Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#477481 Zotya32 Előzmény: #477473

Azt nem értem, hogy az mb.vezérig. miért nem nyilatkozik, vagy tesz közzé egy hírt, hogy mi a terv a céggel? Szülinap elmúlt, gyújtottak egy gyertyát megették a tortát. És most? Mi a terv? Mi lesz a 2012es beszámolóban jövőre? Bevétel 300e ft, kiadás 300 milla? Miből fog keletkezni árbevétel, hogyan kívánják csökkenteni az adósságot? Sehogy? mert akkor itt már csakis a 'csőd' jöhet, ha nincs semmi terv idénre! Jó lenne böffenteni vmit még e hónapban.

#477473 Sly-- Előzmény: #477466

Szerintem azt már Móré gyártja Bábolnán, ment szabadalmastul, mindenestől neki. A-vet honlapon ott vannak a phylaxia-termékek, Ők forgalmazzák.

#477466 macika Előzmény: #477449

na várj

meg vannak a ceva molekulák

azt gondolom a ceva vissza fogja bérelni, hiszen ki más gyártaná ideehaza ha nem ők? (bevezetett vevők, kész gyártási háttér, technológia)

mert ha a phyl zrt gyártja (ha tudja egyáltalán - nem hiszem) akkor annak is annyi -

ez kb évi 5-10 millás bevételt jelent - talán

#477452 Roberrtto Előzmény: #477425

Na ufen, de akkor ebből semmiképpen se lesz emelkedés...:(

Hányan, de hányan eladnák már 50-60 Ft-on is, örömmel.

Sokan vagyunk, nagyon sokan.

Böjtének meg ki tudja mennyi van még.

Sajnos az is benne van, hogy egy alvó papír lesz belöle..

#477449 Sly-- Előzmény: #477433

Jól összeszedett 4 variáció, más lehetőség nem nagyon van. Az elsőt nem tartom valószínűnek, túl mélyre süllyedtek, ahhoz dolgozni is kellene. Eredeti tevékenységgel (állatgyógyászat) foglalkozó IT tag már nincs is a cégben, ami indokolná a Phylaxia nevet ezért a 2-es variációt tartom a legvalószínűbbnek most. Újabb évek lesz ez, mire ebből lehet valami pozitív dolog. Ha csak be nem következik közben a 3. v a 4. variáció.

#477444 Zotya32 Előzmény: #477420

Beperlik? Lehet ez lenne a jó, mert akkor kénytelen mindenki a maga igazát védeni, de a 3 grácia tp sz*ros s***ét már nem tudná, mert ők is tudják hogy...

#477433 macika Előzmény: #477420

napi-s újságírót is kitiltották, azt aki az apportos cikket írta

szerencsére a hvg cikk megjelent, odáig nem ért el a kezük )))

1 regenálás

2 új cég - persze a kisröfik ezzel se fognak jól járni -

3 csőd

4 csoda

#477425 Elcamino65 Előzmény: #477408

A csőd előtt a haverjuknak (Bö....) el kellene adni.

Többe kerülne a felhúzás mint amennyit el kellene adniuk.

Ja és együtt kellene eladniuk a már meglévőt a felhúzáskor vásároltakkel együtt.

Ez így nem megy nekik,mert folyamatosan zúdítanánk rájuk a mi papírjainkat: az ELADÁSAINKKAL.

És most ugye 25ft.on vásárolt papírjai(k) vannak,amit nem igazán hiszem,hogy van kedvük eladni pl:1/4 áron mint az APPORTÁLTAKAT.

#477408 Elcamino65 Előzmény: #477229

Sziasztok !

Látjátok,én mondtam már 1-2 éve,hogy addig menjünk DEMONSTRÁLNI amig van miért.

NEM hitte senki,hogy azért az nyílvánosságot kapott volna. (Talán T.P.-is előbb takarodót fújt volna)

Még 1 hónapja is írtam,hogy 100-dik születésnapon menjünk.

Én hiszek a nyilvánosság erejében és ahogy Zotya írta: Egy KOMOLY újságcikk kellene !

