Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#476126 Waszeitung Előzmény: #476123

Nyóccászas kamattal könnyű! :D

230 magasságában zárni akartam shortot,mer má megen nem elég 2-300 pont :(

19800at promtra vagy hatira érted és a váll célár v.az abból számolt célár?

#476114 BudFox Előzmény: #476094

valóban..még elég kevés erő van benne lefele....hmm...mindazonáltal németek, franciák nagy minuszban..

úgyhogy én megkockáztatom hogy átviszem a shortokat holnapra...

persze Stop betéve megint.

#476113 BudFox Előzmény: #476107

hát rózsaszín szemüveg az van....nem is kevés..csak nehogy pofára esés legyen belőle..mert semmit nem látunk ebben a szemüvegben :D

#476102 Frontin Előzmény: #476094

Bár nap végéig még beleférne éppenséggel. Talán még visszamászatják egy kicsit mondjuk úgy 400 közelébe, aztán nap végén benne van a pakliban a letörés is akár 200 alá, meg az is hogy itt elakad az esés.

#476101 BigRabbit Előzmény: #476039

Ez bizony igy van. Haverom 2 szer vett 3000en kb 1 mihalyert OTPt. Az elsot 6000en adta el, a masodik pakkot meg nem adta el, de 4000 felett vagyunk. Egy dolog biztos, az emberek a hataridot nem nagyon ismerik, hasznaljak, felnek benne ulni, legtobbjuknek ertekpapir szamlajuk sincs, viszont ha azt halljak hogy OLCSO reszveny, akkor bemennek a bankukba, hogy ezt hallottuk, van a tatyonkban ennyi meg ennyi, segitene nekem OTP reszvenyt venni. Aztan varnak, es eladjak nyeroben. Es jobban allnak mint en :D mert nekik csak nyerojuk volt :DD

#476098 Fornit Előzmény: #476094

Tegnapi alj is az volt kb.

Van egy rés is 19700 felett, az lehet célkeresztben lefelé hosszabb távon.

#476094 Frontin Előzmény: #476088

Nálam 20.200-at kellene letörnie hatinak ahhoz, hogy megerősítést kapjon az esés. Nem hinném, hogy ez ma összejön.

#476088 BudFox Előzmény: #476040

Ha minden igaz akkor ma reggel nyitóban megvolt a rally teteje ?

réssel nyitottunk fölfele, ma reggel..visszatöltöttük , nagy esés most már..

ki tudja hol van az emelkedő trend támasza ?

én 20.450 - körül látom a határidőben.

#476076 BudFox Előzmény: #476042

mára remélem elfelejthetjük a csúcstámadást :_))) a Himaláját majd máskor másszuk meg :D

#476058 BudFox Előzmény: #476042

szerintem igenis sok köze van USA hogy a magyar piacnak...néha elválik tőle...de azért legfőképpen vele együtt megyünk.

de mindenki máshogy láthatja a dolgokat

#476042 Kissherceg Előzmény: #476037

betege vagy usanak, azt nem veszed észre, ha nyersz, akkor sem usa miatt keresel, ha buksz akkor se :)

#476040 Frontin Előzmény: #476037

Egyelőre semmi jele az esésnek, eladói nyomás nulla. Itt csak v.mi rohadt nagy gebasz tudná lefordítani a piacokat, különben még hetekik mehet az örömködés.

#476039 sbbacsi Előzmény: #476017

Nem kereskedőkről van szó, hanem ahogy Fornit írta.

Én BKV-zni szoktam, esküszöm volt olyan hét, amikor minden nap ezt hallottam. A villamoson két tök átlagembertől, akik azt sem tudták mi az a tőzsde... aztán az aluljáróban menet két másik mögött, haverom is ezt mesélte munkahelyéről, stb... mindenhol ez folyt.

Ők nem "bukóban ülnek" kereskedési szempontból, mert nem is kereskedtek. Csak vettek, félelemérzetük nulla volt. Hallották, hogy occsó, meg, hogy 3000-et minimum ér funda alapon, ahogy Ibiza írta.... aztán minden nap 3x hallották már 1 hónapja, hogy occsó... és akkor bementek és vettek.

Ennyi.

Ibiza: Könyvértékből fundából legtöbbször stabilan kiindulhatsz, de azért olyan időkben ezt is máshogy kell kezelni. Egy esetleges megrogyás, tőkésítés, stb... esetén egy fundás érték szerinted mennyire stabil?

#476037 BudFox Előzmény: #476018

most az a kérdés hogy USA megpróbál -e még fölfelé menni..vagy követi Európa példáját, mert Európa esésben van...

viszont ha SP megy fölfele, akkor mi is megnézzük a 20.700 -at, mert nagyon rángatni akarják most is fölfele..

még nincs vége a rallynak.