Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bringások

Re: nincs cím

#499468 rbbj11 Előzmény: #499417

ő 158 cm.

De az is igaz, hogy használtat kerestem, magamnak is használtan vettem egy picit átépítettet, amilyet boltban nem is lehet kapni, ha meg újonnan vettem volna a sajátom és kicserélgettem volna ezt-azt, akkor 150-180e lett volna, így meg 75e volt.

Ennek ellenére megfontolandó a bringa

A gumi Cross-Country, murvára valóban tökéletes, de tapasztalatból tudom, 50 km aszfalton ezzel vagy aszfaltgumival ég és föld

#499463 _pda_ Előzmény: #499452

relatív

nekem sikerült magamnak egy nagyon jót, gyakorlatilag vadi újat kifogni, a legújabb cuccokkal, de erre nincs garancia

sokmindennek kell együttállnia a sikerhez, ebbe beletartozik a desing is

amit én ajánlottam és meg is vettem, sok nézelődés, turkás eredménye

használtba nem találtam semmit, ami érdemleges lett volna, illetve nem voltak annyival olcsóbbak, h érdemes lett volna velük foglalkozni

de ez csak a akkori helyzet végeredménye volt

guglizni meg mindannyian tudunk ;-)

#499417 _pda_ Előzmény: #499409

ne akarj már gyerekbiciklit venni :))

ez női, 165cm és tökéletes neki, nekem a 176-ra már rövid a váz

a vázgeometria teljesen erre van kialakítva

5cm rövidebb az üléscső-kormányközép távolsága mint ez én férfi bringámé

alu váz

a gumi közepén van futógyűrű, gördül aszfalton rendesen, csak oldalt fog HA betérsz egy földútra mert ahhoz van kedved

http://www.akerekpar.hu/?kopeny-kellys-cobra-26x2-0-black,596

szerintem minden adat ott a leírésában ;-)

#499409 rbbj11 Előzmény: #499401

ilyesmire gondoltam, csak vajon létezik ez 16-17-es méretben?? nehéz találni 18 alatt, az asszony pedig pici. Ez alu vázas? fontos lenne, h. ár lehetőségeihez mérten könnyű legyen a bringa. No és ez terepre van, persze javítható lenne külső gumik cseréjével, de hát az is azonnali plussz felesleges költség.

Re: márc. 22.

#499403 _pda_ Előzmény: #499381

pfffffffffffffffff, ez kész

persze a pasiknak sem tesz jót, ezt is megállapítoták már az okosok, döntsön mindenki belátása szerint a témában :)))))

ha van vkinek eladó női …

#499397 rbbj11

ha van vkinek eladó női vázas, kicsi vázméretű, inkább aszfaltra alkalmas bringája, akkor szóljon. 40-70e közt érdekelne.

Re: A francia biciklisekre nem vonatkozik a piros

#478234 matgab Előzmény: #477913

Ha beválik... és ha nem??

:-)

Amúgy ez egy kicsit olyan, mint a vicc szerint, hogy az új kormányrendelet megengedi, hogy a 65 év felettiek piroson is átmehessenek... A 70 éven felülieknek ezt kötelezővé is teszik...

A francia biciklisekre nem vonatkozik a piros

#477913 Netmaster

"Tizenöt kelet-párizsi kereszteződésben a kerékpárosok egyenesen, illetve jobbra fordulva áthajthatnak a piroson, ha ezzel nem zavarják az autósok és a gyalogosok közlekedését. Ha beválik az új rendszer, további kereszteződésekre terjeszthetik ki."

http://kerekpar.mandiner.hu/cikk/20120209_a_francia_biciklisekre_nem_vonatkozik_a_piros

Még ilyet, micsoda liberális szabályozás. :)