Aha... :-)
Te is fej-vállat látsz 20200-as nyakkal?:)
Na akkor amit korábban írtam hogy 400 köré visszamászatják bejönni látszik, ezzel meg is elégedhetne, jó lesz ez már jobb vállnak, innen kéne holnap lebucskázni és letörni a 20.200-at is egyben.
Egy pillanat alatt változik a kedv...Molly is felrakva 20200 támaszra.
KT 770 esni megint nem akar semmi sem..USA jön fel őrület...venni kell venni kell...mondják a vad longos rallysok biztos :D
Napi alj közelben (még?) a többség...még jó is lehet a rövidnaci.
Bár kinn már tovaszállt a rosszkedv.
Mikor is lesz?
Rendben hogy ez cask egy kis hullámocska,de egy 4e pontos emelkedéshez nem 300 pontos korrekció dukál..
Azért az Facebook ifo fontos esemény, senki se feledje. Eljön majd az idő, amikor elengedik a piacok kezét.Akkor kell majd a full short. Ez itt még csak egy hullámocska lefelé. Meg kell trédelni.
áh....ma sem megy az esés...SP -0.1 % on mindössze...rángatják azt is fölfele...kétséges hogy tovább tudunk -e most esni..
megvan videón nekem is...az szép longos bukta lehetett :-)) de manapság mikor minden marhaságot elhisznek az emberek...még azt is elhiszik hogy nincs semmi baj...vége a válságnak...stb...
szóval nem lesz még egyszer olyan összeomlás...csak ha a dollár összeomlik egyszer.
1929 válságot nézem éppen...hmm visítás volt mikor zuhant a tőzsde:(
KT még mindig 780....egy vicc...nem hiszi el senki az esést, az esés kezdetét...ez a helyzet.
rózsaszín szemüveg a befektetőkön....
hogy csapná le valaki a hatit 1 Milliárd forint shorttal :DDDD
Még meg kell várni, hogy 20200 alá menjen, akkor lesz "kész" a másik váll.
Persze ez is csak egyféle lehetőség:)
Hatira értettem és a biztonság kedvéért nem 20700-al, hanem csak 20600-al számoltam ki
http://kepfeltoltes.hu/view/120207/BUX121210_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kamattartalom rossz vicc... 400 volt még január elején.. Sőt..