Kis dax shorttal bepróbálkoztam azért. Letolt gatyával nehéz futni, még nekik is.
Kis dax shorttal bepróbálkoztam azért. Letolt gatyával nehéz futni, még nekik is.
Full long poziban. A DAX, miként vártam, újból 6800 felett.
Ahogy vártam, felhúzták a jenki indexeket a végére. Lefele nem megy. Vagy nem engedik. Az európai piacok ma korrigálják a tegnapi esést, a DAX visszakapaszkodik 6800 fölé.
Mi is emelkedünk. Az OTP a setét ló. Úgy vélem, a bennfentesek tudják már a jelentés számait. Valószínűleg se nem fényes, se nem katasztrofális.
Itthon a kurucok nagy kussban rakosgatják le a fegyvert a majtényi síkon. Úgyhogy csendes long.
A Malév és a Nokia azért idegesítő, csak óvatosan.
Az OTP napok óta alkalmatlan day trade-re.
Egyelőre nagyon harmatos a profit taking a jenkiknél. Szerintem tötyörésznek még egy-két órát, aztán mennek feljebb.
A BUX longot bővítettük ma is. Az OTP day tradet nem erőltettük, nagyon szűk sávban mozgott.
http://www.mfor.hu/cikkek/Bernanke__feldumalta__a_piacokat.html
Nem hagyják esni a piacokat.
Jókor zártam a shortot. Némi longot is vettem, de azért csak óvatosan. Nekem továbbra is büdös ez az örömködés. Viszont ma lehet egy OTP felrántás nálunk.
Az elmúlt napokban nyitott shortokat majdnem nullszaldóval zártuk. Egyszerűen nem tud esni a piac.
Egy napos esés alapján még nem lehetünk biztosak ebben.
:)
Csak elkezdődött végre a korrekció. Van hely lefele bőven.
Likvidáltam mindenemet, most már jöhet a korrekció :)
Továbbra is várom a korrekciót. A kinti piacokból már elfogyott a szufla.
A Super Bowl indikátor ugyan bikapiacot jelez, de én továbbra is várom minimum a technikai korrekciót.
Amúgy Angela is csak üres ígéretekkel jött haza Kínából, igaz, ő nem is nyalt be olyan mélyen, mint Hillary. A görögök meg megint elővették nemzeti büszkeségüket, ott még lehetnek érdekes fejlemények. A bazi nagy egyiptomi demokrácia is recseg-ropog. Bárhol bármikor történhet valami, amitől a spekik összecsinálják magukat.
Remélem, a jenkiknek megjön az esze zárásig. Az OTP is kezd nagyon ereszteni, a stop nélkül még sikeres is lett volna a shortom. Mondjuk, 4180-nál meg örültem, hogy stopoltam.
záróban beültem Lupin Úr mellé a csónakba,kéne az a korrekció....
http://privatbankar.hu/kkv/uj-legitarsasagot-alapitana-az-allam-a-malev-romjain-244423
Speciel most az ország hasznára dobták be a fiúk a csődtrükköt. 100 milliárd azért nem kis összeg, ennyivel is előbbre vagyunk. Lehet persze, hogy az EU morcos lesz emiatt, de ez ellen nem tud mit tenni.
Köszönöm. Természetesen 20500. Az a 22500 nagy szívás lenne.
22500? Nem véletlenül 20500? Az nekem nagyon soknak tűnne...
50% körül vagyok lekötve a shorttal. A többit csak akkor merem rádobni, ha már biztos a lefele irány. 22500 körül kezdenék el stoppolgatni. Azért még bízom abban, hogy hétfőig kijózanodnak a piacok.