Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: kedves rádiónéző gyerekek, ...

#477428 exmnbs1 Előzmény: #477423

a többszáz K-s pufferekkel egyetemben

drBérest 1 db-os Humetzárós felkötésért meszelte el a Pszáf

#477427 exmnbs1 Előzmény: #477423

ez volt a tényállás Németországban is 2 db magyar gyanúsítottal német ügyészségi vizsgálat

#477423 Formerplayer Előzmény: #477405

Óriásit tévedsz...Az előre megbeszélt mód, a "felspekizés" igen is BTK-s tétel..."Összehangolt módon, mások megtévesztésére irányuló tőkepiaci tevékenység"..tiltott árfolyam befolyásolás...

Jobb helyen, már a gondolatra is visznek.....

Egyébként az összehangoltságot rohadt nehéz bizonyítani...De sokszor elég egy e-mail is, s már mehetsz is a hűvösre. Mondom, jobb helyeken...

#477418 Bendeguz Előzmény: #477403

ma úgy alakult, hogy te voltál a legkisebb veszteséggel használható boxzsák. a kollégákat mégse verhettem telefonkönyvvel :)

dobjatok légyszi egy zárót! köszi

#477417 Formerplayer Előzmény: #477386

Mire gondolsz, hogy nem nagy titkok?

Én nem titokként, hanem a saját mércém szerint betartandó szabálynak kezeltem, hogy a privátban elhangzó dolgokról nyilvánosan nem beszélek...

Nem is értem, miért mindig engem találsz meg, amikor sohasem szólítalak meg.....csak remélni tudom, hogy házmesterként nem a privát-levelezések olvasgatása köti le az energiáidat, s ezért nincs titok előtted...

#477414 exmnbs1 Előzmény: #477379

csupa E-staros "befektető" köpködött és villogott Hybridben

és még csodálkoztak is hogy e-star közben esett

#477405 rbbj11 Előzmény: #477379

hät, én nem tudok semmi olyan törvényröl, ami ellent mondana annak, hogy elöre megbeszélt módon vásároljanak kül., egymáshoz semmilyen üzleti viszonnyal nem fonódó szereplök a piacon, és felszívják szisztematikusan az eladói oldalt. Ha ez 2-8 év lenne, amcsi spekik nagy része sitten ülhetne. Van rá vmi konkret jogszabály, amit beidéznél kérlek?

A második bekezdést nem értettem, kicsit összefüggéstelen.

#477403 rbbj11 Előzmény: #477381

ok, én is elnézést kérek, ha vkit feleslegesen hergeltem.

Megy az erőfitogtatás a …

#477399 zeeh_

Megy az erőfitogtatás a könyvben.

#477381 Bendeguz Előzmény: #477312

Igazad van Matgab...

Rbbj, ne haragudj a stílusért, elnézést kérek! Mentségemre legyen mondva, szar napom van...

#477379 Formerplayer Előzmény: #477337

Nem mondtam, hogy nem bevett szokás..Csak romlott és erkölcstelen..Pláne nem spekuláció, hanem manipuláció...Ha nem érted szemantikailag, hogy mi a kettő között a különbség, akkor nagyobb a baj benned, mint gondoltam...Egyébként csak jelzem, hogy amire bíztattál vagy "ötleteltél" az 2-8 évig a "speed-car"-ban, ahogy a brókerszleng mondja...

És akik beragadtak, azoknak ugyanúgy osztod az észt, mint az ittenieknek? Ugyanolyan butaságot követtek el, mint aki nem adott el E-Start, amikor az "jól láthatóan" short volt 6000-nél?

Ja és csak annyira "kértelek", illetve kérdeztem: az Erste vagy a KBC eladás voltál egy adott napon..S nem a nagy titokban kezelt mennyiségeid érdekeltek, hanem ellenőrizni szerettem volna egy pletykát egy eladóról..

#477374 zeeh_ Előzmény: #477331

...vagy valaki szemet vetett volna a 4000-es pakkokra és ki akarják csavarni a kezeikből.

#477345 rbbj11 Előzmény: #477341

ahogy ez ált. szokás errefelé a tözsdén, persze. Egyébként a nagy titkot felfedve: hybridbox spekuláciora utalt former.

#477340 Pedrito Előzmény: #477334

Mi ez a palfordulat? Elobb meg a pulpitusrol osztottad az eszt :) Egy kis zrika kell, tudod jol...

#477339 rbbj11 Előzmény: #477335

na persze, nyilván ilyen az élet is... Ebben a topicban is állandóan csendben türi mindenki, ha sárral dobálják ;)

#477337 rbbj11 Előzmény: #477325

maga a mechanizmusnak nem sok köze van a kockázatkezeléshez, pláne nem szakmaitlan: a tözsdén nagyon is bevett szokás. Nyugodtan feltárhatod bárki elött, nincs benne semmi titok. Egyébként olyannyira müködöképes volt az ötlet, hogy láthattad a gyakorlati megvalósulását és azt is, hogy ezzel igen sokan profitra tettek szert.

Másrészt szemantikailag helyre tenném a megállapításod: nem csábítottalak, ugyanis semmit nem ajánlottam, pláne nem kértelek, hanem felvetettem, mint ötlet. Kérni te kértél.

#477336 panpeter Előzmény: #477334

Ez biztos elkerülte a figyelmed:

"Csak emlékeztetnélek, hogy privátban olyat kértél, illetve olyan cselekvés-sorozatra csábítottál, amitől az itt lévők haja kihullana szerintem."

A miénket nem!