no igen, már neten keresztül is sugárzó votl a mosolyod :))
E-star viselkedését látva egyelőre nincs sok pozitívum, kiváncsi vagyok lemennek e a stoppokért.
Robb a pénz azért van, hogy égesd. :)
no igen, már neten keresztül is sugárzó votl a mosolyod :))
E-star viselkedését látva egyelőre nincs sok pozitívum, kiváncsi vagyok lemennek e a stoppokért.
Robb a pénz azért van, hogy égesd. :)
Jaaa,értem... Nem olvastam végig bocsika. Lefagytak az áramköreim,le vok lassulva picit:)
Amennyiben még tudatmódosítókat használnék,akkor elképzelhető,hogy a démonok vagy egyéb lények "akarhatnának" valamit helyettem. Nem értem kire gondolsz. Gazdasági döntésekben egyedül határozok,ez nálam már hagyomány--nem mindig sikeresen az igaz :-)... Nekem nincs közös bankkártyám az asszonnyal,ha erre gondoltál..:)
egyik sem :)
és melyik függőséged került még ennyibe, mint ez? ;))
Na ****a! Egyedül jöttem le a drogokról,az alkoholról,szoktam le a cigiről és a cukros üdítőkről,de pár milla bukó után menjek rehabra,na azt már nem! :)
Sorstársak! Találtam egy érdekes oldalt:
http://www.mwi.hu/szolgaltatasok/rehabilitacio.html
Aki már találkozott vele, attól elnézést
Ok,köszi :))
Nálunk is folyamatban van a "hatékonyságnövelés", a"létszámoptimalizálás". Ami annyit jelent,hogy a vezetőség létszáma picit nő+bmw-k+korlátlan tankolókártyák+stb,a dolgozó réteg pedig kb feleződik...Nekem is van még 4-5-7évem kb.,de több meló,kevesebb fizetés(reálértéken)..Remélem lesz egy zsíros végki legalább :))
...hát,mondasz valamit,nyugisabb tőzsde nélkül a világ,az online pokerről is le tudtam szokni,ez se lehet nehéz..:)
Köszi!
Igen, az arckönyvön könnyen meg lehet találni engem :) Atomerőművi Villamos és irányítástechnikai osztály.. Talán még 20-25 évig elpöfög a mostani 4 blokk, közben meg elkezdenek épülni az újak :))
Ha tömeges felvétel van, ígérem szólok! :) Most inkább még "fogyóágban" vagyunk.. Hatékonyságnövelés, szervezeti átalakítások, stb. hangzatos szavak.
17k-nál kiszállok én is majd 2013 tavaszán :)
meglesz az, legkésőbb egy magas inflációs környezetben ;)
Csak aztán tényleg tartsd is be, örülj majd a szerencsédnek, és soha többet pénzégető világ!
Grat...:) Most nézem az arckönyvön,hogy osztvez lettél. Nincs hozzátok felvétel? Mi rövidesen csődbe m1ünk..:) Ráadásul úgy néz ki hogy ki kell venni a részünket a munka alapú társadalomból,rbbj is megmondta,hogy hagyjuk abba a szerencsejátékot , 17k-s e-starnal ígérem,kiszállok :))
Szigorúan, felső limiten tobzódva.. :D
jahh, főleg a tőzsdén a könyvből...:D