"..haveroktól kérek Eur-t, és ígérek nekik évi 10%-ot. ..El sem mondom nekik, mire kell..."
Így kezdődik egy "szép" karrier :)))
"..haveroktól kérek Eur-t, és ígérek nekik évi 10%-ot. ..El sem mondom nekik, mire kell..."
Így kezdődik egy "szép" karrier :)))
Én 5 évre kérném el, ez természetes. Akinek jó, annak jó, akinek nem, annak nem.
Egyébként nem is akarom bevonni, ez csak egy játék jelenleg, hogy kevés pénzből is lehet ügyeskedni:)
Gondolj bele...
7 500-Eur-al 1 kontival játszik az ember. 10 év alatt meg tudod sokszorozni. Miért?
Most 500 pontonként nyitok pozit, és 300 pontonként zárom. Ha már van 9 000 Eur, akkor már 400 pontonként tudom megnyitni őket. Mert ugyanúgy van fedezet ATH-ra, tudod, nekem az a mániám.
Aztán megint kerestél keveset, és már csak 350 pontonként nyitsz. És így tovább. És miután egyre sűrűben nyitsz, egyre többször keresel pénzt. 40K eur-nál már 100 pontonként nyitsz. Akkor már nem 2 havonta jogos elvárás a 300 eur nyereség, hanem mondjuk 2 hetente, tehát havonta van 600 Eur a zsebedben. Sokan élnek kevesebből.
persze, értem.
Nekem is rossz szériám van, én is hasonlóan állok mindent egybevetve, a a jelenlegi lebegők nagyon rosszak, de sztem idővel jók lesznek
na ja, hasonlót csináltam én is, és pont akkor nemhogy nemjött össze a szokásos éves profitom, hanem minuszos lettem, és hirtelen pont úgy alakult, hogy majdnem mindenkinek kellett a pénz vissza 1-1.5 év múlva....nyilván nem mindenki jár így, de nem tanácsolnám, h. más pénzét bevond a játékba
Nincsenek benne...
A lebegők jelenleg, szinte teljesen pontosan elszámolva:
Dax short 5 800, árfolyam 6 740, veszteség 940 pont
Dax short 6 300, árfolyam 6 740, veszteség 440 pont
Cac long 2 db 3 400, árfolyam 3 390, veszteség 20 pont.
Tehát a teljes veszteség 1 400 pont, tehát a tőkémből hiányzik 1400-1279 = 121 pont. Ezt túl lehet élni.
Viszont: amint a beírásban is láthatod, én a 7 500-eurt úgy számoltam, befektettem egy üzletbe. Már leírtam, de mondjuk, kibéreltem egy üzlethelységet, és ennyibe került. Tehát, úgy veszem, nincs is meg, és SOSEM fogok vele találkozni. Csak azt számolom, ez termel-e nekem értékelhető hasznot. Jelenleg ennyit termelt. Ha érted, mire akarok célozni...
És nem cseszem itt a rezet, ha megnézed a múlt heti hsz-eimet, egész nap nem voltam gép közelében. Ez csak kiegészítő pénz jelenleg, de ha működik rendesen, ebből lesz nyugdíjam :D
Gondolj bele, ha csinálok évente 20%-ot, haveroktól kérek Eur-t, és ígérek nekik évi 10%-ot. Ők nem tőzsdések, de a szavamra adnak pénzt. Ennyiért meg szinte bármennyit. (emberi léptékek szerint, senki nem gondolkozzon milliárdokban). El sem mondom nekik, mire kell...
Kellene 100 000 Eur, és megvan a nyugdíjam:)
ezt írtam én is épp. Hát, nagyon kíváncsi leszek az 5 éves távlatunkon.
De ebben az 1279-ben nincsenek benne a jelenlegi lebegők, amik összesítve még mínuszosak, nem?
már megvan 1200 pont vazz!! Akkor brutál jó szériád volt okt. óta.
Ha nem a versenyünket nézed, hanem a könyvelt valós eredményt, akkor október 1-től nyertem 1 279 Eur-t, ami megközelítőleg 17%. Nem egészen 5 hónap alatt elég tisztességes, asszem :)
Teljesen pontosan leírom neked:
A tőke 7 500 Eur, 1 pont 1 Eur, tehát 75 pont az 1%. Innen könnyen tudsz számolni bármikor.
Egy rendes zárás dax-ban, ami 300 pont, az 4%, bár gondolom, te is ki tudtad számolni. Erre mondtam, ha nekem 2 havonta záródik egy 300 pontos mutatvány, tehát évente 6 db, akkor az 24% hozam. Nekem megfelelne :)
Persze, mind1, hogy célárnál, vagy előbb zártam le, mindig újra megnyílik...
a pontokat nem látom át, hogy az tőkére esően mennyi %-ot jelent. Nagyjából megsaccolnád nekem?
hamarosan újra is nyithatod, ill. kérdés: ilyenkor szabályaidnak megfelelően 6800-on újra is kell nyílnia, nem?
Miután mostanság nagy a happy, ezért a 6 800-as eladásra tettem egy stop-ot 40 pont követővel, most. Jelenleg a dax 6 680.
felezési pont?