Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Lefele nem megy

#476673 Arsene Lupin

Ahogy vártam, felhúzták a jenki indexeket a végére. Lefele nem megy. Vagy nem engedik. Az európai piacok ma korrigálják a tegnapi esést, a DAX visszakapaszkodik 6800 fölé.

Mi is emelkedünk. Az OTP a setét ló. Úgy vélem, a bennfentesek tudják már a jelentés számait. Valószínűleg se nem fényes, se nem katasztrofális.

Itthon a kurucok nagy kussban rakosgatják le a fegyvert a majtényi síkon. Úgyhogy csendes long.

A Malév és a Nokia azért idegesítő, csak óvatosan.

Az OTP napok óta alkalmatlan day trade-re.

Re: Bernanke "feldumálta" a piacokat

#476554 Arsene Lupin Előzmény: #476277

Egyelőre nagyon harmatos a profit taking a jenkiknél. Szerintem tötyörésznek még egy-két órát, aztán mennek feljebb.

A BUX longot bővítettük ma is. Az OTP day tradet nem erőltettük, nagyon szűk sávban mozgott.

Shortok zárása

#476169 Arsene Lupin

Az elmúlt napokban nyitott shortokat majdnem nullszaldóval zártuk. Egyszerűen nem tud esni a piac.

Korrekcióra várva

#475969 Arsene Lupin

Továbbra is várom a korrekciót. A kinti piacokból már elfogyott a szufla.

Super Bowl indikátor

#475638 Arsene Lupin

A Super Bowl indikátor ugyan bikapiacot jelez, de én továbbra is várom minimum a technikai korrekciót.

Amúgy Angela is csak üres ígéretekkel jött haza Kínából, igaz, ő nem is nyalt be olyan mélyen, mint Hillary. A görögök meg megint elővették nemzeti büszkeségüket, ott még lehetnek érdekes fejlemények. A bazi nagy egyiptomi demokrácia is recseg-ropog. Bárhol bármikor történhet valami, amitől a spekik összecsinálják magukat.

Re: nincs cím

#475328 Arsene Lupin Előzmény: #475320

Remélem, a jenkiknek megjön az esze zárásig. Az OTP is kezd nagyon ereszteni, a stop nélkül még sikeres is lett volna a shortom. Mondjuk, 4180-nál meg örültem, hogy stopoltam.

záróban beültem Lupin Úr…

#475320 Borska

záróban beültem Lupin Úr mellé a csónakba,kéne az a korrekció....

Re: nincs cím

#475287 Arsene Lupin Előzmény: #475278

50% körül vagyok lekötve a shorttal. A többit csak akkor merem rádobni, ha már biztos a lefele irány. 22500 körül kezdenék el stoppolgatni. Azért még bízom abban, hogy hétfőig kijózanodnak a piacok.

Lupin Úr, % osan mekkora…

#475278 Borska

Lupin Úr, % osan mekkora pakkal van shortban? és meg szabad kérdezni hol a stopp,ugy nagyságrendileg csupán?

Valahogy még most sem merek rányitni,lehet napvégi tépés,réses nyitás,sajna kiszámíthatatlan ez most nálam.