A Mol a 200-as és a 19560-as ellenállása felett van. A következő "tök" 22250.
A Mol a 200-as és a 19560-as ellenállása felett van. A következő "tök" 22250.
Az mennyin van downál,espénél?
Molynak van vmi ellenállása 30e alatt,hová a tökbe húzzák?
nem féléves lenne több,ha...persze még ott a ha,de na a lefelé kör úgy is kéne ma 200teszt kint
azért ha a görögök becsődölnek lesz itt egy fél éves lefele kör szerintem...németeket magukkal rántják, és minket is..
szóval lesz itt még érdekes fordulat bőven.
http://www.mfor.hu/cikkek/Szeptember_vegeig_nalunk_nott_a_legjobban_az_adossag.html
né meg happy,malév ctr,semmi jövő
Én pl sosem a tetőt keresem hanem a biztos irányt, az nekem sokkal kifizetődőbb, mint a tető vagy aljvadászat
ok egy kitörés még fel lesz,lehet ,1356,1370,ath sp vel,de onnét nem hinném tovább
meg ami ilyen gyorsan hevesen megy fel,néha úgy is jön le:))))tetőt eltalálni nehéz,az igaz
nana,kiderül még,középtávon merre.görögök becsődölnek,nézheted ta-t ,eur-usd nézzétek
mert közeleg a trendforduló,és az hírtelen-hevesen jön,mire észbekapnánk kakukk
Miért nem szarjátok már le a fundát és mentek a TA illetve a trend után? Teljesen mindegy, hogy mit írnak az újságok és mit mondanak mások. Ha a piacot irányító erők mást gondolnak, lehet itt világvégét kiabálni.
türelem pénzt termel néha,ej a kutya is elmegy néha ha a póráz tág
kutya,bika futtatás van,úgy fest még
Meg longolni :D
Tévedtem,vannak még hívők..
azért még erőltetik ...eltart még jópár napig amíg ebből a hónapos rallyból felébrednek a befektetők, és irányt váltanak..szerintem..
itt ez a nagy hideg is..egész Európa megfagyva...a gazdaság is a megszokottnál jobban lelassul ilyenkor...gázszállítások csökkennek..stb..
Görögország 2 hónap múlva csődbe mehet..
forint iszonyat száguldás után épp most készül visszafordulni...
szóval ma nem lesz itt emelkedés...remélem.
stop betéve azért.... mehet ahová akar, a bux.