Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#477036 Zotya32 Előzmény: #476770

tippverseny?

kérdés: meddig marad a phylaxia holding a tőzsdén? vagy ha úgy jobb: megszűnik-e még az idén, vagy vergődik még 1-2 évet?

( szerintem max 1 éve van hátra. )

TP már átment az új munkahelyére, és tuti az lesz a vége, hogy behozzák a tőzsdére a phyl-pharma-t, ezt meg addigra kukázzák.

#476770 kerikoma Előzmény: #476761

Mindenki változhat, de annak idején nem volt szimpatikus amit csinált. Mostanában nem tudom miket ír, nem nagyon nézek pf-t.

Kovacsadam a másik kakukktojás nálam...

#476761 Sly-- Előzmény: #476750

Mikor volt részvénye, próbálta feldumálni, mint majd' minden kezdő.

Aztán később Ő is rájött, hogy mi a dörgés.

#476759 amilo Előzmény: #476750

Igen a nagy hármasban nálam is benne volt:mzx,zsada,marslakó.Először úgy tünt,hogy belső ember,de ha ma már ilyenekre szólit fel lehet,hogy kisbüfi ő is.

#476748 Sly-- Előzmény: #476735

Beteszem ide is:

"Olyan személyeket keresek akik úgy gondolják van merszük betársulni egy részvényes-phylaxia perbe(telefonszám, név, küld el a phylaxia1912@freemail.hu). Gazdasági bűncselekmények, hűtlen kezelés, csalás, bűnszervezetben elkövetett különösen nagy értékű szándékos károkozás, stb.A részvényesek szándékos megkárositása a vád. Esetleg hivatalos vesztegetés is felmerül. Hosszú a lista. Minimum 100 évet a 100 évért/ igazgatosági tagonként persze.

Sittre velük!

zsada"

#476488 kerikoma Előzmény: #476473

Ha az 510 k-ból pár 100 k kiáll, na az lesz a jel a borításra szvsz. Otp-n hoztam valamit vissza, de a phyl bukót, a phylen akarom visszahozni. Ezért nincs kedvem dobni. Pedig a józan ész azt diktálná.....

#476448 kerikoma Előzmény: #476446

Amikor az alpha vetről látok híreket és főleg a fejlődéséről stb, akkor a pumpám rendesen fel szokott menni. Nem is szeretem elolvasni, hogy mennyi a nyeresége, meg most miket fejlesztenek, mert az esetleges jókedvem egyből elszáll.....

#476446 Zotya32 Előzmény: #476444

egyrészt utazó követként nincs ideje a győri cégre.

másrészt miután sikeresen tönkretette a phylaxia holdingot, és átjátszotta az értékeket, így most már az új munkahelyén kell helytállnia, és megmutatni az őt pocskondiázó kisbüfiknek, hogy igenis érti a dolgát, és tud keményen, jól dolgozni. Csak abból nekünk már semmi nem jut, max. a jobbnál jobb hírek az alpha vetről....

#476444 kerikoma Előzmény: #476430

Vajon mit írhatott a nyilatkozatába indoklásnak? Vagy ezt nem kell indokolni, lemondok az IG tagságról és kész!?

#476430 Sly-- Előzmény: #476408

TP menekül mindenhonnét, a maradékot pedig ki ahol éri széthordják.

Roló le.:-(((