5100nál lett volna jó döntés...
5100nál lett volna jó döntés...
úgyúgy :) pontosítva, hogy addig nem adja el a bankot... :)
Akkor jövő héttől kezdve együtt megyünk az OTP-vel 20 000-ig.....
Csányi bá néhány évvel ezelőtt (azt hiszem 2007 végén) ezt a célárat jelölte meg.
a szociopaták nem szokták érezni, hogy mennyire utálja őket a környezetük...
újdonság? szedj cavintont! írogass a saját totyikodba és moderáld kedvedre, de itt már halál unalmas vagy. én is biztos az vagyok, de tőlem még senki se kérte, hogy kussoljak, vagy szüljek farfekvéses sünt. lehetsz az első, de az évben más öröm ne érjen.
helyedben indítanék egy MVM felvásárlós pletykát... :)
figyu már :) én is u.azt olvasom töled hónapok óta, mégse höbörgök. Sör, én néha tartalmasat és újat is írok, te még azt sem
kivette már? én nem látom (5 mélységig látok le)...
Egy hete hígítottam 4400-on hihetetlen,hogy azon is már -5% van.
Még beijesztő pakk is megjelent 1000db 4200-on... :D
Eszem ****om megáll!
A logika alapján a 4000-es átlag is jó nekik ezért a 3750 nem elképzelhetetlen akár tartósan is (mert ki mer venni ha mindig van olcsóbb)
sziasztok egy jó ideje keresem a beszállót szvsz lecsorgás lesz gyj-ig... amíg nem mutatnak valamit fel addig adni fogják..lásd likviditási problémájuk volt, kgy elfogadták a részvény vásárlást de közben építik le a határidős pozit ,ez ellent mond egymásnak...
ez az én véleményem amúgy nagy lufit fújtak a fiúk ami kidurrant, de gyj után többet láttunk..re:likviditás, haszon stb..
Facé nem teszik egyből -15-re? :)
Nem Rivotril vagyok, csak nagyobb bukóban élem napjaim.
Talán jobbak az idegeim, és ezért inkább csak olvasgatom a fórumot, és nem írogatok.
Persze az elmult néhány nap ennek ellentmond.
Szándékos öntögetés megy továbbra is, lám a mostani akciót..
Az aranyos emberek.
A logika azt mondja, hogy a 4000-es pakkok eladása miatt 4000 alá nem fog talán bemenni. Ám könnyen lehet egy barom, aki rövid időre aláküldheti stop kiszedés miatt, ami meg generálhat egy néhány órás pánikot. Összességében én 4000 alá nem várnám tartósan (max. napon belül egy időre), aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő.