nem óvodában vaguynk, ha igazad van nem kell védekezni... ez alap.
nem óvodában vaguynk, ha igazad van nem kell védekezni... ez alap.
nem azért, de mindenféle provokáló elözmény nélkül 13371 hsz-ben Bendeguz kezdte a beszólást. Bocs, hogy megvédem magam....
szerinted állam bácsinak mennyi van még a kezében..mennyi volt egyáltalán?
4000-nél már egy fillért sem keresnek...Nem hinném, hogy ők odáig adnák, sőt szerintem már a mai eladók sem azok, aki eddig voltak...
Kassai szerepe szerintem is ellentmondásos, de majd az idő és a hírek fogják megmutatni, mennyire...
Ahogy emlékszem a Soós interjúra, a BDO leváltása a külföldi nagytulajok kérése volt, mivel megbízhatóbbnak tűnhet a BIG 4 valamelyik tagja...akár a tulajdonrész-növelés házon belüli eladásához is....
Igazad van nagykiraly ooooo kisherceg :) Mutasd a sargat a fiuknak!
Rob csináltál magadnak RFV topiokot, nem jött be. Ezt tényleg hanygold vmennyire,, mert értelmetlenül szétcseszitek a topikot.
Csak a kerdes az, hogy meddig romboljak le az arfolyamot, hogy nekik is megerje venni. Szamomra ugy tunt, hogy 4K lehet a megallo, bar latva a folyamatos ontest elbizonytalanodtam.
Emlitetted multkor a kassai kalandot...Szerintem Kassainak volt egy zsenialis huzasa, mikor az ETEK-et akviralta, majd 10K-n uj reszvenyeket bocsatott ki. Sokan most akarjak mar megitelni, hogy milyen rossz vetel volt az ETEK. Egy ilyen akvizicional szerintem jo par evet kell varni, mire "behozza" az arat. Az akvizicionak csak egy hatranya volt szvsz. A due diligence-s kollegak nem hivtak fel a goodwillre a figyelmet. Lehet ezert is valtottak le a BDO-t?Nem tudom...
Némi önmérsékletre kérnélek, mielőtt az erkölcsi és szakmai piedesztált megfaragnád magadnak...
Csak emlékeztetnélek, hogy privátban olyat kértél, illetve olyan cselekvés-sorozatra csábítottál, amitől az itt lévők haja kihullana szerintem.
A tisztesség okán természetesen megtartom ezt magamnak, de nyilvánosan légyszi legyél kicsit visszafogottabb, amikor másokat szakmaiságról, kockázat-kezelésről részesítesz továbbképzésben...
p.s.: inkább leszek sikeres pojáca, mint sikertelen, alpári stílusban káromkodó plebs.
Nem egészen..
Nem nevesítettem az Aegon-t, ráadásul nem csak ő vásárolt 4000-en...
Azt sem állítom, mert nem voltam ott--sőt itthon sem--hogy bármivel rá kellett őket venni a jegyzésre. Ráadásul százezres nagyságrendben vásároltak még olyanok, akik gondolom nem akarják a saját inkognitójukat felfedni, s közülük is kerülhetett ki arbitrazsőr.
Azt sem zárnám ki, hogy egyes jólértesültek folyamatosan eladtak, s a jegyzéssel zárták a shortokat. Sőt elképzelhető a fentiek kombinációja is..
Szóval nálam az Aegon most inkább pozitív, mivel egy stratégiai--8000 körüli-- teljes kiszállás után(bár lemaradt egy további 50%-os emelkedésből), nem a pojácát játszotta és ellendrukkolt mint a többi "magyar" alapkezelő, hanem félmilliárdot betolt ezzel a piacra, áttételesen segítve a cég likviditási helyzetét. Így a legtávolabb áll tőlem, hogy őket sarazzam....
A többi vevőről már nem tudok ilyen egyértelműen nyilatkozni, sőt egy részük mindannyiunk előtt homályban maradt...
De látható, hogy a vezetők szándékai ellenére megy a kis magyar muttyantás.Kis pénz, kis foci, ezt tartom...
napi 5 kötésem nincs, így erre aligha lesz lehetöséged a logikád mentén haladva. Másrészt látom, bár szerinted ismétlem gyakran önmagam, mégse ragad meg belöle az égvilágon semmi: nem egy-egy trade-n lebegö bukó számít, hanem a teljes tökére vetített véglegesen kiépült pozíció eredménye. Ezért írtam, hogy nincs semmi gond, ha vki a tökéjének 5%-át e-starra teszi, amit feloszt x darabra kül. vételi szinteknél.
Mivel többször vásároltál már utána, gondolom folyamatosan kerül lejjebb a bekered, szal nem is tudom, mit és miért vettél magadra, mi ennek a nagy idegességnek az oka?
Bendegúz, nem kéne ezt a stílust honosítani.
Hadd írjon amit akar,azzal lehet egyet érteni, vagy vitatni, de egymást minek pocskondiázni??
Amúgy meg érdekes volt Former azon kijelentése, hogy az Aegont úgy sikerült rávenni a befektetésre, hogy bizonyos emberek is kaptak jattot, akik gyorsan le is arbitrálják a biztos hasznot.
Ez számomra azt jelenti, hogy ezek gerinctelen csaló figurák, akik korruptak is, és valszeg egymással versengve tolják le az árat 4000-ig...
Tehát nincs min gondolkodni, esni fogunk.
Jól értettem Former, amit írtál?
Ügyes gyerek vagy! Megkeresem a topikjaidat és minden elbAszott trédedért szarrá foglak gúnyolni mostantól naponta ötször... vagy csak nyerni tudsz? Pojáca...
talán azért nem kérem a többiektöl, hogy kussoljanak, mert nem frusztrál az objektív hozzäszoläs, mivel nem kerültem saját hibámból olyan áldátlan helyzetbe...
Ne túráztasd magad, az új csupi malacunkat is Bendeguznak hívják. Erre inni kell :D