Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#481574 Amatoregy Előzmény: #481105

El gondolkodtam rajta. De péntekre lett egy programom és többször vissza kellene menni..

#481571 Amatoregy Előzmény: #481102

Grex-et néztem én is. Igazán jó áron csak Kiskőrösön van... Az meg tőlem messze..

Egy dolgot ne felejts:

motorár/sisakár

2.500.000/150.000

500.000/30.000

És ha a robi csak 250.000 Ft volt?

Akkor 15.000 ?

Persze a fejet védeni kell, de ár/érték/használat esetében vannak viszonyszámok.

Én max annyit céloztam meg. Kell cipő, kabát, kesztyű, sisak, stb. Mindjárt 100-nál tartok...

#481186 KawaBazsy Előzmény: #481171

Nekem volt Grex. Hamar kinyúlt, zajos, átengedi a szelet. Mondjuk kisrobeszra jó lehet.. De 20-ért vannak márkás használt sisakok is.

#481171 Ricsi Előzmény: #481085

www.grex.hu

A 2-3-4 évvel ezelőtti NOLAN sisakok továbbgyártva, de az oldal írja. 20 körül már 2-3-4 évvel ezelőtti csúcs sisakot kapsz.

#481102 KawaBazsy Előzmény: #481085

30 és 50 közt keresgélj, vagy használtat. Az általad megjelölt összegért csak gagyi van.

Lassan eladom a motort h…

#481085 Amatoregy

Lassan eladom a motort ha nem találok normális zárt sisakot 15-17 körül... :(

#477000 Ricsi Előzmény: #476996

Ez ki van zárva, nekem a bömösre volt 90K a két tárcsa és a betétek...

Azért a bmw árai kicsit mások...

#476996 Ronin_ Előzmény: #476985

Sok munka lehet benne!

én meg majdnem jobban tenném, ha vennék egy másikat:-)

Lassan minimumon van az első fékem:

Első féktárcsák + fékbetétek = 175e (acél), ugyanez inoxból: min. 200e. Három céget kérdeztem, egy tud egyáltalán valamit szerezni.

Még jó, hogy kapni...

#476534 _pda_ Előzmény: #476304

"Egyik évbe kivettem és a fűtött szobába tároltam, aztán vissza raktam tavasszal és nyekk.

Aztán hiába töltöttem, semmi. 1 éves akksi volt."

mert mire számítottál? töltés nélkül

ugye a havi pár% önkisülés pont ide vezet

ráadásul ha nem figyelsz és eléri a mélykisülés szintjét, kampec dolores :)

"Azóta télen 2-3 hetente beindítom a gépet és már évek óta ez bevált, nem ment tönkre sem a motor, sem az akksi."

Igen, nem rohad el mondjuk 1 tél alatt, da a lecsapódó kondenz, mindehol mikrokorroziós problémákat okoz, hengerfal, stb....

csökkenő kompresszió, növekvő olajfogyasztás, stb.....

Ha már mindenképp beindítod, menjél vele 10-20 Km-t, h bemelegedjen, kiszáradjon tökéletesen!

"De tegnap estétől fűtött garázsba van, úgyhogy nem kell kivegyem."

ez sem ér semmit, az első bekezdés függvényében

"Ezt a csepptöltőt nem ismerem, utána fogok nézni, biztos jó dolog lehet"

pedig ez az igazi megoldás ;-)

Pl:

http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=250248

egyébb:

http://www.panelectron.hu/akkumulator_gyik.html

#476304 kerikoma Előzmény: #476299

köszönöm:)

Egyik évbe kivettem és a fűtött szobába tároltam, aztán vissza raktam tavasszal és nyekk. Aztán hiába töltöttem, semmi. 1 éves akksi volt. Azóta télen 2-3 hetente beindítom a gépet és már évek óta ez bevált, nem ment tönkre sem a motor, sem az akksi. De tegnap estétől fűtött garázsba van, úgyhogy nem kell kivegyem.

Ezt a csepptöltőt nem ismerem, utána fogok nézni, biztos jó dolog lehet.

#476299 _pda_ Előzmény: #475998

a legnagyobb hiba,amit egy tartósan leállítot járművel el lehet követni, a téli beindítgatás

miután a semmi sem tud üzemi állapotra felmelegedni, televágod kondenzzel az egész motort

ez belső korroziós problémákat okoz, jelentősen rontja a motorolaj minőségét is

a helyes eljárás, akksit kivenni, normális hőmérsékleten tárolni és ott kezelgetni

vagy veszel hozzá egy csepptöltőt és úgy hagyod egész télre, v. havonta 1x automata töltővel rátöltesz

ennyi

#476295 kerikoma Előzmény: #476234

Este ismét elindítottam, pörcre indult. Megint járattam negyed óráig. Megnyitottam a garázsba a radiátort, kemény tartós hidegek vannak! Még sosem kellett megnyitnom a garázsba, pedig már 7 éve itt lakom.