#477232 Roberrtto Előzmény: #477229

Valami nem ártana.

Nyilvánoságot szerintem el lehet felejteni, inkább azzal kéne törödni, hogy pszáf elkezdjen dolgozni.

Bezzeg ha nem csinálok adóbevalást a tőzsdei kereskedéseim után akkro engem b@sztatnak, de akik nagyba sikkasztanak lopnak azokat le se sz....!

#477229 Zotya32 Előzmény: #477189

Zsada szervezne egy pertársaságot. De lehet előbb jobb lenne vmi gazdasági napilaphoz fordulni, és egy szép kerek cikket írni, adatokkal és temérdek kérdéssel amit pl. egy nav, vagy ügyészség is feltenne. Nyilvánosságért kiált már ez a helyzet!

#477189 Roberrtto Előzmény: #477171

Szomorú amit írsz és sajnos igaz is..

Semmi értelme bízzni már a cégben, tényleg nincs benne semmi. Igy szétosztásra is csak a nagy büdös semmi kerülhet, magyarán megszívtuk.

Ha elbukom a pénzem és nem boldogulok semmivel se, úgy itthagyom ezt az országot, mint a huzatt. Szabadrablás folyik, de abban Elcivel értek egyett, hogy ezek a szemetek Móréval, KG-ral, Tóthal meg ki tudja még kivel megkapják a büntetésüket, ha nem is a bíróságtól, de a sorstól biztosan! Ócsaka hazudozós senkiházik, itthon úgylátszik ezzel lehet érvényesülni.

És akkor is azok maradnak ha 2 hónap múlva 15 elsz. A sok hazugságnak köszuönhetően jópár ember életét tönkretették. És ne mondja nekem senki azt, hogy ez ilyen, persze, vanank emberek akiket meg lehet vezetni, de sok cég is van akik nem igy próbálnak megtolasodni, hanem MUNKÁBÓL! Javasolnám az előbb említett 0 kaliberű embereknek is útóbbit, nem csak a kiterjedt kapcsolatrendszereiken történő haszonlesést.

#477171 Zotya32 Előzmény: #477156

tökmindegy milyen kategória. senkit nem érdekel már, engem sem, sajnos. Pedig megérne egy feljelentést, de kinek hiányzik a sok macera a mi vele jár? pedig a pénzünkről van szó, és mégsem mozdulunk meg. ismerjük a hazai jogi útvesztőket, hogy évtizedekig tart egy per, azt is tudjuk, hogy ezek a tetvek, (mert megérdemlik ezt a jelzőt, rászolgáltak mind, TP, MA, MGY, BM, mindegyik egytől egyig) szándékosan szétlopták a céget, nekem ne mondja egyik sem, hogy a kisbüfik miatt van a mai helyzet, meg ők nem így akarták. Bizonyítsák be, hogy nem igaz amit gondolunk! Mert a valóság azt mutatja, hogy igaz!

szerintem az a szomorú valóság, hogy (magamat is beleértve) nem tudunk összefogni... de lehet már késő is lenne...

elqrtuk, nem kicsit, nagyon.

közgyűlésre vajon ki jönne el? lehet én sem leszek már ott...

majd megy Ogli G meg a többiek... pedig idén már botrány lenne...

#477156 Roberrtto Előzmény: #477142

kérdés, ohgy megszünéskor mi jut a részvényeseknek ha üres a cég?

Ez nehogy már ne legyen büntetőjogi kategória.

#477142 Sly-- Előzmény: #477036

Én is így gondolom, hogy a Phy. pharmát hozzák be a tőzsdére, ezt le is írtam pár napja a pf.-en és talán már itt is korábban. Mivel egy új cég tőzsdére hozatala eltarthat akár 1-2 évig is, addig ez is elvergődhet itt. Idén talán még nem szűnik meg.

#477117 kosami Előzmény: #477036

A december 22.i bejelents szerint már üres a cég. Én fél évet sem adok a roló húzásig.

#477098 amilo Előzmény: #477085

Ezek mindent meg mernek csinálni,sajnos én is félek a roló lehúzásától!