enni-inni, sírjuk el egymásnak bánatunkat :)
Ha én nagyhal lennék és gyűjteni akarnék, lemennék a stopokért és beönteném 4000 alá még ha csak rövid időre is.
Lehet, hogy arra gyúrnak... mert állnak bent vételen nagyobb pakkok ilyen beöntésekkor.
biztos 4k-n
beléptem a realba látom van egy vállalkozó 265db-al
Cég Aj. Vétel
1 1 15 db 4 150 HUF
3 3 67 db 4 101 HUF
1 2 510 db 4 100 HUF
2 2 107 db 4 071 HUF
2 2 100 db 4 063 HUF
Eladás Cég Aj.
4 188 HUF 35 db 1 1
4 190 HUF 120 db 1 1
4 193 HUF 35 db 1 1
4 194 HUF 40 db 1 1
4 195 HUF 60 db 1 1
Napi min: 4 100 HUF Napi max: 4 189 HUF
Nyitó: 4 130 HUF Előző záró: 4 128 HUF
Utolsó kötés: 4 101 HUF, 100 db (2012.02.13. 10:52:53)
Összforgalom: 29 kötés, 1 330 db, 5 491 890 HUF
Ne beszéljünk el egymás mellett, egyébként amit leírtál abban egyet értünk.
Van aki kitalálja a történetet és tőzsdére viszi azt, ezután Mi büfik eldöntik, hogy veszünk e vagy sem. Ennyi a történet. Erre írtam neked, hogy csak a tradereken múlik a junk papírok "sikere".
Te nem bízol a Traderekben ezért kollektíve elvárod, hogy megvédjenek minket a junk papíroktól?!
Ne válaszolj, a devizahiteleseknél ugyanez a helyzet.
Ne reménykedj! Mindegyik tróger tolvaj banda túlél bennünket.....
Szerinted ki tehet róla, hogy a tőzsde szvsz ~70%-a hulladék tolvaj cégekből áll, ha nem a tőzsde vezetése és a Szász hivatal? Osztják, szorozzák a papírokat, névértéket, plusz ha friss hús, akkor jó magas áron vezetik be, majd ráborítják a népre.
Utóbbi 2 évben talán a Plotinus volt az egyetlen szvsz, amit volt értelme tőzsdére hozni. De ott van pl. a csodaboxos papír, ami ellen a németeknél ügyészségi vizsgálat van, nálunk meg semmi.
Nagyon rendet kéne rakni, de Karesz is éppúgy nem csinál semmit, mint az elődje és ez a szomorú. Szerencsére ez lesz az az év szvsz, amikor a tolvaj szutyok cégek ideje lejár.
Én egyetértek! A vendéglátásban dolgozom agyon van szabályozva,szinte lehetetlen minden előírást betartani,+ magasak a büntetések,üzletbezárás.Ez jó bevételi forrás az államnak.
Tavaly év végén volt az OTP-ben érdekes kötés,kivizsgálták eredmény SEMMI ez a BÉT.