Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#475600 taresz Előzmény: #475597

Kecskeméthez kicsit délebbre. Kiskunfélegyháza. Volt olyan év mikor az ország használt autó importjának a 26%-át adta a 30e fős város. Régen volt.:(

#475590 taresz Előzmény: #475586

Nem szidom! Minden tájnak meg van a maga keresztje. Ahol én vagyok a "gázolaj" gyártás és az autóimport virágzott. A "gázolaj"-nak köszönhetően pedig az autószerelő vállalkozások. :)

#475586 zeeh_ Előzmény: #475584

Ne szidd a háromszöget, mert vagyunk onnan egy páran itt! :)

Egyébként meg leginkább kiskőrösi ügyeskedőknek köszönhető, hogy ráhúzták mindhárom településre a borpancsolást, holott nagyrészt semmi közük sincs hozzá.

#475585 Bendeguz Előzmény: #475583

Soós Csaba nekem több okból is szimpatikus. Ezt a szimpátiát jelenleg beárnyékolja az egyenlegem, de vele együtt optimista vagyok a jövőt tekintve.

Jelentkezzetek az események menüpontban a következő stoki találkozóra! Jó dolog megismerni a fórumtársakat.

#475584 taresz Előzmény: #475583

:)

Látomásaim Nekem is szoktak lenni ha megfelelő mennyiségű alkoholos vegyületet fogyasztok. Különösen igaz ez ha a Kiskőrös-Kecel-Soltvadkert aranyháromszögből érkező "bort" iszok.

#475583 Előzmény: #475560

Szubjektív . Látomásai vannak, és akarata is van ezekhez. Nekem ez jön át, másnak megint más.

#475545 Bendeguz Előzmény: #475542

Ja, mondjuk érdekes volna megtudni hogy az 53% hány ember által volt képviseltetve...

#475468 Bendeguz Előzmény: #475465

Érthető... szakad a hó, én is csak szánba vennék dolgokat :)

Történelmi csúcson vette. Matgab saját topicjában megtalálod.

#475465 Higins79 Előzmény: #475335

szia ,csak érdeklődnék h hol szálltál be mert a matgab faktort:)/remélem nem sértődsz meg/ szánba venném:)

Re: közgyűlési határozatok

#475424 Bendeguz Előzmény: #475420

A kettőtök számait össze kéne vetni és tételesen felsorolni a bevételi és kiadási oldalakat. Lehetőleg ugyanabban a pénznemben. Ha valóban eltűnt ennyi pénz, akkor ez az évtized csalása!