Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#476034 BudFox Előzmény: #475997

majd visszakeressük :_))) egy tőzsdést 20 -szor a földhöz csapnak..de 21.szer is feláll, és felküzdi magát.

#476025 Tomko Előzmény: #476020

Elfogadom, hogy többféle módszer is lehet eredményes a tőzsdén, de nekem égnek áll a hajam attól, amit itt leírtál:)

#476020 Ibiza Előzmény: #476017

pl otp fundája 3,6k körüli... 3k alatt jó vétel..simán kiülhető.. max minden 500 vagy 1000pont esésbe beleveszel még.. nem lehet kiszámolni a piacot..láttam már limites napokat fel is meg le is.. kell egy bázis pakk..ha nincs buktában pakkod akkor emelkedésben sincs..a tőke 50%ával lehet szörfözni.. meglovagolni hullámot..de ez sztem veszélyesebb mint célárhoz képest sávosan venni.. a lényeg ne leygen olyan pakkod amit nem tudsz tartani..

#476018 Fornit Előzmény: #476012

Ja, v aki pl olvasta az újságban h olcsó az otp oszt jöhet a duplázás. Nyitott egy számlát, nézte októberben 3000--3200-3500 aztán nyomott egy all-inn vételt 3500 on mert hogy emelkedik, két hónapon át nézte ahogy a full tőkés befektetése minusz 20%-ba kerül (úristeúristen hovaesikmárnemigaz3100..2900) És most tessék 4100, közel +20%.

Felmerül a kérdés, ki a looser... Rövidtávon én mert semmibe nem ragadtam bele...

#476017 Tomko Előzmény: #476012

40-50 %-os bukót kiülni szerintem nem lehet nyugiban, ezt legfeljebb így utólag, az áralakulás ismeretében lehet ilyen könyedén kijelenteni.

Amúgy szerintem eleve tilos ekkora bukóba kerülni.

#476012 sbbacsi Előzmény: #475997

Ebben keresendő az igazság. A tőzsde mint látszik nem feltétlen racionális, inkább játékelmélet.

Amikor 3000 alatt volt első körben az otp akkor én nem kevés dolgot mérlegeltem mi-merre. Stb...

Aki meg csak annyit kérdezett az egészről, hogy "hol lehet számlát nyitni meg hogy kell venni" az vett és nyert.

Persze végignézte 2000 alatt is, de bekertől függően azért azt viszonylag nyugiban ki lehetett ülni.

#476008 Frontin Előzmény: #475995

Persze, csak gyorsabban, így kevesebb idegsejted bánja. No, ez már legalább v.mi pozitívum.

#476006 Frontin Előzmény: #475997

Így van, túl sok információt szív az ember magához, egyre nagyobb és nehezebben szétgubancolható lesz a gombolyag, és az ember belegabalyodik mint hülyegyerek a hózentrógerba. Az egyszerűség felé kéne elmenni, így sok felesleges/rossz "útirányt" ki lehetne zárni, tisztább képet kapnánk.

Kezdőknél ráadásul megfigyelésem szerint tényleg működik a szerencse faktor, ami ráadásul "kellő" bátorsággal is párosul, lévén még nem volt az illetőnek kellemetlen élménye, nem égette még meg magát. Persze a tanulópénzt mindenki megfizeti egyszer.

#475997 Ibiza Előzmény: #475987

ahogy kezdesz a dolgokhoz "érteni" túl sok összefüggést kezd az ember vizsgálni.. nekem is 8ablak nyitva..Ft, a többi piac.. usa futi.. stb stb.. és ezer hírt olvasok.. minek? mondjuk a hobbim is..de a kereskedés ennél egyszerűbb.. a január nekem is elvitte az éves hasznom..még nem realizáltan..

#475995 Longshort Voilattila Előzmény: #475992

De várjál,ha most arra állítom magam be, hogy mindent bukjak el a lehető legrövidebb idő alatt, akkor nembírom? Mert akkor nagyon gazdag leszek :))

-már látom is, "szerintem akkor is elbukod"

#475992 Frontin Előzmény: #475987

Hát erre igazán egyszerű a magyarázat, ahogy nő a tudás, úgy fogy a szerencse. ;-)

#475989 Longshort Voilattila Előzmény: #475988

Egyszerűen csak fejre kell fordítani :)

Most számoltam utána jobban, 0%on vagyok, buktam az inflációt..

Egyébként a taktikám egyszerű: Mindent vagy semmit!

#475988 Tomko Előzmény: #475987

Véletlenül se beszólásnak vedd, de így kívülállóként ebből számomra inkább az következik, hogy a 200 % volt a szerencsés véletlen és az elmúlt 4 év a realitás. Valamit talán változtatni kellene a rendszereden.