El gondolkodtam rajta. De péntekre lett egy programom és többször vissza kellene menni..
El gondolkodtam rajta. De péntekre lett egy programom és többször vissza kellene menni..
Vennél használt sisakot?
és használt aláöltözetet?
:DDD
Grex-et néztem én is. Igazán jó áron csak Kiskőrösön van... Az meg tőlem messze..
Egy dolgot ne felejts:
motorár/sisakár
2.500.000/150.000
500.000/30.000
És ha a robi csak 250.000 Ft volt?
Akkor 15.000 ?
Persze a fejet védeni kell, de ár/érték/használat esetében vannak viszonyszámok.
Én max annyit céloztam meg. Kell cipő, kabát, kesztyű, sisak, stb. Mindjárt 100-nál tartok...
Nekem volt Grex. Hamar kinyúlt, zajos, átengedi a szelet. Mondjuk kisrobeszra jó lehet.. De 20-ért vannak márkás használt sisakok is.
www.grex.hu
A 2-3-4 évvel ezelőtti NOLAN sisakok továbbgyártva, de az oldal írja. 20 körül már 2-3-4 évvel ezelőtti csúcs sisakot kapsz.
olcsóért átveszem, neked úgyis csak a baj van vele! :-)
Talira jösz?
30 és 50 közt keresgélj, vagy használtat. Az általad megjelölt összegért csak gagyi van.
Lassan eladom a motort ha nem találok normális zárt sisakot 15-17 körül... :(
Ez ki van zárva, nekem a bömösre volt 90K a két tárcsa és a betétek...
Azért a bmw árai kicsit mások...
Sok munka lehet benne!
én meg majdnem jobban tenném, ha vennék egy másikat:-)
Lassan minimumon van az első fékem:
Első féktárcsák + fékbetétek = 175e (acél), ugyanez inoxból: min. 200e. Három céget kérdeztem, egy tud egyáltalán valamit szerezni.
Még jó, hogy kapni...
Sziasztok,
kollégám árulja a motorját. Suzuki gsx f750.
Képek itt (a motorról készült képek):
"Egyik évbe kivettem és a fűtött szobába tároltam, aztán vissza raktam tavasszal és nyekk.
Aztán hiába töltöttem, semmi. 1 éves akksi volt."
mert mire számítottál? töltés nélkül
ugye a havi pár% önkisülés pont ide vezet
ráadásul ha nem figyelsz és eléri a mélykisülés szintjét, kampec dolores :)
"Azóta télen 2-3 hetente beindítom a gépet és már évek óta ez bevált, nem ment tönkre sem a motor, sem az akksi."
Igen, nem rohad el mondjuk 1 tél alatt, da a lecsapódó kondenz, mindehol mikrokorroziós problémákat okoz, hengerfal, stb....
csökkenő kompresszió, növekvő olajfogyasztás, stb.....
Ha már mindenképp beindítod, menjél vele 10-20 Km-t, h bemelegedjen, kiszáradjon tökéletesen!
"De tegnap estétől fűtött garázsba van, úgyhogy nem kell kivegyem."
ez sem ér semmit, az első bekezdés függvényében
"Ezt a csepptöltőt nem ismerem, utána fogok nézni, biztos jó dolog lehet"
pedig ez az igazi megoldás ;-)
Pl:
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=250248
egyébb:
köszönöm:)
Egyik évbe kivettem és a fűtött szobába tároltam, aztán vissza raktam tavasszal és nyekk. Aztán hiába töltöttem, semmi. 1 éves akksi volt. Azóta télen 2-3 hetente beindítom a gépet és már évek óta ez bevált, nem ment tönkre sem a motor, sem az akksi. De tegnap estétől fűtött garázsba van, úgyhogy nem kell kivegyem.
Ezt a csepptöltőt nem ismerem, utána fogok nézni, biztos jó dolog lehet.
a legnagyobb hiba,amit egy tartósan leállítot járművel el lehet követni, a téli beindítgatás
miután a semmi sem tud üzemi állapotra felmelegedni, televágod kondenzzel az egész motort
ez belső korroziós problémákat okoz, jelentősen rontja a motorolaj minőségét is
a helyes eljárás, akksit kivenni, normális hőmérsékleten tárolni és ott kezelgetni
vagy veszel hozzá egy csepptöltőt és úgy hagyod egész télre, v. havonta 1x automata töltővel rátöltesz
ennyi
Este ismét elindítottam, pörcre indult. Megint járattam negyed óráig. Megnyitottam a garázsba a radiátort, kemény tartós hidegek vannak! Még sosem kellett megnyitnom a garázsba, pedig már 7 éve itt lakom.
A töltő mindegy, de max a kapacitás 1/10-ével tölts.
nm
:)
http://stocklandyard.hu/forum/topic/732
;)
Sajna csak este érek rá újból. Viszem a lányom szemészetre ...