Ha van időtök, nézzétek meg a teljes filmet! Van benne jófajta kósher étterem, modern Bock bisztró, meg cigányos disznóvágás. Érdekes és szórakoztató.
Ha van időtök, nézzétek meg a teljes filmet! Van benne jófajta kósher étterem, modern Bock bisztró, meg cigányos disznóvágás. Érdekes és szórakoztató.
nyertél. :DD
De hogy ez a link ajánlóban nincs benne csak ez a rengeteg tőzsdei cucc.. :D
Jó kaja csak az első talin volt. Még Moiser és hmm hogy is hivták a srácot.. :DDD
Na ott lehetett nagy kanállal enni.. :D
Komolyan mondtam! Van a Csepel Művek területén egy ilyen "Marika néni kifőzdéje" jellegű igazi szocreál kajálda, ahol aztán tényleg mindenféle belsőség van. Lásd milyen jó arc vagyok, megkerestem Neked :)
http://malackaraj.blog.hu/2011/01/11/2010_a_magyar_gasztronomia_eve_eloszor
Akkor az én történetem. Nem fogom túlragozni.
Az első fórumtalira valamikor ősszel jutottam el, még az erdőbényei VIP buli előtt. Senkit se ismertem személyesen, de egyértelmű volt hogy melyik a stokis asztaltársaság. Pozitívan vegyes a felhozatal; korban, stílusban, hozzáállásban széles a spektrum, de mégis mindenki barátságosan elbeszélgetett, iszogatott, evett, poénkodott egész este. Az intelligencia itt a kulcsszó. Jól éreztem magamat!
Utána következett az erdőbényei hétvége, ahova szintén elmentem. Természetesen ott is voltak új arcok, de ugyanúgy kiváló társaság jött össze. Ment 2 napig a dínom-dánom, mulatozás.
Legutóbbi találkozón is jöttek számomra új emberek, de velük sajnos nem nagyon tudtam megismerkedni, mert hivatalos voltam aznap este egy másik helyre is, úgyhogy ezt majd most szeretném pótolni. A hangulat természetesen itt is jeles volt!
Aki kimarad, lemarad :)
hagymásan?
Majdnem :)
Jut eszembe, van ötletetek, hol lehet Pesten (vagy Budán) jó vesevelőt enni? Évek óta nem ettem...
Olyan a jó hely, ahol a pacalhoz szalontüdő a köret és Kőbányaival kell leöblíteni? :D
Csepelen van ilyen!
szintén szívesen beszélgetnék Ibizával és AT-tal élőben, végre egyszer megtudnám, hogy mi a vége AT gondolatainak, mert általában csak a közepéig van türelmem elolvasni! :-)
Lányokat , asszonyokat, nagyikat is szívesen látunk, tekintettel arra, hogy szerencsére nem egy ****-gyűlésről van szó! Viszont a másik oldalra sem esünk át, eddig minden nő -tudomásom szerint- sértetlen erényövvel távozott.
Viszont tényleg egy jó vacsi mellett lehet dumálni egy csomó olyan emberrel, akinek úgyis naponta olvasod a gondolatait!
Ja és a desszert után elárulom majd, hogy mit fogok legközelebb venni/eladni! :-)
Én meg akkor, amikor ebből a pezsgőből koccintok veled Henci egészségére :D
Tapasztalatok: Iszunk, dumálunk, jól érezzük magunkat. Én pl akkor a legjobban, amikor Herceg átnyújtja nekem a francia pezsgőt! :-)
mondjuk, ha mindenki hasonlóan leírná, milyenek a tapasztalatai 1-1 ilyen találkozónak, szerintem többen lennénk....többen ismernénk egymást személyesen is...
Én pl szívesen látnám Ibizát is.
Ez így igaz! _AT_ is szívesen látott vendég lesz, csak jöjjön el :)
Nemtől, kortól függetlenül, szívesen látunk mindenkit!
Ha esetleg azt hiszitek, szigorúan a tőzsde a téma, nagyot tévedtek, teljesen jól elbeszélgetünk bármiről, ami éppen témaként felvetődik.
Én bíztatok mindenkit, aki esetleg attól tartana, mert hallottunk ilyet, hogy nem tud bekapcsolódni a társaságba, hogy jöjjön, mert egy nagyon jó baráti estére számíthat,kedves emberekkel, jó kajákkal...
Én eddig nem nyomultam, mert egy vénbanyát hátha nem egészen kitörő örömmel látnátok. DE, ha [_AT_] valamelyiken ott lenne és én azt biztosra tudnám, elmennék:) Különösen amiatt is, hogy 12 évet a XIV.ker. Szugló utcában laktam:)